Games

Jag älskar spel så himla mycket. I den skolmiljön jag befinner mig i så är det omöjligt att inte bli mer intresserad av spel heller. Men nu är det mer djupgående. Det är intresse för uppbyggnaden av speltrailers, antalet trissar en modell i spelet består av, hur de får fram effekter och spelmotorer.
 
Iallafall så tittar jag på dokumentären om World of Warcraft. Vilket är ett spel som betytt väldigt mycket för mig. Men jag är inte så nöjd över dokumentären, jag vill ha mer tekniskt skit inser jag nu när jag tittar. Jag vill ha Thrall i högpoly - kom igen ge mig!
 
 
Det är min snabbmodellering av karaktär för vår speltrailer. Försök relatera nu hörni - skapandet av en riktig karaktär tar månader. Hela processen är tidskrävande. Jag har tills lördag på mig, och jag började i tisdags. Så jag har totalt 4 dagar på mig. Det kommer bli en rätt basic gubbe.. ledsamt men också lärorikt.
 
Sen också inser jag hur mycket jag lärt mig av förra kursen. Förra gubben fick för små ögon, hoppas det blev bättre den här gången.. Vi får se efter jag lagt texturer på henne!

Kommentarer
Postat av: Nenne

Fan så coolt :D


2015-04-16 @ 06:48:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0