Oh bother..

Nu när jag har fått mer lön än planerat kan man ju tycka att jag borde införskaffa någon slags frisyr. Just nu befinner mitt hår sig på det stadium där allt bara är ivägen. Det vill säga i ögonen - hela tiden. Det värsta är att jag inte kan göra något åt det, på grund av ovan nämnda problem.

Men nej ni! Jag är snål. Sparar jag tillräckligt mycket pengar kanske jag kan ha råd med en ny dator. Känns lite dumt att säga så men jag hörde från Sara att tydligen så pajar inte bara batteriet, vilket är en vanlig åkomma för laptops, utan även adaptern. Vi har alltså likadana datorer.

Så här såg mitt hår ut, när det var nyklippt.

Föreställ er mig, såsom bilden ovan visar. Fast med 4cm mer hår som är fruktansvärt slitet. Om jag ändå bara ville klippa av mig det. Men det känns som en 100points achievment att ha lyckats spara ut håret så här långt!

Synd bara på den där förbannade sidecutten. Skaffa ALDRIG sidecut. Det må vara snyggt, men det slutar med att ni måste kapa allt hår ni mödosamt lyckats samla ihop. Tro mig, jag har gjort det två gånger. Shame on me.


Ovah and out homeboizz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0