Too much SD, cant handle

Roat mig med att surfa runt och läsa citat av personen som ville jämföra sig själv med LD i någon slags utseende tävling. Nationalist v feminist!  
 
Jag gillar Stockholm, jag gör det verkligen. Men några av mina fördomar sitter i. Ni vet, fjollträsk, Stockholmsjävlar och allt såntdär. Alla stockholmare jag träffat hittills har varit väldigt trevliga. Vissa har inte samma åsikter som mig men det är väl okej.
 
Men guh hörni, SDU, vad ni ser ut som såna där stockholmare. 
 
Sedan var det många argument om att alla dessa feminister som aldrig vill ta deras diskussioner. Ett exempel var att ovannämnda person hade frågat Kakan om de hälsosamma effekterna av att vara tjock. Eller varför en transperson hatar cispersoner. Vidare citerar hen LD helt lösryckta citat såsom: ''Fy fan vad jag hatar 8-åriga pojkar.'', ''Blir så jävla äcklad och rädd när jag tänker på att Ninja kanske är heterosexuell.'', och ''Män är en sjukdom''.
 
Dessa är väldigt ofta rubriker till väldigt logiska välformulerade debatt- eller blogginlägg. Eller så är de en del av en twitterrant, där resten går helt förlorad. De är helt tagna ur kontext. De är menade att chocka, menade att få folk att läsa det hon skrivit, menade att få folk att tänka efter. 
 
Hata 8åriga pojkar var för att de var elaka mot hennes dotter i skolan. Hetereosexuell Ninja, hennes dotter, var för att LD farit illa i sina relationer vilket färgar hennes syn på heterosexuella relationer. Män är en sjukdom vet jag inte riktigt på rak arm varifrån det kommer, men ni förstår min poäng. 
 
Sedan är det skillnad på att vara arg och hatisk mot någon som förtrycker istället för mot dem som är mer utsatta. Exempel, homosexualitet - det medför en ständig oro att inte bli accepterad samt en rätt stor risk för att faktiskt bli utsatt för våld för något man är. Som heterosexuell har man inte samma hot hängandes över dig dagligen. Är det då logiskt att homosexuella personer blir arga på de som är heterosexuella? Att de ibland känner sig trötta, utsatta och bara vill få vara utan att bli ifrågasatt hela tiden? 
 
Nu tycker jag att man aldrig ska vara direkt elak mot personer, men jag kan dock förstå varför man uttrycker sig så ibland. Och om feminister hade envisats med god ton hade vi nog aldrig fått rösträtt. Så eh. Sit the fuck down.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0