Nae men vad tror ni egentligen?

Ett tag har jag tänkt att jag ska gå till biblioteket här i Kista. Ett tag.. alltså sedan jag började på DSV. Alltså typ ett och ett halvt år. Det är en sån där grej som är plötsligt-händer-det! för mig. Jag dras till bibliotek till slut, för jag har läst böcker i tid och otid sedan jag lärde mig läsa. 
 
Så igår när jag skulle handla efter jag lämnat av Frans vid T-banan så fick jag en impuls om att gå till biblioteket. Jag blev lite besviken över hur litet det var, men faktiskt så var deras engelska del väldigt stor. Så jag lånade tre böcker - på engelska - och blev helt sjukt fascinerad över att den där lånescanner grejen visste vilka böcker det var när jag travade ALLA inom den lilla ramen. På en sekund så raddade den upp alla jag lagt där. How did it knooow? Svårt att hantera teknikens framsteg ibland.
 
Inte nog med det, istället för att studera som jag skulle gjort hela dagen igår, så läste jag bok. Hela. Dagen. Jag läste ut en av mina tre och hann börja på den andra. Det var väldigt avslappnande. Böcker är liksom.. som datorspel väldigt uppslukande men samtidigt gör man det helt på egen hand och det är väldigt skönt ibland. Ingen som kommer och stör. Samma sak kan jag känna när jag ritar, det är liksom min grej som ingen kan komma och störa mig i.
 
Så nu känner jag mig så mycket lugnare än tidigare i veckan. Jag måste ha saknat det här med att läsa nya böcker något så ohyggligt egentligen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0