Jag har inte tid

Så känner jag om allt just nu. Jag har inte tid till det där, jag har inte tid till det där. Men jag försöker ju, faktiskt. Det är enbart några få månader kvar till sommarlov, jag kan hantera detta. 
 
Jag tycker det är jobbigt att ha förhållande, inte för att Frans är jobbig, utan för det är jobbigt att ha ännu en dag med måsten. Även om det är bra måsten så känns det jobbigt. Att träffas en dag i veckan är liksom maximalt vad jag skulle orka, på riktigt. Tidigare hade jag kunnat hantera mer men nu vill jag hellre vara ensam. Men jag vet att Frans förstår, för han är precis likadan. Det är så skönt, jag behöver inte komma med ursäkter eller förklara mig utan han bara gör allt väldigt enkelt.
 
Jag vet att Ullner egentligen väntar, där runt hörnet när stressen släpper och jag kan slappna av. Jag tänker varje dag på honom, hur jävla sjukt det är att han är helt och fullkomligt borta från mitt liv fysiskt. Psykiskt nej, men ja. Jag tänker på hur jobbigt det kommer bli, för snart är vi lika gamla han och jag. Det jag sa aldrig skulle hända. Vår grej asså. Vår födelsedag. Men jag tar det då. För jag har inte tid.
 
Ovanpå inlämningshets, oro över vänner, träffa folkhets och den vanlig Ullnersorgen som kommer och går så börjar jag även känna oro över min framtid. Hälften av min studietid har gått. Och leeeets be honest - min linje är inte den bästa för att få jobb. Det är en sak att studera, det låter alltid bra och det är väl alltid bra. Men bli utbildad och sedan arbetslös... känns sämre helt klart. Jag måste försäkra mig om back-up planer. Kom igen, jag kan faktiskt ta en Master inom människa datorinteraktion. Det kan jag faktiskt, det är lättare att få jobb inom - allt behöver ett gränssnitt nuförtiden. 
 
Samtidigt så vet jag att jag är jävligt duktig på det jag gör. Jag är sjukt duktig på att göra högpoly. En av de bästa i klassen på riktigt.
 
 
Proof. Sååå.. ja?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0