Ush

Nae wow-faktorn från igår är fortfarande hög. Vad hände ens däär! Jag tror nog att vi lyckades bilda ett team iallfall såatt! Det.. var ju bra. De berättade även om vad dom fick göra på "Lekdag i Humlegården" när de började. Och ett axplock var: starta allsång på plattan, dansa gangnam style, krama random människor och massa sådant.
 
Jag vet inte grabbar. Jag vet inte..
 
 

Oj

Det tycker jag sammanfattar idag väldigt bra. Oj. Efter ha intagit en lunch, ingen frukost för jag vaknade för sent, med enbart nudlar och en mugg the for jag iväg till DSV imorse. Jag mådde så himla illa av nervositet att det inte riktigt gick att äta något mer heller. 
 
Känns lite dumt såhär i efterhand för alla var så himla mysiga. Och alla lärare var jättetrevliga och verkade jättebra. Speciellt VÅR lärare för datorspelsutveckling. Det kom nog sig av att han är estet. Alla hans tankar var all over the place, men jätteentusiastisk och glad. Och rolig. 
 
Så efter att ha vallats runt i alla lokaler i skolan som vi skulle använda oss av så intog vi öl i foo baren. De sålde en hel pitcher med öl för 60spänn. Det är alltså, typ, 4 pints för 60spänn. 15kronor för en pint. En pint är ca 47 cl. Jag vill verkligen förtydliga att det var fruktansvärt billigt. Fruktansvärt. Billigt. 
 
Därför bestämde jag mig för att gå hem tidigt. 
 
 

Göra rent öroon~~

Jag försöker att ta hand om mina öron, men varenda gång det går fööör bra så är det ett hål som krånglar. Sigh. Ska bli skönt sen när det börjar bli kyligare, det lär ju bara vara bättre för öronen. 
 
Gud jag är så trött. Helst av allt vill jag bara gå till sängen och sova några timmar mer. Men jag ska ju på introduktionsdag idag så det går väl inte. Det blev ju precis som jag tänkte igår, jag tänkte för mycket så jag inte kunde somna. Jag blir galen av att inte kunna ha en liten läslampa vid sängen, så det ska jag införskaffa. Det hade nog hjälpt igår. 
 
Klockan två börjar det, men jag tänker gå en timme tidigare bara för att tima hur lång tid det verkligen tar att gå. Resten av tiden går ju lätt att slå ihjäl på Kista Galleria. Dessutom lär jag ju bli galen av att sitta här och vänta liksom. 
 
 

Smarta saker jag gör:

Målar naglarna. Blir uttråkad medans jag väntar på att de ska torka. Bestämmer mig för att pröva mina rosa skor. Sätter på mig dom. Går runt. Sätter mig ner för att ta av mig dom. De har spännen. Jag är fast föralltid.
 
 

Jag hatar'n också

Jag vet inte varför jag valde den här bakgrunden. Den är skitahgli jag vet. Jag vill byta den med. Men frågan är bara till vad? Nu har jag ju faktiskt PS och allt så jag borde ju göra slag i saken.. snart så. Usch för mig.
 

B.A.P

Hiphip, r'n'b och sen mixa det med lite rock? Då får man B.A.P som jag inte.. riktigt gillar. Men den här låten är faktiskt helt ok. Jag ska vara glad att jag gav den en chans efter de första sekunderna, det var nära att jag gav upp.
 
 
Men som folk har kommenterat så är det för många kriminella som är svarta, lite överepresenterat i den här videon. Vilket jag tycker är lite knepigt. Folk vill ju gärna att man ska tycka att det inte är någon stor grej och det är bara en video och hur vet du om de är de bad guys, de kanske är goda? 
 
Blir så trött på såna människor som istället för att faktiskt tänka över frågan utan bara direkt går i defensive. Liksom snälla det är inte som man kastar skit på hela gruppen utan bara varför är det så? Och om man inte faktiskt börjar ifrågasätta det runtomkring en hur ska man då kunna förändra? Det folk främst borde lära sig att ifrågasätta sig själv. 
 
Once you stop doin that you might aswell be dead.

Jag köpte.. en grej

Och jag vet att jag inte borde köpa nånting alls men 25kronor. Det är okej. Dessutom har jag inga svarta. Helsvarta. Och faktiskt så var det väldigt soligt utomhus! Det kommer fortsätta vara soligt också såatteh.. 
 
