För övrigt så var ju kvällen..

.. kvällen vi gick ut häromdagen var rätt poopi. Fick ju en rätt otrevlig DJ och det kändes lite hopplöst. Det är bra när han påpekar att det aldrig varit en sån dj där förut, som vi är van vid, och man inser att man börjar bli lite gammal.
 
Men okej!
 
 

mer fästingar

Vad är grejen med att de begraver hela huvudet innuti en och sedan, om man lyckas med att slita bort den utan huvudet, sitter kvar med enbart huvudet? Växer det liksom ut en ny kropp sen, eller gör de det bara för att jävlas? Liksom varför decapitate yourself utan orsak?
 
För övrigt har jag spenderat timmar på att googla Taeyang från Big Bang och det känns som jag blir mer och mer obsessed. Lägg av nu liksom.
 
Han med sushirollsarna på skallen alltså
 
Liksom ja nu har jag både hans tvitter och instagram. Men jag lär ju inte vara den enda! Men jag kanske är den äldsta...
 
 

Strange things I do..

.. miner framför spegeln när jag ska sminka mig. Helst med nån rolig röst till.
Så här såg jag ut idag + lät som knugen.

nu är jag redo att åka till Västerås liksom!

Mer tankar dåå!

Jag håller ju på och försöker pyssla om min lilla golf. Bilen har såna fruktansvärda sår på sidan alltså. Brännsår av rost som försöker äta sig igenom pluttbilen så snabbt som möjligt.
 
Om jag kunnat välja en superkraft, just nu alltså, så vore det ju att bara kunna ta bort rost. Typ.. jag kan prata med rost? Pyssla ihop grejer av rost med tanken? Eller bara få skiten att försvinna.
 
Isåfall! Så vore jag mer värdelös än Aquaman. 
 
Plötsligt händer det, Aquaman!
 
 

Eller alltså

HAHAH VAD ÄR DET HÄÄÄR~~ 
 
Han satsar på tandhygien alltså. Dale
 

I know that every apple here..

.. ain't bad, but I've found a worm in every single one.
 
Och med det kan vi ju dra slutsatsen av att ingen är perfekt? Eller vadå, Christina Aguilera? Åh har ni tänkt på hur den där typen utalar hennes namn i deras nya låt? Den där Pitbull alltså, dale.
 
Meningen var ju dock att jag tänkt att skriva om något jag tänkt på varenda gång jag gått ut för att gå promenad. Vad är grejen med fästingarna liksom? Varifrån kommer dom ens? 
 
De har inget syfte med livet, de bara lever av andra men ingen lever av dem. Dessutom lever de just av blod. Och så kan de ligga i dvala, utan mat i flera år. Hela grejen med fästingar är helt sjukt.
 
Så jag har tänkt, att de kanske är utomjordingar? Tänk på varenda sci-fi film du sett och ja, jävlar vad det passar in på fästingarna. Förutom att de är små och har taskig hjärnkapacitet.
 
The truth is out there...
 
Tur att Pitbull behöver frysa alltså...

A real human beannn

För det är så jag hör musiken till Drive. 
 
Åh imorgon är det ju Midsommar och det ska bli så jääkla roligttt~~~ Man får se fram emot det längelänge :D
 
 

Näää-e~

Jag är typ happiness-bakis idag. För mycket lycka och skratt igår = huvudvärk och trötthet idag. Men det var ju så trevligt igår att det göör inget! 
 
Träffade mina vänner för första gången på typ eeeviiigheterrr~~ och bara snackade massa skiiit. Och det var så roligt, så roligt!
 
 
 

Göteborrrrgg

Vi tittade på mycket kultur, vilket var nice för jag har ju inte varit och tittat på utställningar eller liknande på typ evigheter. 
 
Särskilt bäst var Ond Konst och Svansjön. Och nu ska jag bara länka och berätta, bara för att meddela att ni missade ett sjujävla spektakel. Har ni tänkt på hur galna ord vi egentligen har? Spektakel, vidunder.. Åh vidunder är mitt nya favoritord!!

