NURÅ!

Den här ska du få med posten, Ragna!
 
Windmill~

Oh what a lovely day!

Solen skiner och ser väldigt trevligt ut där ute - synd bara att jag har spenderat hela förmiddagen om att försöka kontakta Adam och berätta om hans kursstart som är idag. Klockan 9. Alltså för flera timmar sedan. Lite ledsamt hur företagen kan bete sig lite hursom men själv blir man skydd som pesten om man är lite försenad eller liknande.
 
Så idag hade jag tänkt att göra färdigt den där förbannade väderkvarnen. Jag vet inte riktigt hur jag ska dekorera den - hade typ tusen planer som sagt men det begränsas ju lite utav tillgångarna ehe.
 

Jackpot!

Åh jag har ju inte berättat om att jag inte kommer från något bidrag från AF här, för att jag är inte en habitual resident. Jag har ingen aning om vad det betyder så jag ska allt ringa dem på morgondagen och skälla ut fråga om saken. Det blir roligt.
 
Sen hade jag ju ännu en roligare erfarenhet med AF hemma. Jag sa att "det var ju dumt! Jaja" om att det gäller från den dagen man skriver in sig på AF som de 90 dagarna gäller från istället från den dagen man blev arbetslös. Och på det kan man få: Jag kan inte svara på den frågan. Tack välkommen åter. Till min nästa fråga. Kände mig trevligt avsnoppad efter det, skulle inte skadat att fråga om jag behövde hjälp med något mer? Men nejdå sen fick jag sitta i telefonkö i 30min för att få berättat för mig att man kan inte få tillbaka sitt bidrag om man varit ifrån det mer än ett år. För det var ju jävligt svårt att skriva. Tack.
 
Så försöker jag bygga en väderkvarn då för att komma in på skolan. Det går ungefär såhär:


Amazon jajjemän

Jag beställde en bok häromdagen och idag kom den: Delusions of Gender av Cordelia Fine. Känns så himla roligt att få paket, speciellt när man får dem sådär superbilligt också <3
 
Iallafall så handlar den om hur sociala föreställningar skapar könen liksom. Att man ändrar sig utefter hur man är uppfattad av sin omgivning osv. Så himla vist och insiktsfullt om allt att jag blir riktigt förstörd i hjärnan av att läsa - jag måste liksom stanna efter ett par sidor och tänka efter. 
 
LÄS NUUU~

Konservatorsprogrammet

Rolig uppgift att få bygga en väderkvarn och skicka den tillbaka till Sverige. Den kommer nog se fin ut efter frakten! Men som tur är så har min syster lovat att lappa ihop den om den ser ut som ett vrak. Skönt :D
 
Det är ju för att kunna komma in på konservatorsprogrammet i Göteborg som jag måste göra det. Känns så himla roligt att äntligen ha något att göra - den här väderkvarnen ska bli riktigt cool. Jag har typ tusen idéer - kakväderkvarn, örhängsväderkvarn, kuggjhulsväderkvarn osv. Men det lär ju begränsas av vad som finns tillgängligt...
 
Lite dåligt att det dock är mitt 7:e hands val. Men vafan! Restaurera målningar osv känns ju mycket skoj ÄNDÅ!
 
HAHA! 

Attack of chinchillaaa~

Alltså jag blir alltmer övertygad om att Nibbler vill attackera mig. Idag sprang han nästan in i mig, stannade nån centimeter från min fot och stirrade ondeskefullt. Oh why Adam, why you make me get them out? Och jag ser hur du stirrar på mig nu, din lille skit. 
 
I vilket fall som helst har jag ju försökt hittat jobb idag igen. Det går ju så bra det med - jag känner mig inte alls bitter över att AF inte tagit kontakt med mig än. Men på helgen tänkte jag ta en sväng ner till Metrocentre och fråga på Primark whas goin on - de har ju trots allt lovat mig ett jobb.
 
ÅHHHH!!!

Wow~~

Åhmeh

Jag vill ha allas jackor och kläder eller kanske alla deras smycken. Dom kan va Wow... fantastic, baby :D 

NOMEH!

Kaviarmackor:
Gud nu blev jag hungrig igen

Det som störde mig mest

... det är ju faktiskt att jag satt där helt ensam och blev skrattad åt. Gud vad trevligt land det här är. Det är typ som jag är den enda som faktiskt ser felen med att ha nakna kvinnor i en dagstidning häromkring.

