Aaaand it was..

.. awesome. Herregud vad trött jag är nuu! Har knappt sovit nånting. Sovit fruktansvärt dåligt när jag väl somnade. Men.. det var det värt? Trevligt att hangouta med folk som får mig att känna mig sådär relaxed, normal och bara happi. 
 
Nu ska jag bara köra tillbaka till Västerås och fira min faster. 
 
 

Helg.

Sitter och relaxar med massa kpop innan jag måste ta mig till tåget. Det kommer bli en riktigt intensiv dag idag. Så jag tar faktiskt tillfället iakt och tar det lugnt.
 
Det kommer bli en bra dag idag. I know so. Dags att göra sig iordning~
 
 
.. gif related. Typ.

Break it down

Okej så om man berättar att det aldrig kommer hända.. När går ens dåliga samvete över? :x 
 
I'm a bad person. 
 
 

Minns ni?

Jag sa ju att jag sorted shit out häromdagen eller så. Ja? Jag tror att jag gjorde allt jättemycket mer invecklat nu. Igen. Men desto mer intressant blir det ju att leva. Balansera på den där thin line. Nästan så jag inte borde gå på fredag bara för att försöka hålla det på en vettig nivå. Men å andra sidan har jag alltid så fruktansvärt kul, det är sista dubbelpuben för iår och eh.. vissa kommer inte. 
 
Man kan väl inte missa den här chansen med gott samvete?
 
Idag vill jag egentligen bara krolla ihop mig och titta på How I met your mother. Hela kvällen. Och tänka över mina synder. Typ. Nejokej. Jag kommer inte ångra mig. Det var hemskt roligt med röda mattan, Södertäljerykten, Fjällräven men framförallt den hjälten som stal Ninnis hamburgare. 
 
 

Things that make sense drunk

Precis som titeln antyder så kan vi ju säga att en av sakerna som verkligen makes sense när du är onykter är att bli generad över ett vikt papper.
 
Alkohol - not even once. 

På tal om sent..

Alltså bästa konversationerna händer på natten. Det är bara så. Så som ett exempel var när jag envisades med att försöka få Ullner att berätta hur minnet fungerade i människor, han antog att det var som en dator. And then it spiralled out of control.
 
 

Uppe sent

Var uppe till sent igår och bara.. sorting shit out. NU. Gissa om jag faktiskt kunde sova sen? Like a baoss.
 
Jag tror bara inte jag är riktigt redo att starta om mitt liv än. Hälften av gångerna kan jag inte tänka. Andra hälften blir jag förbannad. Just like a crazy person. 
 
Idag har vi sen föreläsning sen så är det pub. Jag ska bara stanna för en öl - till klockan 20. De har direkt streaming från dramaten idag. Teatern är.. Woman in Science. Så ja, jag vill gärna se.
 
 
 Just like a crazy person.

Check

Det där gick ju skrämmande fort. Jajust det, you heard me. Skrämmande. Mest för att det känns som det var lite för lätt. Då börjar man ju undra vad som är haken egentligen..
 
Jaja resten av den här underbara måndagen ska jag tillbringa i tvättstugan. Typ. Sen så är alla mina chores nästan done för veckan. Ska försöka laga någon form av mat framöver. Har redan några recept på.. span. Ja.
 
Jag har bokat tåg hem nu. Kommer till Västerås på fredag och sen till Stockholm på måndag, typ 10. Så jag lär ju åka direkt till föreläsningen nästan. Nästintill. Gud vad konstigt ord, är det bara påhittat? Nästintill. Det är liksom två ord av nästan samma betydelse i samma ord. 
 
Jajust.
 
 
Dat logic.
 
NÄE vad är det för pipande oljud? Jag blir galen! Om det är en bomb blir jag glad om den av..fyras för då slipper jag det intensiva väckarklockspipet. Thanks. Byebye.
 

Äntligen!

Äntligen fick jag det där förbannade Eclipse att fungera så nu kanske jag kan börja programmera inlämningsuppgiften som ska in på onsdag. Det är bra när det tar evigheter att fundera ut vad som kan tänkas vara fel. Sen är man inte så sugen på att faktiskt programmera.
 
Men kom igen nurå, jag lär ju kunna det här. 
 
 

This ends now.

And that's that. 
 
