Jag orkar inte

Ibland, väldigt sällan faktiskt, så fylls min facebook av feminismhat. Jag brukar ha turen att umgås med människor som inte är såna. Jag vet inte hur jag har lyckats men det känns ändå väldigt bra. 
 
Men så ibland så slipper jag inte undan. Det är människor som jag faktiskt inte har något emot irl, folk som inte drar jättekonstiga skämt, som inte är mentalt handikappade utan helt vanliga peeps som jag umgås med och har roligt med. Som jag faktiskt kan prata med.
 
Trots det så gillar de jävligt konstiga saker på facebook. Jag vill inte se att du gillar att man hellre röstar på SD för att slippa undan alla manshatande femnistgalningar. Jag vill bara inte det. Jag vill FRAMFÖRALLT inte läsa alla kommentarer på ovannämnda inlägg, som laddas automatiskt och som jag automatiskt läser. Jag vill inte läsa alla människor som vill göra både det ena och det andra mot de där - hur var det nu igen? Jojustja - "horfittorna" till feminister. 
 
Jag orkar inte ens.
 
Jag finner det inte ens roande längre att folk, de flesta av dem män, har så svårt för empati. Jag tycker ett genomgående tema är att de har bristande förmåga att sätta sig i någon annans situation. De kan inte förstå att det jag har upplevt är sanning, för de har inte sett samma sak alls. Däremed har jag fel och de har rätt. 
 
Jag är så himla jävla glad att jag slipper ha de här diskussionerna med Frans. Han håller med. Han vet. Hans mamma har ansökt om massa chefsjobb och fått avslag för att hon är kvinna. Ja det är exakt så, de har tillochmed sagt det till henne. Alltid när hon fått anställning har hon fått arbeta mycket hårdare än de på samma nivå och fått ca 30k mindre i lön. I månaden. Det är inte direkt småpotatis.
 
Det är inte enstaka fall, det är inte deeet. Skulle jag orka skulle jag leta upp så mycket jävla statistik asså hörni, ni anar inte ens! Men klockan är halv 3 och jag har redovisning imorgon. 
 
Nu ska den här horfittan gå och sova iallafall. 
 
Peace out, homebooisss~~ 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0