Naemenvaf..

Ni vet känslan när man blivit för tjock för sina sommarkläder? Ni vet den känslan? Den består min kväll av. Har försökt ignorera problemet x antal veckor, vilket kanske är orsaken till denna sticky situation. Ibland föreställer jag mig att om jag inte tyckte om kläder så pass mycket skulle jag vara tjock på riktigt.
 
Men så inser jag att jag redan från barnsben blivit hjärntvättad från omgivning och samhälle. Ahmenvafan det här duger ju inte att vara helt hälsosam och må bra i övrigt om man är tjock. Nae. Inte okej.
 
SÅ vad är rimligt här för mig? Helst bara köpa nya kläder. Men plånboken och min egen inställning till egen fetma tillåter det inte. Åh guh varför kan jag inte bara få vara tjock? Det hade ju varit fint. Hälsosamt. Lagom.
 
Fukk.
 
Jag har inte direkt slutat träna, jag har bara struntat helt i maten. Jag har inte orkat för fem öre. Hatar att behöva träffa folk när jag lagar mat.. Men man lär väl skärpa sig nu. Tror för övrigt att det inte kan vara bra för hälsan heller att leva på sallader. ELLER för plånboken.. Så mycket konsekvenser. Hantera.
 
 
Till och med ICA tycker jag bör skärpa mig. Nästan. Plocka godsaker. :( Oh life pls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0