Sista dagen..

Imorgon är sista dagen i skolan för i år! Sen har jag gått halva min universitetstid.. dat shit cray doe. 
 
Två saker. Vi börjar med the Hobbit, den nya femhärarslaget, för att jag hade ungefär skyhöga förväntningar på den här filmen. De förgående filmerna har varit sjukt bra, jag har verkligen älskat dem. Jag gick och tittade på den första flera gånger på bio. Det kostade massa pengar. Jag gillar pengar. Men jag gillar den första the Hobbit filmen mer än pengar. And that's sayin somethin'.
 
Jag peppade som fan, jag ville ha mina favoriter med mig - Frans, Emil, Olor, Emet och Pontus - och ta in den här filmen. Jag hade sparat 3D glasögonen från förra filmen - sann historia. Jag letade fram turkisk peber för att ha något att äta även fast jag kallt räknade med att glömma bort godiset. Alltså då vet man att det är en bra film, när godiset räcker till slutet utav den. Eller att det bara är en jävligt kort film. 
 
Den.. jag vill inte säga att den var dålig men det var bara.. så fruktansvärt intetsägande. Det fanns ungefär ingenting som förde historien framåt. Den här filmen är 2h24min. Tre saker hände som förde den framåt, resten var bara filler och hollywood klichéer. 
 
Jag är så oändligt jävla besviken. Bajs på dig Peter Jackson, I trusted you. you were the chosen one.
 
Moving on.
 
Andra saken är denna:
 
 
Naemen asså den här är helt legit med att matcha ditt ansikte med en kändis ansikte. Åh internet varför sviker du mig också? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0