 
 
 

Jag har så många frågor

Varför är du inte här och besvarar dom va? Varför är du inte här så vi kan skriva massa konstiga uttryck åt varandra? Eller associera dom till något helkonstigt.
 
Eller varför kan du inte bara vara här så jag har någon att prata med när jag inte kan somna? Eller så kunde du bara calm my brainzzz down så kunde jag kanske somna?
 
I'll be fine though. Antar jag.
 
Blir för övrigt riktigt förbannad på all hjälp som folk vill erbjuda. Sluta ge mig råd. Sluta försök fixa till. Vad vet du? Vad vet du egentligen? 
 

Speechless


Trött

Trodde jag ställde klockan igen, men det var sådär att det bara var för vardagar. Den nya tekniken går mig uppenbart över huvudet. Not cool. 
 
Men idag borde jag ju kunna spela lite TV-spel kanske. Jag har ju några stycken att gå igenom. Kanske tillochmed köpa något godis. Det var ju länge sen.. Jaja vi får se om jag orkar pallra mig ut idag alltså. 
 
 

Fryyyyssser

Idag är en sån där dag när jag bara är så himla nöjd med att bara vara själv. Jag har ingenting alls inplanerat. Inga planer alls i helgen. Nuuthin at all~~
 
Redovisning är liksom done. Nu ska vi börja med ny kurs och jag behöver inte ens plugga i helgen. Jättekonstigt. 
 
Kommer bli sådär att jag inte ens har en anledning till att gå upp ur sängen imorgon. Men det är faktiskt okej ibland!
 
Hörni har ni koll på att det är första advent nästa helg? Gud vad galet, snart jul! Do want. Det är nästan så jag borde följa adventskalendern bara för att kunna hamna in the mood. Ordentligt. För ju längre julkänslorna håller i sig desto bättre tycker jag allt. 
 
Det börjar dock bli dags att köpa julklappar. Blä. Får leva på strumpludd nästa månad. Men det gör inget! Det är det nog allt värt.
 
 
Allt som behövs nu är lite snö!
 
 
 

VIXX!

Och sen VIXX riktigt obehagliga nya MV. Fast låten är mysig ändå. 
 

2ne1?

Nya låten kom igår. Den var ger mig värsta julkänslor. Fast det är nog inte menat så, men nu är det så. Get over it. Den påminner om en av deras äldre låtar. 
 

Wee

Vill ni ha en statusrapport? Jag har faktiskt sovit bra många timmar idag! Visserligen vaknade jag runt 1 och trodde allt var kört, men jag somnade om vid 3. Så himla skönt. Mår liite underligt idag. Men det är väl bara att förvänta.
 
Idag har vi faktiskt redovisning och det gick riktigt bra på handledningen så förhoppningsvis så behöver vi inte göra om och göra rätt efter det här. Vore skönt att det bara.. skulle vara klart. Då kan jag faktiskt vara ledig hela fredagen och göra ingenting. Typ gymma och sen spela tv-spel all day long.
 
På tal om gym kommer det bli riktigt drygt att gå i trappan ner idag. Nästan så jag vill ta hissen, men det känns verkligen som höjden av lathet. Okej att man tar hissen upp, det är ju drygt att gå upp, men ner är ju jättelätt?
 
 

Bästa dagen på länge.

Hela dagen idag har jag skrattat. Först med Emil och kidsen på grupparbetet. Det var bara en såndär dag där alla dåliga skämten bara strömmade från herrn och man kunde inte göra något annat än skratta. 
 
Sen så spiknykter pub med Hampus och hans vänner. Och det slutade ju med att jag grinade lite av skratt. 
 
SÅ här mycket har jag inte skrattat på evigheter! Jag har kramp i kinderna. Herreminje.
 
Det var en konstig känsla att vara helt lycklig när man gick från skolan. Lycklig liksom. Och jag tänker nog stå för att jag var det. En bra stund. Fullkomligt lycklig.
 
 

Jag har läst det förut

Men ni vet den där 30 most hilarous autocorrects? Ja den var jätterolig, jag är trött och skrattade tills jag grinade åt den.
 
Things are taking a turn for the worse.

Ropa inte hej..?

4 timmars sömn idag då. Max. Hade varit trevligt att kunna slappna av. Varför kan jag inte det? 
 
Stre~~ss!!
 
