Up to date ya'll!

Tydligen hade jag redan en rubrik som löd skärp dig, så eh.. förlåt. 
 
Jag bangade ju från insparken ändå, mest för att jag blev så stressad av att jag skulle hetsas på fredagarna. The fridays liksom. Först när Sara tog sig från Sala till Stockholm för att fira min födelsedag helt på egen hand och sedan den 12e. Dagen efter. Det känns som jag vill hålla dom dagarna lite.. fria.
 
Frans firade ju mig med massa mat och presenter förra helgen, han stannde jättelänge i min lilla låda och jag blev inte ett dugg frustrerad. Kändes.. konstigt ändå att komma så lätt överens. 
 
Sedan spelade jag biljard med Ola, Emet, Emil och Frans. Eller ja.. jag tittade på. Och alltså jag har så himla roligt med de här kidsen att jag inte ens. Jag skrattade ju tills jag grinade och det är inte alltför ofta det händer såhär på gamla dagar.
 
Så har Sara varit här och vi gick ut till Marquise. Det var första gången jag var ute i Stockholm, det var liksom.. lagom intimidating kändes som om man var 18 år igen och inte alls hade vanan inne liksom. Men gud vad det var roligt, vi skrev ju upp oss på gästlistan och ba.. seglade in utan att behöva betala inträde. Likt ett bås. Åh en gång tiiill~~ puhh-lease!
 
Det var även första dagen i skolan idag och jag hade introduktion av vår första kurs - 3D grafik för spelutveckling och det.. verkar så himla roligt. Jag har redan laddat ner Blender för att kunna testa alla snabbtangenter och ha lite koll inför arbetet imorgon. 
 
Det känns dock som en omöjlighet att skapa något som liknar en människa eller.. annat levande ting eftersom jag inte har någon aning om VAR jag ska börja. Hur.. börjar man med en sfär isåfall? Eller.. eh.. 
 
Men jag räknar med att det kommer gås igenom snart så kommer jag få A annars blir jag arg. På mig själv.
 
 
Ah jag är så snygg ba. HäshtägNoFilters.. nejvänta HashtagJagLjög.

Kommentarer
Postat av: sara

alltsååå, vi måste nästan ut nästa månad igen. LETS MAKE IT A HABIT typ?! xD så jävla azuuuum! <3

Svar: Jag är LÄTT PÅ <3
Ellen


2014-09-03 @ 11:32:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0