Yeah uh..

Borde egentligen plugga men det blir bara aldrig av, evighetsgrejer. Vi tar det imorgon? Flytta gick ju relativt lätt iallafall. Hade ju rätt stabil hjälp.
 
Frans bjöd mig på fika på stan igår och vi tittade på NKs konfektyravdelning. Så mycket godis för så mycket pengar. Stockholm eh?
 
Jag gillar att bo här ändå. Jag gillar att det finns mer variation av människor, det är klart det finns folk som sticker ut men dessa är ändå lite för många för att folk ska orka bry sig. Jag gillar tunnelbanan, framförallt. Det är så nice, den kan ta dig var du vill, när du vill med 10 minuters mellanrum mellan avgångarna. Nu när jag har månadskort tänker jag utnyttja det till fullo! Jag gillar att det ändå är så litet, känns överkomligt i innerstaden även fast jag vet att det är största staden i Sverige är den trots allt liten i jämförelse med andra huvudstäder. Det går trots allt att gå från Sergels Torg till Frans plejs på en kvart. Fast det kanske är för min boifriend har alldeles för mycket pengar för sitt eget bästa.
 
Jag gillar att de har konstiga butiker. Jag var ner till Huvudsta idag och hittade en thaibutik. De sålde massa snabbnudlar, kimchi och den där koreanska red curry paste prylen. De sålde massa annat konstigt, en hel hylla med torkade löv av någon sort - har ingen aning om vad det var för allt stod på kinesiska och jag tittade inte så noga eftersom jag precis gymmat. 
 
Nu har jag även rätt så nära till ett ICA maxi, jag var dit häromdagen. Vägen dit var heelt tom. Det kändes som det blivit zombieapokalypsen, det var en väg precis bredvid mig och troattoaren var kantad av butiker och matställen men det var inte en endaste människa. 
 
Jag gillar Västra skogen, jag vet att jag bara har bott här en helg men ändå. Det är mycket trevligare atmosfär här, mindre slum. 
 
Jag fick hjälp av Taco med mitt internet igår, så himla snäll! Det finns så många fina människor i min närhet att jag inte ens. Jag inte ens. Nu får jag låna hans router till han kan ta sin andra i helgen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0