Nejmen jag är inte stressad heller. Vad äär det här? En gång ibland kan jag tåla men det här börjar fanimej gå överstyr. Så jävla trött på't ba, hörni!
 
Ny plan! Inte mer än två muggar te on top of mina andra nybestämda regler som typ inte sitta framför skärm innan läggdags. Sen kanske det går! 
 
 

Mår ju faktiskt bättre!

På riktigt idag. Feeling fine. Ser fram emot imorgon, som vanligt, att få träffa Emil och kidsen för att sen hänga på puben ett tag iallafall. 
 
Jag har tänkt att jag ska hinna gymma innan skolan imorgon, vi får se hur det går. Jag kanske försover mig igen :x
 
Det är konstigt ändå, att jag är så himla nöjd med mitt liv. Det är ingenting jag skulle vilja ändra på, förutom det uppenbara va. Och om jag nu kan få sova ordentligt så kommer det bli ännu bättre. Men jag är faktiskt trött redan nu, en bra sorts trötthet också. Så vi får hoppas!
 
 
Up-side-down-face :D

När jag ändå är uppe i varv...

Det var ju en hjälte på facebook igår som frågade alla feminster han kände hur man förklarade varför så få kvinnor fick dödsstraff i USA jämfört med männen. Och allt han hade läst tydde på att kvinnor och män har lika lön. 
 
Jag blir sådär... I'm not even going to try. Det är en lost cause. Nu tänker jag bara undvika dig för jag blir lite arg över att du är dum i huvudet. 
 
Men om orättvisor som drabbar dig stör dig, lillevän, försök starta en egen rörelse istället för att beskylla feministerna för att de inte fokuserar tillräckligt på männen. Alltså. Du. 
 
Jag orkar inte ens. 
 
 

Om jag försov mig idag?

Vad menar du? Göra sig iordning och äta på en halvtimme är riktigt trevligt morgonnöje. Man blir så trevligt förvirrad sen när man kommit fram. Det är på den där.. har-jag-verkligen-på-mig-byxor?-nivån av förvirring. Men det var trevligt! 
 
Det var även extra drygt att klä på sig. Ha armarna över huvudet var smärtsamt. Eller ens lyfta dom. Men det känns ju bra att veta att jag minsann gjorde det ordentligt igår. Dom har ju rätt bra eh.. tjejgym där. För att trots att jag var på gymmet sent, runt 21, så var det rätt packat i manshörnan. Så det var ju faktiskt nice att de hade en mans.. fria vikter hörna inne på tjejsidan också. 
 
Alltså jag vet att det är lite fånigt med tjejgym på det där viset men en del folk gör mig verkligen besvärad. Dessutom var det bara 2 personer på den sidan. Score. 
 
 

50 shades of Mörker

Färdiggymmad. Trött i axlarna. Trött på ett bra sätt. Faktiskt! 
 
Om man förlorar någon som står en nära så förändras man. För två månader sedan var jag en helt annan person. Det finns en särskild sorts ledsamhet som gör så att man går runt med ett hål i kroppen. Som gör så att huvudet domnar, så att du inte känner eller förstår någonting alls.
 
Om jag läser mina gamla inlägg så minns jag hur det kändes. Då och nu är annorlunda. Jag är fortfarande.. broken. Men då var jag förvirrad bortom.. all föreställning om hur förvirrad man kan vara. Förtvivlad. Det är nog ett bra ord. Jag kan se det i mina ord, jag vet inte om ni kan.
 
Nu är det mer som en molande värk. En ångest i bakhuvudet jag inte riktigt kan skaka av mig. Om något av det makes sense? 
 
Am I getting over it? Njä. Det känns inte som det är något man kommer över. Man bara.. vänjer sig? Saker blir inte bättre. Man bara deals with them på ett bättre sätt. 
 
Jag saknar dig. 

The other day

T.O.P är ju den jag gillar minst i Bigbang. Men jag kan ju inte göra annat än tycka om hans nya låt. Det är roligt hur olika alla deras låtar är.
 
 
Lite läskig video ja. Det med.

Är det här straffet va?

Är det verkligen så? Det tror jag ju faktiskt inte. Innerst inne. Men jag börjar nog bli lite galen av denna sömnbrist. 
 
Okej new plan. Försöka ta en powernap innan skola, borde gå. Jag blir säkert trött runt 12. Sen så skola, äta och gym på kvällen. 
 
