Men bajsrå

Alla mina träningskläder har blivit, på något magiskt vis, lite för små. Det känns onekligen lite jobbigare än förut att gå till gymmet iförd.. lite för små träningskläder men å andra sidan är jag sjukt pepp på knäböjen idag. Ben och axlar, det som legat allra längst på is den här vintern. 
 
Jag verkar för övrigt inte bli av med den här random yrseln jag haft sedan jag och Sara var till Västerås.. alltså sen i fredags? Trodde det var sömnbrist, men det är nog något helt annat. 
 
Vi kan hoppas på stadiga knäböj ändå?
 
 

If you are there, så är du jobbig

Jag har alltid haft svårt för människor, prata inför grupp och ta mig till någons plejs för att umgås är alltid, nästan, jobbigt innan. Ibland skjuter jag på att träffa människor för jag aldrig riktigt känner mig bekväm med någon typ. Jag blir ohyggligt obekväm när allas uppmärksamhet är fäst vid mig, även med en grupp människor jag verkligen tycker om och är bekväm med. Det spelar ingen roll. Det blir oftast en ohygglig press och så blir jag alldeles för självmedveten.
 
Jag inser själv att det inte riktigt passar in. Det fungerar inte så i verkligheten att folk visar hänsyn och förstår att jag tycker att det är asjobbigt och helst inte vill. Det finns inte riktigt plats för det. Så jag ignorerar det, och oftast fungerar det väldigt väl. 
 
Att befinna sig i bakgrunden är min grej. Jag gillar verkligen inte center of attention. Men om man kan faka det är man nästan där. Men bara nästan.
 
 

Sista dagen..

Imorgon är sista dagen i skolan för i år! Sen har jag gått halva min universitetstid.. dat shit cray doe. 
 
Två saker. Vi börjar med the Hobbit, den nya femhärarslaget, för att jag hade ungefär skyhöga förväntningar på den här filmen. De förgående filmerna har varit sjukt bra, jag har verkligen älskat dem. Jag gick och tittade på den första flera gånger på bio. Det kostade massa pengar. Jag gillar pengar. Men jag gillar den första the Hobbit filmen mer än pengar. And that's sayin somethin'.
 
Jag peppade som fan, jag ville ha mina favoriter med mig - Frans, Emil, Olor, Emet och Pontus - och ta in den här filmen. Jag hade sparat 3D glasögonen från förra filmen - sann historia. Jag letade fram turkisk peber för att ha något att äta även fast jag kallt räknade med att glömma bort godiset. Alltså då vet man att det är en bra film, när godiset räcker till slutet utav den. Eller att det bara är en jävligt kort film. 
 
Den.. jag vill inte säga att den var dålig men det var bara.. så fruktansvärt intetsägande. Det fanns ungefär ingenting som förde historien framåt. Den här filmen är 2h24min. Tre saker hände som förde den framåt, resten var bara filler och hollywood klichéer. 
 
Jag är så oändligt jävla besviken. Bajs på dig Peter Jackson, I trusted you. you were the chosen one.
 
Moving on.
 
Andra saken är denna:
 
 
Naemen asså den här är helt legit med att matcha ditt ansikte med en kändis ansikte. Åh internet varför sviker du mig också? 

Yeah uh..

Borde egentligen plugga men det blir bara aldrig av, evighetsgrejer. Vi tar det imorgon? Flytta gick ju relativt lätt iallafall. Hade ju rätt stabil hjälp.
 
Frans bjöd mig på fika på stan igår och vi tittade på NKs konfektyravdelning. Så mycket godis för så mycket pengar. Stockholm eh?
 
Jag gillar att bo här ändå. Jag gillar att det finns mer variation av människor, det är klart det finns folk som sticker ut men dessa är ändå lite för många för att folk ska orka bry sig. Jag gillar tunnelbanan, framförallt. Det är så nice, den kan ta dig var du vill, när du vill med 10 minuters mellanrum mellan avgångarna. Nu när jag har månadskort tänker jag utnyttja det till fullo! Jag gillar att det ändå är så litet, känns överkomligt i innerstaden även fast jag vet att det är största staden i Sverige är den trots allt liten i jämförelse med andra huvudstäder. Det går trots allt att gå från Sergels Torg till Frans plejs på en kvart. Fast det kanske är för min boifriend har alldeles för mycket pengar för sitt eget bästa.
 