 
 
 

Kista :D

Gud vad varmt det var ute. Inte nog med att jag envisades med att gå hela vägen och med att ha tjockare strumpbyxor utan jag envisades också med att köpa mat på Kista galleria, för att sen gå hela vägen hem. Till Rissne. Men nu kan jag ju vila med gott samvete. Efter min ena hand krampade sönder halvvägshem. Sådär så man undrar om man vågar räta ut fingrarna efter burit kasse ni vet?
 
Jaja jag har iallfall varit och hämtat ut mitt passerkort och fick välja kortkod. Såklart så måste dom fota en och man blir ju alltid lika nöjd med såna kort? Pass, körkort samma lika. Jaja, det är skönt att det bara är en liten webcam som fotar. 
 
Träffade någon som också skulle dit och då måste man ju hälsa. Fabian kanske han hette. Jag tror inte riktigt vi blir jättebuddies men det är så skönt att veta att man inte har hunnit blivit social recluse efter all tid. Det går så lätt att prata nuförtiden. Jag tror det är företagets.. fel. 
 
 
Gif not related. Men.. den här blir nog välanvänd ändå. 

Blä

Är det bara jag som fått för mig att det borde vara höst nu? Lägg ner den här värmen ASAP.
 
 
Jag vet inte heller varför jag valde den gifen. Men varför inte?

Alla ni som känner mig

Alla ni som känner mig vet att jag alltid hatat lekar. Från botten av min själ. Typ på allas födelsedagar när man var liten så envisades föräldrarna hela tiden att anordna lekar. Under hökens vingar var nog alla tiders hatlek. Alla tiders hatlek för att alla, verkligen ALLA, envisades med att man skulle leka den. En favorit var ju när vi skulle åka skridskor i Sala, sådär en gång om året med skolan, så skulle vi leka Under hökens vingar MED skridskor. Det är som att kombinera bajs med MER bajs. Lägg av.
 
 
Ja så ni kan ju kanske ana att jag ser fram emot att börja universitet här. Ja oj det riktigt kliar i mina Underhökensvingar fingrar av det där som kallas "Poängjakten". Det ba.. du får inte ens mental förberedning inför vad det är. DU behöver inte veta, ju mindre förberedd du är desto bättre? Desto mer ska jag nog hata det här. 
 
Alla kalas kan jag gå på dock. Man ska ju inte säga nej till teman som typ Hatt eller Din favoritspelkaraktär?
 
Eller så kan man det med. Jag har inte bestämt mig än.
 
Men vänta jag hittade något ÄNNU värre. Lyssna på det här:
Lekdag i Humlegården.
10:00-14:00
 
 

Inte det heller tack :x

Jag arbetade ju mig igenom Twilight böckerna när jag fortfarande bodde hemma, alltså för några dagar sedan. Och det är en sak att läsa dom när man är 19 år och fortfarande sådär himla blåögd och naiv som man var och en annan när man är 24 år och en riktigt elak jävel.
 
What the diffrence 5 years make? 
 
Nä men allvarligt jag förstår faktiskt inte varför Bella blir så förälskad i Edward? Kan någon snälla förklara vad de har gemensamt förutom att de attraheras av varandra? Jacob och Bella är ju mycket mer av ett hälsosamt förhållande. Men nä. 
 
Och då tänkte jag, i samma veva, att jag skulle ju kolla på sista delen av Twilight filmerna också. Nu kan man lika gärna ta in det när man ändå är igång liksom! Så sagt och gjort.
 
Och det var fanimej den sämsta film jag sett på länge. Vad.. vadi. Snälla säg att ingen betalade for this piece of poop? För att berättandet är så påskyndat och så ytligt att jag förstår inte vad jag tittar på? Hela filmens fokus är ju fighten i slutet. Det ENDA som var bra var att det var en tvist i slutet. Allt det andra kändes så himla påhittat. Och ALLA skådespelare är så dåliga. Allihopa. 
 
Vad.. 2 timmar av mitt liv. 
 
 

Jag går imorrn istället?

Jag vet att jag sa att jag skulle till DSV idag men jag gör't imorrn istället. Jag bestämde det igår så tro inte att det är någon slags lathet från min sida. Det var bara det att det skulle vara så varmt idag och jag känner mig inte så pepp på att gå med mina skavsårsfulla fötter 2 timmar i härlig värme.
 