Jag undrar varför jag inte vill ha dom där? Jamengud, det är ju konstigt. Män vill ju faktiskt titta på det en tidig morgon påväg till jobbet. Sluta vara sån hysterisk kvinna nu. Så fruktansvärt mycket härskartekniker på en sån kort stund att jag blev lite matt där ett tag. Sen blev jag bara arg.
 
Men bara för ingen annan ser felen med det så tänker jag fan inte göra't. Cannot be unseen. Det befäster ju bara det faktum att kvinnor är bara till för att vara vackra, pleasing. Jag blir fan spyfärdig.

jag gillar män?

Öppna ny fönster/flik

Mina favoriter är att man inte ska ha kvinnor vid makten för de har för mycket känslor - för många för att kunna fatta rationella beslut och att om en "slut" vad dehydrated skulle man inte ens spotta i munnen på'rom. 
 
God morgon, världen!

Hey whassup loser?

Måndag va're? Nejtack, fortsätt gå.
 
Man kan ju ha subtitles tillomed!
 

Pensionärsrasism

Idag var alltså dagen då Adam hade bestämt sig för att bjuda sin farmor och mormor på lunch. Jamen nivet - sunday dinner bollocks som man måste ha här. Och eftersom min pojkvän är high maintence och inte nöjer sig med typ kassler och potatisgratäng - som jag ville ha - så gör man något som måste ligga över natten. Med fläkten på så att.. den torkar..?
 
Fläkta grisen!

Den här fläkten är alltså från typ 50talet, mintgrön och fin, och det betyder att om man sätter på den så står den inte stilla utan glider långsamt baklänges - utifall ni undrar varför det är massa grejer bakom den. Tekniken går framåt. 
 
Men det var inte poängen idag utan det här med pensionärsrasism. För idag fick jag sitta brevid två damer i 70+ som var övertygade om att en del människor var helt klart onda. Deras religion var evil. Vet ni vad man gör då? Man äter sin mat och håller käft. Blir liksom enklast så. 
 
Det går liksom inte att förklara att vi har lämnat den tiden bakom oss för vi är så långt framgången i utvecklingen att vi kan. Att de liksom inte väljer att bli evil utan de inte vet bättre. Man formas ju av sin omgivning - det är väl väldigt lätt för oss att sitta här och bedömma långt från alla eländigheter. Sen så får man säkert inte se hela historien på TVn, nyheter är en business som allt annat. De rapporterar bara det som "säljer". 
 
Men man ba.. kan inte resonera. De här damerna, de växte upp under Andra Världskriget - de såg bomber fällas över Jarrow och bussades ut på landet för att inte bli dödade av tyska bombplan. I get it. Men jag vill ändå tro att England under alla år har underhållits och tagit bättre hand om sina invånare än vissa andra länder. 
 
Men sen kommer ju faktiskt alla de här sjukdomarna med didära.. invandrarna. Det är vi säkra på. Mässlingsfallen som ökar och dödar folk. Ajaj!
 
Nu har jag ont i huvet.

omnom

Det blev bullar till frukost idag. Det blir så ibland :D
 
Man behöver inte sätta dom åt rätt håll när man är 9

Na-e men sol igen!

Det är nog bara att försöka pallra sig ut i solskenet igen liksom. Idag ska vi ju babysit så det blir ju roligt. Det är inte riktigt det jag hade velat göra nu när Adams föräldrar är i Irland över helgen. Meneh.. okej! Man får väl försöka roa överenergisk 9-åring bäst man ba kan typ.
 
Jag skulle ju vilja ut o jogga nurå men - de har ju inge bra spår eller.. nånting alls här. Det finns liksom en liten.. park eller vad man ska säga. Men den är fylld med hästar, hundar, ungar och stoners. Den ena värre än den andra. Inte nödvändigtvis i den ordningen. Kan tänka att det är rätt så fullt en dag som denna också. 
 
Åh what to do.
 
Hade ju hellre gjort det här

Den du.

Soligt och fint idaag~

Så idag var jag ute och tog lång promenad - till gymmet. Men det tar ju sin lilla tid det med. 
 
Hade ju kunnat gå å se Beyoncé men ja..
 

Det är roligt när pengarna inte räcker till. Och nu fylls hela facebook med fina bilder från eventet och jag försmäktar av förtvivlad. 

Den här drömmen jag hade...