För jag orkar verkligen inte innan. Kaosbrain.
 
Wahhhh D: Känner mig som ett grinigt barn. Hade tänkt att skriva ett meningsfullt inlägg men det blir bara bajs. Bajsmåndag. Bajssömn. Bajsallt.
 
 
Typ så. TYP. Men ändå inte alls. 

Vad gör man?

Gick och la mig i god tid. Somnade faktiskt inte lång tid därefter. Vaknar klockan 3. Uhhh.. 
 
Det är inte rättvist hörni! Inte rättvist alls. 
 
Men om jag ändå tar mig upp vid 9 kanske jag blir trött nog och kan sova genom hela natten imorgon. Hoppas.
 
 

Everything went better than expected

Lite så känns det faktiskt idag! Det är konstigt att man alltid glömmer att saker nästan alltid reder ut sig självt. Det är alltid samma panikartade känsla liksom. 
 
Så nu kan jag se fram emot nästa vecka utan bekymmer. Typ. Jag har tillochmed lagat matlådor så jag slipper laga mat varje dag. Sen har jag städat och nu pysslar jag med tvätten. Guhh en sån produktiv dag hörni. Det är nästan så jag kommer undan det faktum att jag faktiskt vaknade klockan 12. Men sömnen är ju som den är - somnade 5 igen och vaknade av mig själv vid 12. 
 
Tröttheten känns obotlig. 
 
Men nu jävlar. Nu jävlar hörni! Fightin!
 
 

Åh hörniii

Hur ska jag ens göra det häär? What to dooo~~
 
Lyssnar på Rammstein och liknande hela dagen idag. Känns passande. Blandar det hela med riktig nostalgi från när jag var 15. And dats all for naow!
 
 

Bästa gifen ever

Alltså jag vet inte vad det är med den här gifen. Jag måste liksom skratta, varje gång. True story.
 
 

Vägrar

Om något så tänker jag inte sitta och vara ledsen. Tänker inte ta det så långt. Men det lär nog vara dags att besöka herr Ullner igen. Det är nog så. Frågan är ju hur mycket pengar jag har på mitt SL kort.. Det kanske kan räcka dit och tillbaka?
 
Idag har vi redovisning av det vi gjort hittills så vi får se vad de säger om våran domain model. Jag har redan antecknat grejer som är fel, förhoppningsvis så hinner vi åtgärda dem innan redovisningen dock. 
 
Det börjar märkas att det är kallare ute också. Mest på att huden på kindbenen är som krokodilskinn. Tack så mycket. Det ska göra ont att smörja in också. Det bådar ju bara gott inför den riktiga vintern liksom. Yay!
 
 

Bra där!

Inte kunna somna förrän klockan 5. Bra. Riktigt bra. 
 
Men det är ju fredag iallafall! 
 
 

Skam den som ger sig.

Vill verkligen inte ge upp nu. Ska inte göra det. Det är bara knepigt när man känner sig så ensam och någon kommer och underlättar livet. Men jag vill inte. Vill inte. Tänker inte ge upp så lätt liksom.
 
Taeyang på repeat. Tänker inte nöja mig med något less. Will not. 
 
Orkar inte med folk igen. Vill inte att du ska prata med mig. Vill inte att du ska sluta prata med mig. Velig. Orkar inte med det heller, veligheten. Tänker inte ta tag i något som är svårt. 
 
Åh jag borde inte gjort sådär. Fast å andra sidan har ju sånt bara motsatt effekt på mig. Skräckslagen, 180 grader, hejdå. 
 
Envisheten will be the death of me. Men on a good note så har jag ju faktiskt skrivit upp mig som organ donator. Kändes lite bra. Borde börja ge blod också, egentligen. Eftersom jag varken har skräck för doktorer eller nålar. Why not liksom?
 
 
Denied, typ så. Dats how we roll, Taeyang!
 

Favoriter

Haroro och the Commander tillsammans. Bäst i världen!
 
 

Mjaaa

Jag kom ju hem klockan 1 igår. Så inget gym blidde det, så jag får väl traska dit ikväll, för jag lämnade cykeln vid skolan. Det var frost överallt så det var riktigt jävla halt så jag vågade inte cykla.
 