Här då, Röshka muséet och Ond Design  som är tvärtemot det man hör om "god design". Istället har de saker som gjorts av barnarbete, av antisemitska mänsker eller saker som faktiskt byggs för att ta livet av folk. Tänk Auschwitz där de faktiskt behövde doktorer, arkitekter m.m för att fundera ut hur man bäst tog livet av folk. Himla läskigt och tankeväckande hur mycket man egentligen har som man inte borde ha införskaffat i första taget. 
 
Sen så gick vi ju på Göteborgs Operan och tittade på dansuppvisning. Svansjön va're som visades där som gästspel. Och jag har ju aldrig gått på opera eller gått på en teater jag faktiskt tyckt om så det här var ju något helt nytt alltså! Modern dans på en sån gammal historia.
 
 
Och jag vet att ni antagligen inte vill titta. Men åååtminstone till 1 minut, för det var så jäääävla coolt! Alltså spola inte till en minut utan titta hela första.

Jag lever!

Men det är typ knappt. Efter en hektisk vecka i Göteborg är jag hemma i lilla Sala och bara njuuuter~ typ. För först måste man röja sitt rum så det blir beboeligt, väck med dammlagret liksom. Men faktiskt ser jag fram emot att vara sådär sjukt upptagen för jag har haft så sjukt tråkigt i England på sista tiden.
 
Jag får väl berätta om Göteborgandet ocksåå~~
 

Jag är så trött

Så himla jävla trött, sådär så öjnen ba triller ur skallen snart. Snart så ligger de där på tangentbordet och krossas under mina skrivande trumfingrar. Usch.
 
Jag är ju hemma i Sverige iallafall nu. Och det är skönt. Fast imorgon ska jag till Göteborg och jag ser verkligen inte fram emot detta resande. Så trött på tåg, räckte med 3,5h igår, men tydligen måste man göra samma lika två dagar efter. 
 
Men i och för sig är jag ju sådär trött så allt bara känns jobbigt. Axlarna går sönder snart hörni, jag vill ba trycka ner dem mot marken så det knakar i ryggraden. TILLS JAG DÖR!
 
näe, men hörrni, en annan gång. 
 
 

Svettpacka

Idag blev jag arg när jag skulle packa. Jag har faktiskt varit utomordentligt duktig på att slänga grejer den här gången, halva min garderob ligger i göra-mig-av-med högen, fast inte helt utan några ångerkänslor kan man väl tillägga. 
 
Trots denna brutala utrensning av gamla kläder, maybe-I'll-wear-that-when-I'm-skinny-kläder, jag-ska-laga-kläder och så såklart jag-syr-in/ut-dem-lite-kläder så fick jag inte ner allt jag vill ha med mig hem. För att inte tala om att jag faktiskt skickat hem ett lass kläder redan. Och då pratar vi inte heller om mina böcker, min Xbox (för den är min) och mina ritgrejor för de ligger fortfarande här.
 
Jag vet ju att egentligen är det ju inte hela världen, men liksom för mig som fattig hero tar det lång tid att samla ihop alla pryttlar. Dessutom är hälften gåvor och jag har extra svårt att skiljas från gåvor. Jag har t ex sparat lådan jag fick av Ragna när jag var 12 med döskalle på. Trots att jag egentligen skulle kunna ha en lite mindre. Eller det faktum att jag envisas med att släpa med mig en liten låda med halsband, varav en var en gåva som jag fick när Henny och jag prenumererade på nån tidning. Går inte att slänga.
 
 
Och sen mina Hunter stövlar som tar upp sån stor plats. Men hallå, hur bra vore inte dem att ha sådär på landet? Eller mina dyra vinterkängor som mamma köpte?
 
Jamen ni fattar grejen :x

Jumping in my seat

Nu är det bara en dag kvar innan jag åker hem, rätt så precist. Resan ska börjas klockan 1 och jag kommer väl hem runt 1 på natten då. 
 
För att ha en riktigt trevlig kväll, sista tillsammans, med Adam så gick vi till Nudo och åt tusen liter mat. Tills jag nästan kastade upp alla nudlar där på plats. Så där så man inte riktigt vill röra sig utan ba rulla fram. Nudo kommer jag ju sakna massor; billig, nästan-autentisk japansk mat och jättemysig atmosfär. Hela restaurangen, som ligger i Chinatown i Newcastle, bemannas av asiater. Och faktiskt, om jag får generalisera, så tycker jag att då visar det ofta på att maten blir spicier. Typ som alla västerlänningar inte riktigt vågar gå riktigt lika långt. Wagamama har t ex inte riktigt lika god mat. 
 
