Mår mig bara erkänna

Jag har tänkt på det här ett tag nu, det här med stress och framförallt utmattningssyndrom. En del av mig vill skylla det på dig. Jag har knappast get mig själv mycket till respit efter dig. Men jag vet inte ens om det är det. 
 
Jag är bara så jävla trött. Jag kan aldrig sova, somnar jag så sover jag jättedåligt och vaknar trött. Jag orkar inte laga mat, jag orkar inte heller städa så nu ligger det en jävligt obehaglig odör över mitt rum. Men jag orkar inte det heller. 
 
Jag glömmer saker. Jag trodde inte det faktiskt, men så är det. Det slog mig nyss att jag helt har glömt att jag skulle hjälpa Henny med en grej. Jag brukar kunna glömma saker, men på ett helt annat vis. Det brukar mest bli förpassat till bakhuvudet, det är där men jag tänker inte på det. Hennys cupcakes hade jag helt glömt bort. 
 
Jag orkar inte gå till gymmet, inte för träningen är jobbig utan för att träffa människor känns oerhört jobbigt. Gå till skolan är jobbigare. Och det blir inte lättare av att jag inte orkar ta tag i skolarbetet. Eller att jag försov mig och missade redovisningen. 
 
Jag får ångest av att tänka på den där redovisningen. Både av att behöva göra den och att jag missade den, det är dubbelt upp nu. 
 
Min nacke för ont och jag är grinig över ungefär allt. Jag förvånas över att folk inte märker av min ilska men jag döljer den väl. Antar jag. 
 
Det är som allt skit bara byggs på och jag inte riktigt har orken till att göra något åt det. Men så nu har jag iallafall erkänt det för mig själv och för er. Jag vill inte ha oro, det gör det bara värre. Det är något som känns så ohyggligt fel med att vara klen. Som om jag hellre skulle gå sönder än erkänna att det var något fel. 
 
Men jag fick iallafall B på SP3 och A på Cine. Så jag har ju det iallafall? Det var mitt första A, vet inte riktigt hur jag ska känna inför det men.. 
 
Helst vill jag bara åka iväg, slippa alla människor för jag tål er verkligen inte just nu, och bara kunna slappna av.
 
Jag har asdåligt med pengar och folk vill att jag ska göra det enda med det andra. Jag måste försöka ordna allt med flytten och även det bara tär på resurserna på så många plan. Plus att jag glömmer att göra det. 
 
Misär.
 
Kan jag snälla då somna innan 5 idag iallafall? Jag har bara försökt i 4h nu, ska det vara så jävla svårt? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0