Dags att shape up

Nu är det fanimej bara veckor kvar tills jag börjar skolan och jag måste skärpa mig. Eller ja. Nejmen jag hade ju tänkte att jag skulle försöka trycka in så mycket japanska som möjligt, rita så mycket som möjligt och kanske framförallt träna så mycket som möjligt.
 
Hittills idag har jag gjort 2 av 3. Jag glömmer alltid bort den där japanskan tills det är 12 på natten och då känns det inte så aktuellt. Man kanske skulle försöka ta det efter man ätit frukost kanske?

Eller om man skulle ta och lära sig koreanska? Det är ju trots allt det jag tittar på/lyssnar på mest just nu?
 
 
Nån gång ska man väl bli bra på att använda den där jävla tabletten. Why not now?
 

Vet ni vad?

Jag tänkte ju vara duktig då, och gå ut och gå. Och just när jag tänkte tanken att nu jävlar ska jag bara dra på mig skorna så börjar regnet ösa ner. Jag vet inte om jag ska kalla det timing eller inte? Bra eller dåligt?
 
Jag kan iallfall med gott samvete, surfa lite till. För hittills har jag ju bara roat mig med CSN. För det är alltid lika roligt.
 
 

Men seriöst nudå

Det är drygt att flytta från ett land till ett annat för helt plötsligt saknar man en miljon grejer som man inte tog med sig. Bättre är ju ändå att jag inte alls planerade att aldrig komma tillbaka till England. Så nu sitter jag här och saknar min plattång och hårfön. Bland annat
 
Det känns lite som det enda som finns kvar att göra just nu är att vänta. Det brukar liksom bli så för mig ibland, man har något man ser fram emot och väntar på så betyder det att man gör ingenting tills dess. Så ska det ju egentligen inte vara? Men så blir det när man måste beställa hem grejer för att man förlorat halva sina saker i flytten och därmed inte har några pengar. Alls.
 
 

Näe nu dog jag lite

 
Känns som lite jag måste vänta på rätt tillfälle för att kunna använda den där GIFen men. Nä. Det är alltid rätt med lite T.O.P lols
 

Aigoo

Och sen idag kom min XBOX och så, såklart, har CSN bestämt att det är nog bra att skicka brev till alla med inloggningsuppgifter. Trots att jag fyllt i att jag vill ha allt via mail och sms så kom då ett jävla brev till England. Tack dåå~ jag är inte så förvånad.
 
 
Så kunde man också se ut once upon a time. 
 

Näemen hörni!

 Så efter, vad är det nu..?, en och en halv vecka snart så känns det fortfarande väldigt konstigt. Det är ju inte alltför roligt när det är omständigheterna som krockar och liksom inte ens känslor. Vore ju trots allt lättare om man inte fortfarande tyckte om någon när man gjorde slut? Och fortfarande gör det?
 
Men allt går över, allt man behöver är tid. Och just nu ser det ju ut som ens tid kan bli riktigt bra? Liksom nu skaffa egen lägenhet i Stockholm, eller ja lägenhet och lägenhet, ny utbildning på något som jag verkligen tycker om, massa k-pop event i Stockholm jag kan gå på nu till hösten och framförallt all den här friheten och att faktiskt kunna vara ensam? 
 
Gud vad jag egentligen tycker om att vara helt ensam.

Hörni!

Jag insåg just att jag bara varit hemma i en månad och tio dagar, typ. Det har ju kännts som en evighet?! Varför är det på detta viset när man blir gammal? Nu är sommarlovet typ över och man undrar lite vad man egentligen gjorde förra månaden?
 
Eller blir man bara mer pessimistisk med åren? Är det det äär? 
 
Nu kommer jag även på att jag far med osanning. I samma andetag, typ, talar jag om att det känns som det varit evigheter här hemma men att tiden går så jävla fort. Jag får väl skylla på att jag inte skrivit på ett tag, och det blir lite som att öppna pandoras ask. 
 
