The stupid

Guys, guys! Jag hatar människor. Mest för att när jag använder mig av internet så blir man påmind om hur jävla dumma alla är innerst inne. Man får liksom veta allt det där extra man inte ville veta när man har folk på sociala nätverk eller läser kommentarer på youtubeklipp eller 9gag eller liknande. 
 
På senaste tiden har läst på facebook om att en tjej blev påhoppad,verbalt, av antirasister för hon sa negerboll, och därefter kom massa kommentarer om hur icke-rasistiskt negerboll var. Av massa white peeps. HMM jag undrar varför ni inte tar illa upp av det ordet. Vidare kommentarer att asiat gick att jämföras med neger, och om man inte fick säga neger så betydde ju det att det var dåligt att vara det. 
 
Sedan var det massa kommentarer på en artikel från en i Fi. Artikeln var rätt korkad och verkligen felaktig. Men kommentarerna var fruktansvärda. Verbala påhopp från antirasister kan inte ens ha varit i närheten.
 
Sen kan vi ta upp the devils den som är 9gag. Här får man ständigt uppmaningar om att män gillar faktiskt när kvinnor ser ut såhär, INTE såhär. Keep notes girls. Eller alla dina manliga vänner har fantiserat om att ha sex med dig, det GARANTERAR jag. Eller du kan inte cosplaya Jinx, du har för stora bröst - varav kommentarerna antingen hyllade big boobs eller kastade bajs på kvinnan på bilden. Verbalt bajs alltså, det är viktigt det här. Hon var ju helt klart ute efter uppmärksamhet, först när hon ba cosplayade - aaattentiooonwhooore, och sen postade om det på nätet. Alltså.. lilla vän, lugna ner dina uppmärksamhetsbehov va. Ett antal kommentarer tvivlade på hennes autencitet.
 
First rule of gaming guhrl - du är aldrig en riktig gamer. Aldrig. 
Second rule of gaming guhrl - du antagligen tjock. Eller lesbisk. Eller bådeoch. Alltså efter du har sagt nej till random erbjudanden om sex. 
Third rule of gaming guhrl - du är alltid en hora.
 
Exempel:

RUNVus, Phoenix, Catalog = Friends

RMP = Random Male Player

Transcript:

RUNVus: Oh shit, son.

Phoenix: Yeah, three of us don’t have those maps.

RMP1[unintelligible]

Me: When we got in, we were like, oh god, we just lost half of our team because no one had the maps.

RUNVus: Yeah.

RMP1: Is that right home girl? You fuckin’ slut? Is that right?

Catalog: Wow.

Me: …You sound like a really cool person, and absolutely definitely really smart.

Oh internet, u haz made my life great but also very sad. Aja. 
 
 
Jag är snygg. Ah guh vad jag tycker om mig själv. Daaayuuummm guhhhrl, you fiiiine~~ <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0