Däremot har jag spenderat dagen, fram tills nu, att skriva CV och personligt brev så jag kan söka jobb. Jag känner mig helt vrålkass på att skriva CV, inte för jag var bra förut, men nu har jag om möjligt blivit ännu sämre. Jag kan liksom inte ens formulera mig på ett bra sätt längre. 
 
Förhoppningsvis vinner jag på lotto istället. Men det är väl större chans att man kraschar med ett flygplan så jag är väl inte alltför hoppfull? 
 
 

Teen TAHP?

Åh jag har ju inte varit så insatt i Teen Top, deras låtar är OK men inte Bigstar superduper! Trots att det är Andy som är bossen. Men.. Men deras nya låt?! Så himla bra :x 
 

Sluta nu Blizzard

Sluta försöka mjölka ut så mycket pengar ni bara kan så fort ni bara kan. Inte nog med att Diablo envisas med att kosta skjortan, fortfarande, nu ska det släppas till PS3 och XBOX360. För att inte tala om att auctionhousen kostar riktiga pengar att använda. 
 
Vad håller ni på med? Ni är redan störst, behöver ni verkligen alla dehär pengarna eller bunkrar ni bara upp inför zombieapokalypsen?
 
 
Zomdy bitchslap så passande?

Här skulle jag skriva något också va?

Running man ep 160 med engelska subtitles vore ju trevligt att ha. Men jag antar att det är lite för tidigt för sådant? Men jaja jag laddar iallfall ner den i HD och väntar på softsubs. Det lär ju inte ta allt för lång tid! Sen får man väl ge sig till tåls tills nästa vecka när Shinhwa är med i större delen av avsnittet istället för bara på slutet? 
 
 
Nähe om man kanske ska äta något snart och sen så.. Ringa Ica banken ska jag göra idag. Jag har redan avslutat mitt 3 konto i England, ringde imorse så det är skönt att ha det avklarat. Jag vill gärna tänka att det inte var något mer jag behöver ordna nu men jag kan inte riktigt slå ifrån mig den där gnagande känslan av att jag glömt något..
 
Men det kanske är cykeln som fortfarande ligger och gror i bakhuvudet? För jag glömde ju den hemma av alla saker man kan glömma. Så jag får traska överallt! Förhoppningsvis har jag hittat en genväg till skolan, får se om den är öppen för det är ju tusentals ombyggnationer in process häromkring. Hålla tummarna för det.
 
Imorgon ska jag till DSV och försöka hitta på stället där man får ut passerkort. Sen så har jag inte så mycket att göra resten av veckan? Kanske tar mig en tur runt Kista Galleria när jag ändå är där! 
 
 

Traskaa på!

Tog en tur till coop. Varför var det ingen som berättade att det var så VARMT va? Ingen idé med jacka. Hade även helst haft sandaler. Jaja jag hade iallfall laddat ner Shinhwa The Classic till mobilen så jag hade ju rätt trevligt ändå?
 
 
Gud en sån myslåt! Den kan gärna få gå på repeat tack bra hej~~

New place?

Det gick väldigt bra att sova här. Framför allt gick det bra att vakna här. En sak är bra med att bo ensam och det är att det inte är någon som pratar med mig på mornarna. Jag hatar mornar. Det blir tusen gånger värre om någon envisas med att hålla någon form av konversation med mig.
 
Värst var ändå i England när jag ändå måste vara trevlig fastän folk envisades att prata om jätteonödiga grejer på morgonen när jag rusade runt och försökte göra frukost, äta frukost eller klä på mig. Whats the big idea då va?
 
 
Sara fick klippa mig häromdagen och det blev så fiiint~~ Jag är så jäkla nöjd. Det ska bli roligt att börja skolan och vara nöjd med håret för en gångs skull. Känns även väldigt nice att ha en trimmer så jag verkligen kan hålla undan det.
 
 

And theen~~ ?

Så har Nu'est släppt sin nya singel och sitt album. De gjorde de häromdagen och jag var inte alls med i svängarna - sorri bois! Jag ska bättra mig. Jag ska försöka provlyssna albumet och se om man kanske ska ha en sån. Men än så länge måste jag ha Shinhwa - The Classic. Jättebra skiva ocksåå~ 
 
 
Förutom det där läskiga snarkljudet? Det slipper jag gärna. Men bra låt, såklart. Man kan inte förvänta sig så mycket annat från Nu-est <3
 
 

Flytta idag?