Min rygg gör ont alltså. Det är sådär att jag vaknade flera gånger och hade ont. Vad är det hääär..? Det är på sidan av ryggraden så jag antar att jag sträckt mig eller nåt sånt. Men det är konstig ont. Inte sträck-ont utan mer som jag har i höften ont. Behöver massage.
 
Men för övrigt har jag bestämt att vi ska åka till Norrland nån gång. Did mean it. Jag vill åka Norrland, jag har aldrig varit längre norrut än typ Gävle. Man borde ju ha varit i typ Luleå en gång i sitt liv iallafall. 
 
 

Minns ni?

Minns ni Taeyang videon jag länkade? Tydligen ska den vara nån slags Tron-inspirerad MV. Så plötsligt så förstår jag varför han har såna där låtsastatueringar och UV lampor. 
 
Cool idé. 
 
Iallafall, här har ni dansversionen. Den är.. liiite sämre tror jag.
 

En till favorit

Från G-Dragons nya album, så är ju faktiskt hans nya MV en av mina personliga favoriter från hans nya platta. Do love. Fast jag hoppas ju på att de gör en på Love It eller Runaway. Det är lite dryg MV till Who You? tycker jag dock, jag gillar inte riktigt skakiga fancams. Men okej!
 
 
Sen hoppas jag på att Taeyang släpper sin platta snart så jag kan skriva in den på min önskelista. Den SKA jag ha. 

Labb 4?

Check! 
 
Skönt att vara klar med den. Hoppas att jag svarade tillräckligt. Men det lär väl märkas annars!
 
Gymmet vägrade släppa in mig idag, om 24h sade receptionisten om att jag kunde få använda mitt kort. Sicket lurendrejeri. Men man lär väl vänta, synd bara att jag inte alls vet hur morgondagen ser ut efter 19. 
 
Men gymma efter öl lär vara intressant. There's a first for everything. 
 
Nu vill jag faktiskt sova snart, jag har ont i ryggen och axeln efter ha gått med väska hela dagen. Tror jag. Eller så har jag bara blitt gammal bakom min rygg. Ha.
 
 

Dafuq?

Stötte på den här gifen idag:
 
 
lol xD

Vill ha

Jag vill ha en såndär Haroro alltså, bara träffas ibland och skratta sönder. Vore trevligt. 
 
Hade ännu en dröm med seperationsångest. Liksom snälla låt mig sova ordentligt, nu är jag lika trött som jag var kvällen innan. Känns bra. 
 
De ha receptionstider på gymmet lite aviga tider så jag hinner inte med innan jag ska till skolan. Det får bli efter, så får vi hoppas att jag hinner äta innan. Typ så. 
 
 
Come at  me, bro.

Ta inte förgivet

Jag sitter faktiskt inte här och misärar helt på egen hand. Jag lovar. 
 
Jag fick ju spela LoL med de coola kidsen idag, faktiskt! Sen så har vi ju redovisning så jag har massa inplanerat med bästa Emil och resten. Det är ju skola men det är ju ändå roligt. Imorgon hade jag faktiskt tänkt att ta mig förbi fitness24 och skaffa gymkort.
 
Lika bra att få det där gjort och skärpa till sig. Ska sluta leva på nudlar, insåg idag att det var lättare än förväntat att göra saker i min mikro. Man kan ju tillochmed koka grejer i den, ugna grejer. 
 
Let the good times come, liksom!
 
 

Frustrationen

Jag tror jag måste inse att det inte kommer gå över. Det kommer vara såhär hemskt ibland. Fast det är så himla lätt att förtränga när jag är här, mitt uppe i vardagen i Stockholm som är helt utan Ullnerassociationer, så känns saknaden oerhörd ibland. 
 
Jag blir arg på människor. Jag orkar inte ens försöka prata med dem ibland. Jag orkar inte försöka tänka ut hur jag ska svara, hur jag ska vara social. Nån hjälte försökte stoppa mig idag när jag gick till skolan men jag iddes inte ta ur hörlurarna och besvara honom. Varför skulle jag ens det? Varför stör du mig när jag går med hörlurar och helt uppenbart inte vill prata med någon? Vad är det för fel på dig?
 
Sen så blir jag så arg på folk för att de inte förstår. De häver ur sig så konstiga grejer, som om det hela hade en lösning. Tänk på något annat är vanligt förekommande. Såna bedömmer jag helt krasst att vara dumma i huvudet. Lika dumma i huvudet som någon som försöker prata med någon med hörlurar i. 
 