Att drömma att man blir skjuten i magen lär ju vara något av en illavarslande omen inför morgondagen. Och tammefan alltså, jag har haft en jävla skit dag - igen. 
 
Det började ju givetvis med migrän. Och det roligt med migrän nar man ska till arbetsförmedlingen på intervju. Här i landet kan jag få lite slantar for att söka jobb, vilket känns trevligare an att vänta 3 månader hemma och inte ha nån chans alls att få ett jobb. 
 
Bussresan dit var olidlig. Varm buss, massa människor och migrän
 
Väntan på min tur på AF.
 
Sedan ha ett möte med en kvinna som direkt får reda på att jag bor med min pojkvän och jag måste göra något slags joint claim bajs. Så hon försöker ringa folket på övervåningen men får inget svar. Sedan vill hon ha reda på vad min pojkvan heter, och jag försöker förklara att det är Adam Sinclair. Jag ser klart och tydligt att hon skriver "Adam St Clair" på sin gula post-it lapp och jag försöker påpeka att det är SINclair. Men nejdå hon försöker skriva in det i datorn och det fungerar ju inte - såklart
"Hur stavar man StClair?" frågar då damen varvid jag stavar: S I N
"Ja fast i England uttalas St som Saint" 
 
SAAAINTCLAAAIR?
 
Till slut lyckas vi ju reda ut Adams national insurance no. - det var ju min accent som var svårförståelig - och hon försöker ringa de där uppe IGEN. Och den här gången fungerar det ju. Så medans hon sitter och pratar om hur personen innan hade massa problem med utbildning och om hur hennes dag har varit bajs och FAKTISKT så tänker hon gå hem efter den här intervjun, så sitter jag där med migrän och bara njuter.
 
Kvinnan säger då sen - när hon väl lagt på - att det inte är säkert att jag får och det kommer ta lååång tid att få claimet att gå igenom eftersom jag är svensk och varit student. Förresten så måste vi göra en ny intervju om joint claim och du kommer få brev om det när de kommer till ert hus. För det är det AF gör - hembesök tydligen. lol
 
Jag försöker även fråga om det har joint claimet och vad som kommer hända med Adams claim. Men hon vet ingenting. För hon, hon gör ju bara intervjuer. Sedan påpekar hon att vi inte har lång tid kvar och vi måste skynda. För det kan man tänka på nu efter man suttit i telefonen med sin kompis i flera minuter. MEN OKEJ. 
 
Så jävla bra intryck man får. Det här landet ba continues to amaze me. 
 
[Insert picture of poo]

DU ska inte tro att du ar nat!

Nej jag har inga svenska bokstaver just nu. Det blir sa ibland nar man ar den enda med laptop. Dijavlarna tar med min laptop ut pa aventure och jag sitter hemma och oroar mig. Inte for Adam utan for min laptop. Det galler ju att prioritera liksom.
 
Du och jag, cadbury

Näe men vilken trevlig dag?!

Så idag väcktes jag av vrålande röster om hur elak min significant other är - så ni kan ju tänka hur glad jag var då. Jag kan inte ens föreställa mig hur det kan vara att ens föräldrar inte tror att man klarar av de simplaste av grejer. Typ gå upp på morgonen. Eller söka jobb. Eller klara av körskoletestet. 
 
Jag tror inte ens det handlar om adhd eller hans historia, jag tror det bara är kontrollbehovet som spiralirerar ur kontroll. 

Lite hopp finns det allt!

 
Titta på allt!
 
Jag blir lite glad när jag ser såna där smarta människor som ifrågasätter varför saker är som de är. Istället för att acceptera att saker ska vara/alltid varit på ett sätt så inser de att de behöver inte rätta sig efter det. Mer sådana peeps vill jag ha i den här världen. Vill helst befolka hela världen med den. 

naaaa-eee

Åhhhh Evie är häääärrrrr :@@@

Åh måndag

Idag var jag ju faktiskt tvungen att gå upp jättetidigt - halv 9 - för att komma i tid till dole mötet. Alltså jobbsökargrejen i det här landet. Det var ju tur att jag kom så tidigt. Jättebra, för då kunde jag ju allt vänta i 20min för att få något gjort som gick på 30s. Kändes precis som hemma, precis som arbetsförmedlingen. 
 