Jadu idag ska jag antagligen flytta på eftermiddagen. Men vi får se! Jag lär ju höra om jag får skjuts först och sådär. 
 
Mitt huvud har inte fått tillräckligt med sömn och det ska ju givetvis firas med lite migrän. Så det här blir nog en intressant dag på det planet? Å andra sidan har jag lyckats ha sönder min ICA dosa. Det känns sådär. Hur ska jag då kunna betala räkningar..? Jag kommer ju inte få en ny hemskickad till mig dit direkt.. Aiiish!
 
 
Men å andra sidan fick jag ju faktiskt beskedet från CSN idag att jag får pengar iallfall och kan lämna in studieförsäkran tidigast måndag. Det känns ju bra iallfall! Jag började bli lite orolig faktiskt!
 

Tröttheten :x

Gud jag är så trött~~ hur hände det ens? Gå upp tidigt på morgonen är inte min grej. Tänk vad trevligt om mitt dygn kunde skjuta liiite på sig. Då hade jag varit glad. Vakna 11 känns lagom. Kvällar>morgonar.
 
Egentligen borde jag inte åka så mycket runt men det är så svårt när jag verkligen vill passa på och träffa alla mina vänner så mycket som möjligt innan jag inte kan det alls. Alla verkar vara så himla.. glada nu också? Vad har hänt grabbar?! Hur blev alla så här bra friends?
 
Evelina envisades ju gärna att jag skulle med ut imorgon och jag känner mig himla sugen. Men trots detta så.. svider plånboken lite.. Hur ska jag överleva?
 
 

15 år senare?

HAH gud alltså jag tycker det är så roligt att hitta gamla Shinhwa klipp. Helst vill jag ju ha dom i HD men det fanns ju inte på den tiden. 
 
 
HAH att man såg uuut sådär! Åh 90tal snälla kom aldrig mer tillbaka. Fast å andra sidan ser det ju väldigt bekvämt ut med de där pyjamas kläderna? Nåväl det är väl dags för dagliga dosen Shinhwa Broadcast, har ju nästan arbetat mig igenom hälften av episoderna?
 
 
Ibland undrar jag om jag skriver för att det ska passa mina gifs eller om mina gifs ska passa mina inlägg..?

Uhh D:

Gud vad jag fick ont i magen när jag tittade på det här klippet från Supersnippan:

 
Det hela är ju staged, men så läskigt att två stycken män beats them to the punchline i början liksom. Och sen att det bara är två kvinnor som känner att näe, den där mannen ska nog inte få dra med sig den stackars fulla borttappade tjejen hem.
 
Jamen livet ni vet? 
 
 
 

Have another one!

 
Det här är nog, surprise för mig med faktiskt, min favorit GD låt. Jag kan nog inte ens förklara varför.

Några dagar kvar :D

3 dagar innan jag flyttar nudå. Tills dess ska jag raka huvudet, sy upp min kjol och hinna packa. Om jag känner mig själv rätt så lär det mesta hända så mycket i sista minuten som möjligt. Cykeln har jag iallfall fixat till!
 
Så nu har vi den tråkiga biten om mitt liv avklarat så kan vi ju fokusera på viktigare saker. Som.. I am a G to the D? G-dragon himself. Jag har ju inte länkat någon låt från honom alls så det är ju svårt att veta, för er menar jag, varför han är så.. one of a kind. Fast nu vill jag ju gärna tänka att jag länkat Crayon förut? 
 
 
GD är ju den som skriver och gör musiken i Bigbang också. Eller han har ju lite hjälp, mest av Teddy. Men alltså ja ni fattar grejen. Dessutom är ju Taeyang med i den här videon. Hitta Taeyang!

Aamfp update?!

Jorå! Den 10e släpps det. Man kan pre-purchase för 16$ vilket ääär ungefär 105kr. Med tanke på att jag köpte första för 99 något år efter release känns 5kr extra inte så farligt?
 
Gud vad galet, årets spelhändelse för mig. Större än Tomb Raider. Eller det kanske vi får se..?

Moar?

