Favoritkommentarer:

Det är rätt många som skriver om den där förbannade insändaren nu, iallafall i mina kretsar. Länkas hit och dit på fejjan liksom.
 
Jag tycker dock detta debattinlägg förklarar situation rätt så bra. Sen så läser man kommentarerna. De är faktiskt övervägande positiva, vilket kändes fint för själen. Men så finns de andra där, didära jävla asgamarna som inte nöjer sig med att ropa "INTE ALLA MÄN!" utan måste ta deras anti-feministiska kamp.. ett.. steg.. längre.
 
"3/10 kvinnliga gamers spelar för att spela(normala).Resten använder online games som om det vore facebook/instagram etc.Attention kåta och allmänt dåliga. Men hålls ändå kvar i sin clan/guild. För de smörar som fan för deras desperata manliga leader med deras tillgjorda "sexiga (på ett störigt sett)" röst. Vilket denna patetiska singel-mannen faller stenhårt för. (Alla leaders är så klart inte så här)"
 
""Problemet" är just de tjejer som gör spelandet till sin personliga feministiska kamp. Att "ockupera traditionellt manliga utrymmen" som det brukar kallas. Det finns en anledning att tjejer har ett dåligt rykte bland dessa "manliga gamers". Ingen rök utan eld..."
 
Den sista här är min favorit. För, förstår ni, när jag var liten och mina föräldrar gav oss spel så tänkte jag direkt att jag skulle göra det för att jävlas med boisen. Vi fick spel varje jul bara för att odla fram en riktigt stark femistisk kampanda hos oss, för mina systrar fick ju också spel. Varje dag satt vi där, av ren principsak, framför spel som vi inte alls tyckte om bara för att vara en nagel i ögat på folk.
 
Tycker ni inte han slår huvudet på spiken? Jag gillar inte alls att spela spel egentligen, jag går inte en spelinriktad utbildning och jag spelar inte alls glatt flera timmar om dagen. Jag gör det.. för att jag måste. Det är min personliga kamp. Min kamp mot patriarkatet.
 
Do you bitter much, son? 
 
 
Ja é fan inte en gamuhr, ja ba låtsas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0