Jag gillar att de har konstiga butiker. Jag var ner till Huvudsta idag och hittade en thaibutik. De sålde massa snabbnudlar, kimchi och den där koreanska red curry paste prylen. De sålde massa annat konstigt, en hel hylla med torkade löv av någon sort - har ingen aning om vad det var för allt stod på kinesiska och jag tittade inte så noga eftersom jag precis gymmat. 
 
Nu har jag även rätt så nära till ett ICA maxi, jag var dit häromdagen. Vägen dit var heelt tom. Det kändes som det blivit zombieapokalypsen, det var en väg precis bredvid mig och troattoaren var kantad av butiker och matställen men det var inte en endaste människa. 
 
Jag gillar Västra skogen, jag vet att jag bara har bott här en helg men ändå. Det är mycket trevligare atmosfär här, mindre slum. 
 
Jag fick hjälp av Taco med mitt internet igår, så himla snäll! Det finns så många fina människor i min närhet att jag inte ens. Jag inte ens. Nu får jag låna hans router till han kan ta sin andra i helgen. 
 
 

Life

Am I doing it right?
 
Så brukar jag undra när jag kikar på andras liv. Det finns så många sätt att se andras liv nuförtiden, vi bor så tätt men ändå inte alls. Jag ser in genom folks fönster genom mitt nya. Bloggar, instagram och framförallt facebook.
 
Det där andra verkar också mysigt. 
 
Gör jag livet på rätt sätt? 
 
Anywayz nu ska jag ner på stan med min lilla Frans, försöker förtränga det dåliga som hänt. Försöker framförallt inse att det inte är grönare på andra sidan, även om jag tänker på honom alldeles för ofta. Det är väl bara att acceptera att det tydligen är möjligt att tycka om någon annan också, samtidigt. Inte lika mycket, givetvis, men lite för mycket för att bara kunna släppa det.
 
Skillnaden lär väl ligga i att inte göra något med det, att välja am I right? Jag vet att jag borde undvika, men det är en omöjlighet när man ser varandra dagligen i klassen. 
 
Men min envishet kommer ju väl till pass här. Frans is future, Axl är ett steg tillbaka. Alldeles för lik mina ex, hur snygg han än är i sin vita t-shirt och låtsasrufsiga hår. Lägg av. 
 
There you go, nu är det ju public. Känns bättre så, som om jag erkänt det för mig själv också. För att Frans vet allt. Han förstår och det han helst av vill är hjälpa mig. 
 
Frans är så bra, han har aldrig mått dåligt i hela sitt liv. Det enda han får ångest över är tentor. Han vet inte vad som händer när man får panikångest, vara fast någonstans helt ensam eller hur det känns när någon dör. Axl vet. Och det är det som är grejen, det enda jag saknar, är någon som förstår den delen av mig också. 
 
Men det får jag ju faktiskt också som vänner, det gäller bara att fokusera på det. Som sagt, det svåraste för mig är att erkänna. Så nu har jag ju gjort det. Det brukar bli lättare att hantera efter det.
 
 

Jag har det här

Tror jag! 
 
Jag flyttar om någon dag, och hela min lägenhet är kaos. Jag gillar inte riktigt tanken på att bo i korridor men beggars cant be choosers antar jag.
 
 

Life eh?

Eh well jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Inte nog med att fredagspuben brakade loss i världens största kaos utan jag drog på mig ännu en förkylning. Bihålorna dis tiem. Orkar knappt tänka. 
 
Funderar på om det är karma som är i farten. Skulle inte förvåna mig nämvärt. För sådana nivåer av självförakt känns inte riktigt som det är nog. Även fast det är worse than ever.
 
En av mina värsta, och bästa, personlighetsdrag är min oerhörta envishet. Just nu förhindrar den mig att tänka klart. Den och min vilja att alla ska må bra. Jag vill att alla ska vara lyckliga, samtidigt som när jag försöker göra just detta blir allt.. bara tvärtom. 
 
Vad jag vet säkert är att jag har världens bästa pojkvän. Inte nog med att han tog hand om mig hela lördagen, genom att köpa fil åt mig och springa ner till apoteket åt mig bland annat, utan han lyssnar på allt. Han lyssnar när jag säger alla dessa hemska saker till honom och förstår. Oh det är ju det som är det jobbiga, han är den jag borde vara med för resten av mitt liv. Den jag alltid kommer överens med, som lyssnar utan att dömma och ställer inga krav alls. 
 
I'm the bad one this time. Och jag kommer aldrig förlåta mig själv, så where do you go from there? 
 
 

RSS 2.0