It is not an easy fix. Jag tänker inte ändra på något. Tänker vara destruktiv, konstig. Det finns ingen lösning, det är såhär det ÄR. 
 
Deal with it. 
 
 

The Sun

 
 
Och med ingenting sagt ska jag väl plugga litegranna. 
 

Jag ääär vaken

Drömde om Ullner för första gången på länge, konstigt att jag klarat mig så pass länge iallafall.
 
Han var här, fast både han och jag visste att han inte längre fanns. Mitt i allt normala prat, som vi brukade prata om, så vräker jag ur mig hur pass mycket jag saknar honom. Han verkar inte höra, fast jag envisas flera gånger.
 
Vaknar och inser att jag grinat i sömnen. Och efter det vill jag inte alls somna om. 
 
 
Ska spela massa gamla spel istället.
 
 

Så mycket helg

På tal om helg så har jag varit så upptagen över hela helgen. Begravning, crossfittävling och träffa mina vänner. 
 
Det var inte jag som tävlade i crossfit, hörni, det var ju faktiskt min syster. Och det var ju ett av det galnaste saker jag varit på. En idrottshall fylld av svettiga superdeffade crossfit människor... och jag.
 
Jag måste ta tag i den där träningen nu alltså. Dags att införskaffa gymkort.
 
 

Baby don't kill my vibe

29e november har tre saker jag vill gå på. Först och främst fyller min far år så det SKA jag gå på. Det är liksom ingen diskussion på den fronten. Men sen så har vi både Kpop partaj och dubbelpub på skolan. Och jag vill ju så gärna. 
 
Men även om jag åker hemifrån på kvällen för att sticka till Kpop partajet blir det nog alldeles för sent. Man måste ju fixa sig ordentligt då, lättare att bara smita iväg till puben och se ut som vanligt isåfall.
 
Konstigt att ha så många saker att välja på, brukar ju vara fruktansvärt lugnt på helgerna annars liksom. 
 

Trodde ni att jag glömt?

Klart jag inte har! Jag har tittat på den minst en gång om dagen sedan den kom ut. Helst innan jag gått och lagt mig. Så jävla bra. Vet bara inte om jag älskar MVn mer än dans versionen. First world problem.
 
 
Och Taeyang dååå~~ snyggast i världen på riktigt alltså, ojoj. Med flätorna eller när han sitter i bilen med extensions i tuppkammen. Ja jävlar <3

Is home

 Jag är hemma hos mina föräldrar heeela helgen. Gud vad jag är mätt.
 
 

I need you

 Trött, ensam och vill bara klaga till någon som får allt att bli bättre. Men ingen Ullner. Ingen Ullner. Aldrig mer. Aldrig. 
 
Gud vad drygt. 
 
8 veckor senare and I have still not adjusted. 8 veckor känns långt. Känns som ingenting. Känns som minst blivit flera år äldre. Känns som det var igår. 
 
Jaja. Skärpning nu. Dags att diska, packa det sista och sedan skärpa till sig.

I think I can

SMSbiljett check. Borde verkligen packa så jag inte trillar in ikväll och somnar utan att ha gjort det. Å andra sidan ska jag verkligen bara köpa en öl, only. That is all. Men jag tror ändå inte jag är så sugen på att packa när jag kommer hem helt genomfrusen. 
 
Gud vad jag vill ha snö. Jag vill ha jul nu. Det är ju lite konstigt, men.. ändå tänk så trevligt? Jag tänker nog stanna hemma länge över jul. Massa snö, så kan jag åka massa skidor.
 
Det är få saker jag tycker om så mycket som jul. Jag försöker komma på något annat som jag tycker om lika mycket och det är typ.. katter. Katter och jul. And dats heaven for you.
 

Näe inte igen

Ska jag verkligen behöva bli arg, igen? Jag orkar inte med det. Resten av dagen får bestå av metal.
 

Illamående

Jag är så fruktansvärt trött. Klockan är bara nio. Måste hålla ut i minst två timmar till, sen kanske jag kan tvångssova bort min migrän och trötthet. Förhoppningsvis ända till morgonen.
 
Det blir såhär när man inte kan somna och därför ligger vaken till typ 4. Inte okej. 
 