Jag tar tillbaka allt, vet ni vad jag är mest MEST av allt excited inför? GD. Kwon Jiyongs nya album~~ Han är ju inte min favorit i Bigbang men har gör ändå den mest galnaste och bästa låtarna. Han är One of a Kind helt enkelt 
 
 
Åhhh alla bra band som släpper låtar just i Augusti, känns lite overload. SHINee har faktiskt redan släppt sin skiva men ingen MV än det är bara Dream Girl och ehh.. Why So Serious? som är ute och dom har ju varit det ett tag så.. gör en ny nurå grabbar?! Mer blommiga byxor åt folket!
 
Gud vad tråkigt jag har D: Dagens höjdpunkt var att hämta posten. Det var massa tvestjärtar i brevlådan också. Sluta bo dääär nuuu~~ Det blir jobbigt att hämta alla brev då ju. Faller som bomber från luckan liksom, pröva och stick handen nu så kaaanske du får en på dig?! 

Jag veet~

Det är lite förmycket k-pop i min blogg nu men det lär bli mindre och mindre när jag börjar skolan och har något annat att göra om dagarna än att titta på just k-pop. Jag började ju mest titta för att det var så härligt distraherande från mitt break-up och nu kan jag inte sluta.
 
I'm so stuck. 
 

Eller kanske

Lite Jinnie istället? Eller.. jag vet inte?! Det är svårt att hålla fast vid en favorit när alla är så himla härj i Shinhwa. Varför har inte Sverige såna här variaty shows? Jag har verkligen rullat runt på golvet flera gånger och skrattat högt och länge åt Shinhwa Broadcast.
 
JunJin fyller faktiskt år idag med så vi kan ju gratulera honom. Och mig. Mest mig. 
 

Måndag igen då?

Och idag fyller jag faktiskt år! Men vad som är viktigare är att Seungri släppte sin nya MV idag. Och ehh.. jag hade ju förväntat mig ett superpartaj, så en del av mig är lite besviken, men å andra sidan är låten faktiskt jävligt bra.
 
Förutom om att den spårar ur i slutet, men okej! Jag förlåter dig nu~~
 
 
Och sen så släppte Nu'est sin teaser inför deras tredje album. Det är lite mycket nu tycker jag allt grabbar. Men den verkar också helt okej?!
 
 
Om inte annat kan man ju inte göra annat än älska Baekho's rosa hår?!

Hela dagen tack

 
Min nacke gör ont, jag är så fruktansvärt trött och jag är så sugen på chips.. Så jag avleder min uppmärksamhet med massa Shinhwa Broadcast och oj vad jag skrattade åt det där ovan. Eller när de hade hörlurarna på sig och skulle göra som viskleken och säga badminton. 
 
Om en vecka ska jag flytta, eller då har jag redan flyttat. Om några timmar nu är det 19e och då är jag officiellt 24 år. Om två veckor, typ, börjar jag skola. Så mycket nytt nu, det är helt galet! Lite sådär, kommer det bli mig övermäktigt?
 
 

Jag vill bara säga!

Tack för igååår~~ I love ya'll så HIMLA mycket och det var väldigt roligt att träffas efter så lång tid som gått och ehh.. Fina bilder blev det iallfall?! Alla ser ut såhär xDD Sorri everybody, säg till om det inte är okej alls att ha den uppe!
 
 
 
 
 
 
 
 
  

HD Shinhwa broadcast?

Ja. Jatack. Bara några minuters väntan kvar på det.
 
 
 
Jag hade faktiskt inte tänkt att starta datorn igen idag, jag höll mig ju ifrån den HELA dagen igår. Men så kom jag ju pååå.. att jag har ju faktiskt världens bästaste gif att använda inför idag. Är det OK att man planerar sånt långt innan? 
 
Så i förväg nurå, så ber jag om ursäkt inför all k-pop som kommer spelas ikväll. But I ain't even sorry. För idag ska vi allt fira min 24 årsdag. Det börjar dra sig mot 25 nu - men det är ju skönt att veta att även om man är 34 kan man vara lite.. lite.. som bilden ovan?
 
Tonight bro's, jag börjar peppa nu jag. Let's go!
 
 

I övrigt då?

