Soz for AFK

Jag har haft en intensiv första vecka, vi har två kurser samtidigt och även om de fokuserar på design och andra roliga saker är det väldigt mycket att göra. Det.. dumma(?) är att det inte märks att tiden går, jag kan sitta och modellera i Blender i timmar utan att märka att tiden går. Tidsuppfattningen bara.. nope.
 
Inte nog med det så plockade jag upp min Prog2 bok igår från Postis. Det är väldigt få kursböcker som har varit så informativa som den här boken känner jag. Detta speciellt eftersom jag fortfarande kunde koncentrera mig efter x antal sidor. Plus att den verkligen tar vid där vi avslutade i OOP kursen. Men klara Prog2 tentan ser fortfarande relativt mörkt ut, men ni ska veta att jag redan börjat plugga! 2 veckor innan - borde vara rekord. Tanken är att läsa lite bok denna vecka, för att sedan hardcore plugga nästa.
 
Och jajust.. jag har redan röstat. Känns skönt att ha det avklarat, jag är inte typen som klarar av att ha den där bestämda dagen då jag måste gå till ett plejs som kommer vara packat av folk. Dessutom känner jag mig relativt insatt, jag kan liksom argumentera mot motargumenten som Frans slängde åt mig. 
 
Jag röstade Fi, även om de har lite knepiga saker i åtanke så tror jag att det behövs i riksdagen speciellt som motpol till SD som är lite sådär för fejkjämställdhet. Plus att jag gärna ser en rödgrön regering, and by the looks of it så ser det ut som Fi kommer vara.. det där lilla extra för dem.
 
 
Vår modell av den övre bilden, jag har gjort allt utom.. hörnväggarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0