Typ så kändes det

Solsken

Typiskt aprilväder, kan jag säga och känna mig vuxen. Jag minns nog att alla vuxna tjatade om hur aprilvädret var när jag gick på lågstadiet. Jag förstod inte alls vad de menade. Det kanske har att göra med hur många aprilväder man faktiskt minns - och varit med om?
 
Usch jaja jag har sökt in till utbildningar och det blev ju lite coolt som vanligt - men grafik och design hamnade ju högre upp än faktiskt miljövetenskap. Vilket känns lite... ja. Jaja det handlar ju trots allt om att göra något för resten av sitt liv - typ iallafall. 
 
Vi drack öl utomhus
 

Egentligen skulle vi bara gå prmenad så jag har ju lite coola kläder på mig. Det var lite det som behövdes efter att ha fått nej till min portfolio. Han hade ju trots allt fått massa duktiga som kommit med sina portfolior. Aj rakt i själen kändes det kan man tänka. Men OKEJ!

VA!

Alla ba klagar på att det snöar hemma, så nu ska jag avslöja att jag ska fan gå ut i solsken. Varmt och skönt!
 
Egentligen har jag lite mer att dela med mig men solsken känns lite viktigare såatteh ni får faktiskt vänta :O
 
ohohoho xDD

TGIF!

Men ändå inte alls, ty vad är skillnaden på en fredag typ.. en tisdag för en oanställd uttråkad hero?
 
Bajbaj hair~

Vad är det för fel på torsdagar?

Jag och torsdagar går liksom inte riktigt ihop. Torsdag är bajs. Inte nog med att jag vaknade ett antal gånger under natten till torsdagen av att jag försökte ta bort det där som gjorde ont på örat - bara för att vakna med ett ryck för att det verkligen gjorde jävla ont för jag rev i örhänget. 
 
Typ lika coolt som den gången jag halvvaken trodde att en fluga krypit in i mitt öra för att sedan fastna där. To be fair dock så flög den fan in i örat. Men å andra sidan är det kanske inte så logiskt att spendera 5 minuter framför badrumsspegeln i panik och leta efter fluga i örat.
 
Vem säger att man måste vara smart som nyvaken? Vem säger att man måste vara snäll som nyvaken? Fyfan för att vakna.
 

It's all better now

Men man får ju faktiskt undra hur länge allt ska hålla i sig när man har ett sånt här winningstreak. Men det är inte så länge får man veta efter typ.. en halvtimme.
 

Ännu en underbar dag

Mhh :3
 
 

R.I.P

Så idag har jag pallrat mig över till gymmet och fått det där välbehövliga benpasset avklarat. Sen kanske när min nya sportsbra kommer som jag beställt kanske jag kan börja ut och springa igen.
 
Åh jag behöver nya hörlurar ocksåå~~ Är mina öron för små eller för stora innuti för att kunna haka fast hörsnäckor? All I know is that I can't wear them. Och det lär ju bli en 10pound mer. Och det har jag inte råd med den här veckan. Bara för Adam envisades med att jag skulle köpa det där spelet för bara 5 pound som vi direkt hatade så fort vi startade det. Helt värdelös splitscreen - enbart halva skärmen användes. 
 
Både gerbilen och Margaret Thatcher har ju dött. Gerbilen kom först i min mening. 
 
lol xDD 
 
 
 
P.S. Det är Drottningen på bilden - inte Thatcher xD

Yay!!

Alltså efter många om och med nu i mitt liv om att ta extra hål i öronen kände jag att, fan idag ska're ske. Sedan innan jag hann få för mycket ånger ramlades det in i nån läskig butik som sålde både salvia och olika sorters bong- (.. bonger? Bongs? Bongar tyckte Wikipedia) ar och fick tre hål tagna av en cool pratsam herre.
 
NÄMEHH!
 
Och jag är inte den som ska vara den - men hur perfekt placerade blev det inte? Yta kan bedra minsann för herrn ifråga ba höftade placeringen. Så nuså ska jag och mina fördomar beundra öronen ett slag!
 
 

Bara så alla vet

Näe hade en fin lista på saker men så insåg jag att det var väl inte passande?

Men lita på mig när jag säger att jag är den som lärt min pojkvän att torka av ett bord. För det är ju det flickvänner är till för?

Tråååkigt~

Vad är grejen med att vakna halv 8 egentligen? Jag har aldrig någonsin haft sån tråkig morgon som denna. Hittills har jag hunnit tro att gerbilen är död typ 5 gånger, tittat på Zeitgeist, städat både Nibblers och Midge's bur och nu .. vad gör jag nu?
 