Jag ser helt sjukt mycket fram emot lördagen. Och det är ju inte bra, för då kan man ju nästan bara bli besviken? Inte på alla mina friends, utan på Hotellet. Senaste gångerna har det ju inte gått så bra. Känns som jag lämnade allt mitt Hotell-flyt när jag flyttade utomlands.
 
Eller så är det bara för den där nya DJ:en som inte tyckte det var värt att spela musik för betalande kunder. 
 
 
Men jag är säker på att sällskapet kommer göra det till en awesome kväll iallfall! Svik mig inte nu va, grabbar?!
 
 
Ni får lite kattkramar också. Bara för att
 
 

Right thuuur

Jamen vi klämmer väl in en Eric också. Han passar bra där mellan Taeyang och Onew liksom. Lite mittimellan kanske? Jag ska väl försöka att inte ta den här till the extreme, det vore ju inte speciellt bra. Men kanske lite oundvikligt. Sen kan man väl bli nöjd.
 
 

Höst?

Börjar det inte bli lite höstigt nu? Hur mycket ser ni fram emot hösten va?! Gud vad jag har längtat, massor efter den här småkylan!
 
Snart så börjar det bli mörkare och kallar and I love it! Massa färger på träden, massa fina kappor och halsdukar man kommer kunna använda och för att inte glömma alla mössor? Sen kan man dricka en kopp te i värmen när man tagit sig en promenad under höstlöven och bara mysa~~ 
 
Sen kommer vintern :x och guud jag ser fram emot den med! Massa skidor kommer jag.. inte kunna åka MEN riktig kyla och riktiga kläder. 
 
Jag vet inte riktigt vilken som är min favoritårstid men just nu känns hösten väldigt.. väldigt bra!
 
 

Bästa tipset. Ever!

Här:

 
You're WELCOME!
 
 

Helt slut

Och jag tänker inte ens avslöja vad det var som körde slut mig. Eller ja det var ju mest allt skratt. Ojoj nu är det huvudvärk och trötthet som gäller efter allt det där. 
 
Jag har TVÅ tips åt er. Men vi kan börja med det bästa. Och detta med all cred åt Sara, eller ja iofrs är det många band som är helt cred åt henne men.. 
 
Bigstar heter dom! Och den här musiken är helt underbart galet. 
 
 
Sen så har vi en till liten vansinnesfärd ni kan få.. seeee innan jag klappar ihop för natten.
 
 
Först gillade jag inte den alls.. men sen så insåg jag att det gjorde jag visste och tyckte om den massor. Massoooorrr~~ <3

Födelsedagsfirande lite tidgare?

För jag har fått tre stycken avi:er idag! Och ja. Jag vill hämta ut dom nå på en gång men jag är så fruktansvärt pank att jag inte riktigt ser fram emot att köra i onödan. Jag ska nog vänta tills på fredag och se om det kanske är något mer som ligger på lur.
 
 
Varför är Instagram inpluttandet fortfarande märkt som nytt? Gud vad jag hatar sånt. Typ när det står NY design på varor i ett år. Liksom varför skriver man ens det på? Ingår det i marknadsföringen på något vis? Kan inte någon förklara för mig, för det verkar jävligt onödigt?
 
Ohh and btw, jag älskarrr paket! Älskar! Typ såhär mycket:
 
 
 
... jag har inte alls väntat på att använda min favorit GDgif för det här. 

Sen kom SHINee~

SHINee kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta för det var trots allt det k-pop band jag tyckte om först och mest. För några år sen nu. Och då var det ju Lucifer och Ring Ding Dong. Och nuu.. jag vet inte? Why so serious kan jag ändå tycka är okej, lite förvirrande men ändå. 
 
Jag såg fram emot den nya de skulle släppa? Jag såg minsann teasern till Boys Meet U och tänkte att nu! Nuu~~ minsann kommer de göra en riktig superlåt.
 
 
Eller så är det ni som är One Direction nu? Eller? Onew-appa~ jag är lite besviken alltså. Inte ens blommiga byxor i den här videon. Breaking News är också bajs? Ärs, jag ska inte ens pröva att lyssna på deras japanska låtar från och med nu.
 
Faktiskt, hörni, med risk för att bli kölhalad. Titta och lyssna på den här i samma veva:

 
Nej. Bara.. no. 

Posten?!