Allt blir ba kaos.
 
 
Den solbrännan är fan inte o leka med asså. 
 

Stackars satar

Men NU har jag fått lägenhet i Stockholm så livet ska nog börja om på nytt. Det var såhär det är menat liksom, för det är i Stockholm de anordnar k-pop event. Hur mycket bättre kan livet bli? Liksom simple minds simple pleasures som de brukar säga.
 
För övrigt lägger jag ut mina mördarskor på Tradera. Sådär med tungt hjärta, nån gång hade jag ju velat haft dom! Men det lär ju aldrig hände så man får väl bita i sura äpplet. 
 
Någon gång ska jag spendera min dag på att ta reda på varför alla uttryck är som dom är. Liksom så förskräckligt att äta sura äpplen? Och typ.. surt sa räven om rönnbären. OKEJ? 
 
Så jävla snygga
 
Ha en länk om skorna som du kan köpa HÄR!
 

Men DUUU~~

 
Galen liten man, sluta göra back-flips och ba hålla pååå~

ja det kan händaaa~~

 
 
 
För att man får titta på Taeyang hela natten om man vill om man inte har pojkvän längre. Annars också givetvis, jag är inte den som dömmer!

Åhmingud

Varit en cool dag. Spenderade morgonen, halva dagen alltså, i sängen vägrandes att gå upp förrän huvudvärken gått över lite. Ni vet sådär när man drifts in and out of sleep, fast det inte hjälper? Så till slut var jag ju tvungen att ta mig upp och knapra piller. Efter det blev livet uthärdligt.
 
Nu vill jag ju helst vända mitt dygn rätt och slippa plågan alltså. Om jag hade migrän i en hel vecka skulle jag nog skjuta mig. Skjuta mig på stört.
 
 

uhh


Man får lov o lugna sig lite..

Med allt k-popande. På-kockande.. Så idag har jag istället tittat på k-dramas. BoF som vanligt. Jag minns inte vad den där andra serien hette, den som jag tittade på förut? Jag hade två, ena med Minho som jag inte sett färdigt och sen den andra med han från You're Beautiful som jag tyckte skulle få damen i slutet. Heartstrings.. och..?

Jaja! 
 
Jag borde försöka göra något annat här framöver alltså! Men å andra sidan mår jag inte så himla super egentligen. Kääst.

One of THOSE days

Så vet ni PRECIS vad jag menar:

 

Jag hittade värsta grejen igår!

Och jag bara skrattade sådär högt och intensivt som man bara kan åt koreanska gameshows. Sådär läskigt så man undrar att.. kanske.. kanske hörs det ÄNDA ut och ÄNDA ner till the main house. Och då skulle folk undrat om jag ändå inte blivit galen.
 
Och lite galen är jag. För det är något alldeles speciellt med just Key och Onew-appa.
 
kekeke
 

Jag kan tyvärr inte bädda in så ni kan ju ba.. klicka HÄR.
 

Vad sa ni?

Sa ni att ni ville se min biiil? Ja.. den är ju inte färdig än men alltså, det jobbas på. Jag ska bara sandpappra så det inte ser ut som ett bajs efter jag har målat den sista gången nurå.
 
Spackel
 
Och grundfärg
 

Maddafakkassss


Nomnom

Men hörni! Vet ni vad jag hittade? Jag hittade en Taeyang på engelska! Tänkte skriva svenska, det hade ju varit ÄNNU coolare?! Jag visste ju egentligen att den fanns, men på ett sånt där drömmer-jag? vis. Så nuså, bara titta och njuuuut~ För låten är rätt poop.
 
 
Av någon konstig anledningen envisas han med att vara halvnaken. Värsta grejen i Korea isåfall! Jag tittade ju på ett program med Shinee där lilla Onew-appa badade med alla kläderna på. Men i och för sig ser det ju ut som Taeyang spenderar en hel del tid på gymmet. Inte som lilla ap-Onew-appa.
 
Fast.. ja

RSS 2.0