Jag blir så trött på att jag inte kan sova ordentligt. Istället för normala människor som har en dålig sömn då och då så kör jag på tvärtom. Jag har bra sömn då och då. Trött på att vakna tusen gånger mitt i natten och sedan inte känna mig utvilad för fem öre på morgonen. Trött på ringarna runt ögonen. Jag orkar inte mer nu hörnii~~
 
Jag ska fixa labben, förhoppningsvis senast på fredagen. Sen ska jag ta helg. Innerlig jävla helg hos min mor och far. Och bara njuta. Ni anar inte.
 
 
And thats about all I am.

And I hate youu~.. and you, and you..

Så känner jag idag. Alla ska hatas. Jag är inte så petig, pratar du med mig så hatar jag. 
 
 
You talkin to meee~~? 

So it seems~

Det verkar som vi har rätt lång tid på oss att förbereda oss inför redovisningen. Vi lär ha gått igenom det under tisdagen och onsdagen så det känns rätt skönt sen att jag verkligen kan vara ledig och vara hemma. 
 
Känns även bra att jag lyckades med indelningen. Nu kommer vi inte se till varandra alls under två hela veckor. Förutom på onsdagspubarna, och det är väl OK. Score!
 
Nya kursen verkar riktigt konstig, jag vet inte vad vi ska hålla på med. Modellering. Inte modellering som att bygga något i 3D utan.. annat. Men jag antar att det kommer att gå upp för mig om ett tag. Det är något företagsrelaterat iallafall! 
 
November nu. Det är nog dags att börja tänka på didära julklapparna också..
 
 

Söndagar är värst

Fyfan vad trött jag är. Vilket är bra egentligen, då kanske jag kan somna i tid och vänta tillbaka mitt dygn! 
 
Jag ska ju faktiskt hem i veckan, hoppas jag kan stanna så länge som möjligt - om nu inte min redovisning kommer och förstör.. Men jag kanske kör en ful jävel istället.. >:D
 
 
 
On another note, jag saknar dig fortfarande. A lot~~ <3

[2013-02-22 17:02:58] Ellen Andersson: vi har det bra
[2013-02-22 17:03:02] Ellen Andersson: vi här bak i bileeen

[2013-02-22 17:03:54] Andreas Ullner: TYST DÄR BAK

 

 


Inte det nej?

Inte i fredags, utan kommande fredag så ska the sun rise. Sluta skjuta upp nu, Taeyang jag håller på att förgås av nyfikenhet!
 

Herreminguhhh

VIXX igår. Jag vet inte ens riktigt.. vad som hände där än. Folket var ju riktigt högljutt iallafall, skrek mitt i Leo's solo sång. Not cool, bros.
 
En varning bara, jag somnade runt 5 igår så jag är lite trött så det här kommer inte bli så sammanhängande. Eller välstavat.
 
Helt galet att verkligen se N och Ravi, mina absoluta favoriter. N's galna dans och sen Ravi som bara har sån himla.. karisma, som de gillar att kalla det i Korea, på scen. Hyuk och Hongbins solo grej var också awesome. Ken och Leos sånger var ju super ocksåå~  
 
Jag minns inte riktigt något som inte var super. Det var magic. 
 
Känner mig lite förvirrad nu när det är över. Lite ledsen också kanske. Dom var ju så himla snälla också, jättemycket tack och bock och fanservice. Nästan så jag skulle kunnat betalat den där extra femhundralappen för att kunna highfiva dom. Men bara nästan. 
 
 
Yeah... Raviii~~ <3

For Realzzz?

Gud vad pinsam hero igåååår! Jag får ont i magen jag bara tänker på det. Jag blir så arg på sånt där hund-beteende när man blir typ förföljd överallt. 
 
Jag har ju även glömt att skriva ut VIXX biljetterna.. jag vet inte hur så fråga inte! Men allt är stängt för det är söndag idag och jag börjar närma mig panik. Om skolan är stängd nuuu så.. we are doomed.
 
 
 
Fina bilder jag har på mobilen nu alltså. Hoppas på finare ikväll dock! 

Komplimanger och kramar

Det verkar som folk vill överösa mig med sånt just nu. Det värsta är kramarna. Sluta. Jag hatar att kramas. 
 
Isch.
 
 
 

Bästa HaHa

Jag har verkligen börjat tycka om Haroro i Running Man. Han är så fruktansvärt rolig hela tiden. 
 
 

RSS 2.0