"GIMME SOME LOOOOOVE~~ " vrålade Nibbler och ville high-fiva. Typ.
 
Eller bråkade han bara med placeringen av hans lilla hus - som vanligt - och ville att den skulle vara åt andra hållet. Sedan så sitter vi där och stirrar på varandra och turas om att rätta till huset. Jag tror han har gett upp nu.. >:D
 
Jag undrar om det bara är jag som ibland tror att chinchillan vill döda mig? 

Wihh~~

Äntligen får jag vara ensam på riktigt och det känns så jävla skkköööönnnntttt~~~!! 
 
Så det firas med massa k-pop på högsta volym, nästan, och eh.. te. Antar jag. Men annars har jag ju ritat hela dagen, så nu får jag ju faktiskt dansa runt i vardagsrummet hela kvällen sen. Bara för jag kan.
 
Bevis på tidigare påstående
 
Gud vad skönt att man bara kan lägga upp direkt från Instagram - fast det kanske jag redan påpekat? - för jag orkar aldrig ladda upp bilderna från mobilen till datorn. Huaaähh!

Åhmehhh

Onew-appa jag är ju right here JUU~~~
 
Dreaaamgiiirl~~
 

Kämpa'rå!

Efter tusen år av krångel fram och tillbaka igår så känns det sådär att vakna upp och allt är samma lika. Men vad ska man göra åt saken? Så istället tittar jag på skitfilm. Det fungerar ju det med? Den har massa nostalgisk musik iallafall - och det är ju alltid lika roligt!
 
Om man ändå hade finsällskap..
 

Och vad är grejen med att skriva inlägg från mobilen och de ser ut som skit? Dags att fixa till kanske?

HAH

Jag trodde nästan bara det här:

Poolhaj
 
att det bara var jag som hade såna coola fears men det verkar ju som att fler hängde med. Kanske var det för att man utsatts för Hajen i unga dagar? Eller det faktum att ens äldre syster försökte lura i en att det fanns något slags monster i den lokala sjön?
 

PS

Jag vill så gärna ändra min header men jag saknar ju Photoshop.. D: Jag får lida i tysthet.

Nehej om man ska ta tag i det här igen

Jag har ju faktiskt kämpat ihop en helt egen portfolio fullspäckad med teckningar - typ 40 stycken? 30? - bara för att inse att jag hatar hälften. Men skam den som ger sig? Jag antar att egentligen gäller det alla artists - till slut inser man att bara hade hybris tidigare och bör lägga av med att man inbillade sig att bilden var bra. Lägg aaav~
 
Man ba - jag skyller på kameran höhöhö..
 
Det känns bara så allmänt drygt att stå ut med folk. Jag förstår inte en del som bara känner ett behov av att vara nära andra individer hela tiden. Ba lägg av, det är bara ett jävla krångel med att man ska bete sig trevligt. Snälla låt mig sjunka in i underhållsförfall och sitta ensam hela dagarna spela spel och lukta svett. Typ så. Förutom svettdelen - man har ju nån slags stolthet. Eller...? I dare you to come visit!
 
Fast vi ska väl inte måla fan på väggen. Hela England har en slags charm. Den kallas mest shopping och valmöjligheter. För sådant finns det mycket utav frågan är ju bara hur man taps into them? Frukta inte!
 
muthafuckin robot, brah!
 
Jag har fått några erbjudande om intervjuer men den ena var i Irland och den andra var nån slags scam som verkade helt opålitlig. Man kan ju kanske tycka att jag är inte i den sitsen då jag kan välja - men jag vill helst inte sälja något skumt till folk via telefon. That wouldn't be right.
 
Men jaa~ Frukta inte! Det är ju tydligt att jag håller hoppet uppe liksom. Om inte annat försöker jag ordna alla mina val till högskola i rätt ordning. Alltså fyyyfan vad mycket skit man kan välja. Och fyyyfan vad jag vill välja allt. Det slutar väl med att jag väljer något jättekonstigt som toppval och ba jaha. NU gjorde jag bra ifrån mig.
 
Men jag tror ändå att jag borde göra lite mer artistiska grejer - typ grafisk design eller.. kanske nåt sådant. Jag återvänder ju ändå alltid till den sidan of life.

RSS 2.0