Och vi åt, och vi åt.. och åt.. 
 
Sen så gick vi ju faktiskt och tittade på After Earth. Och för alla som inte sett den kan jag faktiskt rekomendera den här hollywood-sleeziga film. Har man Will och Jaden Smith i en film vet man att det kommer iallafall vara bra skådespeleri. Jag tycker verkligen att Will Smith på senare tid visat mycket mer djup med alla roller han haft, eller så har han fått mer varierade möjligheter. 
 
För att inte tala om de många gånger som jag faktiskt hoppade högt i stolen på bion. Typ 5 gånger. Och den här ehh.. suspense känslan man hade under nästan hela filmen tog ens uppmärksamhet från förutsägbarheten och hollywoodheten. 

I have been lied to!

Alltså det här med att det är lika varmt i UK som hemma är lögn. Newcastle är väl i höjd med Göteborg, och ändå är det varmt här.. men kallt. Det blåser väldigt kalla vindar. I och för sig så är det ju kuststad, men det slutar liksom aldrig blåsa. Någonsin. Och kallt dessutom? Vill gärna tänka att det inte blåste fullt så mycket i Göteborg, men jag  kanske har förträngt.
 
Jag åker ju till Göteborg när jag precis kommit hem så då får jag väl veta ordentligt. 
 
Jag ser så himla mycket fram emot tystnaden hemma på landet. Verkligen det jag ser fram emot mest, no offence nuva. Åh silencio och crickets på kvällskvisten sådär fint. Kryckor ville jag skriva menehh.. nä
 

Åh huvudvärk~

Såsom det blir när man, spontant, går ut en torsdagskväll. Lite ledsamt sådär eftersom det är sista gången jag får se Holly på ett tag, eller ens prata med henne :( Menja~ ses lär vi ju göra igen. 
 
Det är alltid lika roligt att försöka klä på sig när man packat ner hälften av sina kläder och, utan att man insett det, alla kläder man egentligen vill ha på sig. Ännu bättre är det när man redan skickat hem dem. Då blir det riktigt bra. Men det gick ju bra ändå :x 
 

Magont

Alltså för det första måste jag ju förklara förgående inlägg. Det är bara det att det känns väldigt uncool att inte visa någon form av respekt när ens kompis flickvän är med i gänget. What happens behind closed doors åsådär kommer inte besvära mig. Men ja
 
The Raid tittade jag på idag. En martial arts film från Indonesien av alla ställen, jag vet inte ens var det landet ligger. Men herreminje nu är jag frälst. 
 
Helt galen, actionpackad film med helt otroliga kameravinklar. Musiken kommer liksom smygandes när man tittar på fightingscenerna, hela tiden, så till slut sitter man där och får ont i magen. För det hade jag. Genom hela filmen, magont. Snälla, snälla dö inte D: 
 
Det var en simpel film, tänk lite sådär Battle Royal fast bättre. Koreagrafin var faktiskt rimlig, inte Jackie Chan action. Folk kommenterade den på Netflix som en "assault on all your senses" och ja. Ja det är den. (Å andra sidan skrev de att "at first the subtitles put me off..." och man ba åh ni är så far up your own asses ni kan inte ens förstå att det finns bra filmer utan engelskt tal, och det är du som är ignorant)
 


Bara en sak till!

Jag sitter ju här och spelar med massa grabbar samtidigt som vi alla pratar i team på Skype. Och ni vet den känslan när en av dom länkar ett par tuttar till ens pojkvän bakom ens rygg, i privat chat? Ni vet den känslan? Näe? 
 
"Näemen jag sitter bara här jag, medans ni ooglar på, det gör jag. Och blir glad också utav det"

Åh så trött

Idag berättade jag ju för min pojkväns föräldrar att jag skulle gå uni hemma istället. Hans mamma hade nämligen hittat ett jobb åt mig. Igen. Även fast jag sagt att om jag kommer in på Uni hemma så flyttar jag. Hon tog förgivet att jag skulle ge upp min utbildning för att kunna stanna hos Adam.
 
Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker den tanken är lite sjuk. Varför ska jag ge upp det jag vill göra, min framtid och hopp, för att stanna med min pojkvän? Som för övrigt inte har några framtidsplaner utan mest bara vill ta vilket jobb som helst atm. Varför skulle jag överhuvudtaget få den idéen? 
 
Jag känner att om man inte klarar av att leva isär heller, då är det ju skitsamma med förhållandet. Nejmen det är helt sjukt. Alltså sorri men nej. Det är sjukt.
 
Känner jag om det

Jag får väl skylla mig själv?

Liksom att skriva under med mitt bloggnamn sådär så får man lite trafik. Det är ju iofrs inte mitt mål. Jag är ba arg och orkar inte riktigt vara anonym, liksom näe. Jag ska stå för min verbala spya. 
 
En vecka kvar innan jag åker hem! Innan dess ska jag väl försöka att skicka över ett lass kläder, packa mina väskor och avbeställa min telefon. 
 
Dessutom, hörni, ni anar inte hur jävla många reklam-mail jag får av företag. Jag gillar erbjudanden. Jag gillar att titta på alla kläder på rea och tänka.. jaa.. varför inte. Men ändå inte köpa dom. Ibland lägger jag ner dom i min korg. Sen så glömmer jag bort sidan bland alla mina tusen flikar och lever lyckligt ändå.
 
Idag har jag låtsasshoppat kameror, laptopväskor (hur svårt är det att hitta till en 17,3 inch?!), laptopskydd och mobiltelefon. Och inget av det tänker jag köpa. Det är bara sånt jag tänker att någon gång, så får jag nog råd. Men det får jag aldrig.
 
Not bad

Jag skaffade ju Netflix

Och jag vet att jag inte är världens största filmfan sådär men just när jag har netflix är det så himla lätt. Det bästa är att faktiskt ha något intressant att titta på, eftersom jag läst ut alla böcker jag har, när man äter frukost. Så då har jag min lilla lista med saker jag borde titta på; Mary Poppins, The Raid, The Aviator, Streetfighter etc. De flesta är grejer som jag tycker jag borde ha sett men liksom aldrig.. orkat riktigt.
 
Men det bästa med just Netflix, för jag har prövat LoveFilm också, är deras dokumentärer. De har så himla bra och mer kontroversiella dokumentärer än TV. Det var här jag tittade på dokumentärer om weed, Aileen: Life and Death of a Serial Killer, Zeitgeist, Tabloid m.m.
 
Och sen idag tittade jag på For the Bible Tells Me So. Jag har nog varit lite skeptisk mot just religion större delen av mitt liv och nu alla de här händelser här i England med folk som hatar islamister så kände jag att jamen ja, dags att byta mot lite hederligt kristet bullshit istället. 
 
När man tar en gammal bok bokstavligt så får man problem. Bibeln har används mot kvinnor, mot svarta och nudå, mot homosexuella. Det finns en bit i bibeln som säger att homosexuella är en abomination. Det finns en annan som säger att man borde ge alla sina pengar till fattiga, ingen som följer den lagen? Bara titta på den, så trevligt att se folk öppna ögonen.
 
 
 
En vis man som säger, typ: Why do men hate gay people? Because they're afraid of men being girls, of men being less than men. It's a part of patriarchy.
 
Bra film :D

En vecka kvar.. snart

Den 10e åker jag hem till Sverige igen. Jag ser fram emot att att åka hem. Minst sagt. Tröttsamt med allt folk och bristen på privatliv. Inte nog med att Adams rum är litet så är det just det, Adams rum och som grädde på moset hör man ändå allt som försegår i hela huset.
 
Usch jag mår poopi. Nalkas nog en migrän idag. Passande, för fyfan vad jag hatar söndagar. Söndagsmiddag och skit. Na-e ge mig lite land och tystnad. Tystnad och kobajsstink, eller varför inte bara möjligheten att gå ut och titta på annat än farliga chav-kvarteren och grodorna i dammen. 
 
Jag gillar ju England, kom igen nu! Men det vore trevligare att ha ett jobb och lite mer freedom för att verkligen kunna njuta av det. Åka till stranden när det är fint eller ut på landet. Eller till Durham som typ är världens finaste plejs? 
 
Det är jävligt tur för dig, Newcastle, att shoppingen är så himla bra. TUR för dig
 
Haadi målaa dina däär?

RSS 2.0