Jag håller ju koll på mina paket. Men trots detta kan jag inte hjälpa att rusa ut när Posten kommer. Och den har inte kommit än. Jag är bänkad vid fönstret. Tro inte att du kan posta i min brevlåda utan att jag ser!
 
 

NÄÄ jag hann inte med det!

Men jag försöker så gott jag kan att uppdatera varje dag. Jag förstår att ni vill veta att jag lever liksom.
 
Jag har faktiskt en plausible ursäkt idag - jag fastnade i PS. Jag försöker skapa en monster Seungri och det går såklart lite bajs. Men skam den som ger sig brukar jag ju köra på. Men liksom 3 timmar senare och fortfarande bajs så blir man lite... konstig?
 
 
Jag brukar alltid lyckas fånga konstverket innan det går åt skogen och man ba nu gav jag er falska förhoppningar va? För jag har förstört det nu så ni kommer aldrig få se en färdig Seungri. ohohoho~~
 
 

Will i go to hell?

For laughing så jag for ont åt det här?


Jag väntar fortfarande, Frictional!

I början av 2013. Q2 av 2013. Nu är det mot slutet av sommaren de säger att Amnesia: A Machine for Pigs ska släppas. Och jag blir galen! Jag måste ha det. Det når samma nivå av behov som jag fick när filmen Advent Children skulle släppas. Jag var inne på den sidan nästan varje vecka, den japanska utan översättning, och bara tittade på bilderna.
 
Samma sak nu. Aamfp's sida varje vecka. Ingen förändring. Rahh!!
 
 
Förrän idag! Nu har dom laddat upp massa filmer och bilder, screenshots och grejer på sidan. Betyder.. betyder det här att det ska släppas snart?! Är det så? Åhh
 
Vem vill spela Amnesia med mig nuuurååå~~`?
 

Okej så HÄR gör vi!

Eftersom LD har lite semester - typ. Vilket är helt okej för att det är ändå sommar, vem orkar ens uppdatera ordentligt under sommaren. Jamen eftersom LD har semester så följer jag två bloggar lika slaviskt:
 
Enblommigtekopp - men ni missade väl inte American Apparel kvinnan? Kom igen nu! Häng med :O Dessutom skriver hon så passande somrigt så man blir lite glad. Men.. lite arg också. 
 
Bloggen om Malva - åh behövs ingen förklaring ens bara gå in och kika en sväng.
 
 

Förresten!

2ne1's nya låt kom ju uuut häromdagen. Eller deras musikvideo. Och jag fanimej peppade hela dagen igår och trodde att jajävlar 7e smäller det! Sen så kommer ju Seungri's och SHINee's nya album snart ojoj. Men 2ne1 först!
 
Och jag väntade hela dagen. HELA dagen. Och jag tror inte ens jag ska ta och räkna mig till en Blackjack. Trots detta så såg jag alla teasers. Och väntade. Men inte fasiken släpptes den? 
 
Imorse däremot: 
 
 
För den som väntar på något gott..? Jamenherregud. Den var bra. 

Alltså jag veet~~

Jag vet att folk inte tittar på videosarna - jag påpekade ju det häromdagen senast. Men det finns så många bra videos som ni borde se! Vidga vyerna lite kanske?
 
 
För det är lite så jag känner ibland om allt som försegår i världen. 
 
Och sen kan hela världen bara läsa på om saken. Eller inte uttala sig utan att vara insatt så skulle allas liv bli tusen gånger bättre. Ni vet hur dom brukar säga, man borde inte få barn utan att få göra något slags test innan? Ja men folk borde få göra något test om de har genomtänkta åsikter. Helst borde det vara inbyggt i huvudet och gå igång innan folk öppnar munnen.
 
Jag tror det brukar kallas sunt förnuft.

Är det ok?

Jag vrålade och skrattade om vartannat när jag såg det här klippet:
 

Anchooovie?

Det finns värre saker än att sitta hela dagen framför tv. Värre saker än att sitta framför det HÄR:

 
I mjukiskläder och dricka te. 

hej!

Nu tänker jag ta mig tusan länka en video. Och jag är väl medveten om att de flesta inte ens tittar - jag är likadan. Det är ju trots allt det som är fördelen med internet? Allt går så fort! Och om allt inte går fort så blir man frustrerad - långsamt laddande sida någon?

Men iallfall! Den här känns relevant - inte för att texten precis passar in på mitt liv för jag har ingen bruwd som är otrogen mot mig. Men ändå. Lite så kan man ändå tänka.
 
 
Imorgon är det fyra veckor sedan jag gjorde slut. Snart en månad sen. Snart så börjar skolan, hösten och sen börjar livet om på nytt. 
 
 

Lite västeråsande blev det allt!

Jag har haft så fruktansvärt tråkigt last couple of days så idag var det helt fruktansvärt underbart att få komma iväg till Västerås och bara... titta. För jag inhandlade enbart ett par leggings och puder. För knappa hundralappen tillsammans - av pengar min mama så snällt gett mig. 
 
Det är något alldeles speciellt att sitta med bästaste vänner och hata lite i kors. Man mår bra inombords då.
 
 
Sen så hade jag tråkigt hemma. Igen.
 

Veni, vidi, vici

För idag, mina vänner, så slogs ett slag för mänskligheten. Idag! segrade jag minsann över routern. Eller ja. Det blev oavgjort. Eller så kanske.. jag vet inte riktigt vad jag gjorde. Jag har internet, mamma har internet och pappa har. Jag räknar det som en vinst. Även fast jag inte har någon aning om hur jag gjorde det.
 
Men tonight we dine in HELL!
 
 

Jag är så bored~¨

Jag är så bored~~
 
 

Idioter

Idag fick jag hämta ut en router som min far skulle få gratis från Telia. Vår router/modem är väl uråldrig, orkar bara dela ut IP till ca 3 devices at once och bör därmed tvångspensioneras. Omedelbart.
 
Det roliga i det hela var ju att de skickade en mobil router. Alltså en MOBIL. Äh alltså jag förstår verkligen inte hur det här har gått till? Och jag förstår verkligen inte hur man kan dra slutsatsen att man behöver en MOBIL rou.. eh.. ahhhh :@
 
 
För de hade ju skrivit att beställningen gällde, and I am quoting; Mobil router till fast bredband. You what now? Han jag pratade med blev helt snurrig av det också. Till slut blev det sådär att jag orkade inte ens vara arg så jag skrattade åt saken. 
 
 

HAH! Hörni!

Det här kändes verkligen relevant:
 
 

Idag, mina vänner!

Idag så tittade jag ju faktiskt på Snow White and the Huntsman. Och jag ska inte sticka under stolen att jag faktiskt velat se den länge. Så nu när den finns på VoD hos mama o papa så varför inte spendera två timmar på att försöka ta in den?
 
Anledningen till att jag ville se den var, inte för att jag trodde den skulle vara bra, utan för att för det första se Kirsten Stewart som något annat än ett våp, för det andra var det inte den här filmen som gjorde slut på Kirsten och herr Twilight stjärna? (som jag inte minns namnet på just nu lols) För det tredje och sista men däremot största skälet: Chris Hemsworth - am i right?!
 
Så nu har den här filmen slösat bort två timmar av mitt liv som jag aldrig mer kommer få tillbaka. För om jag skulle rata den som film så skulle den få en tvåa av 10. Förutsägbar och med massa lösa trådar. What the fook was the deal with the troll och den där vita rådjursgrejen i skogen? Nä?
 
Om jag skulle bedömma den på hur Kirsten Stewart var så skulle den få en 2a också. Jag tror att hon skulle kunna vara så bra, men det blir bara så.. bajs. Folk på 9gag gillar ju att jämföra henne med Emma Watson men jag tycker fanimej Kirsten är better - Emma är så överdriven~  Men trots detta är Snow White ett våp. Som genom hela filmen visar sin medkänsla och godhet bara för att utan vidare fundera dödar typ tre snubbar i slutet och inte bryr sig ett endaste dugg - psycho?. OCH SPOILER ni som ej sett, döda onda drottningen i slutet OCH DÅÅÅ då kan man grina. Men really det hade ni ju kunnat lista ut att det slutade så? Liksom surprise.
 
 
Vad var ens meningen med den här filmen?! 
 
Om man hade kallat filmen Chris Hemsworth kicking ass with axes. Då hade den fått en solklar 12a. Av 10 möjliga. Eller.. hm vänta nu. Var det som var meningen med filmen?
 
 
 

Var är alla mina paket?!

Jag vill ha dom nuuu~~ :@
 
 

Bara för att!

 
Gud så roligt xDD

RSS 2.0