Jag orkar inte skriva ordentligt - hantera

Jag spelar rätt så mycket, det gör Frans också. Vi spelar moba, multiplayer online battle arena, båda två fast han spelar DotA 2 och jag spelar LoL. Mest. Ibland spelar jag Dota med Frans.
 
Iallafall förra fredagen satt vi båda bredvid varandra i mitt lilla rum. Jag spelade LoL med mina underbara små kids och hade mycket roligt. Frans skullee precis starta ett Dota game med sina vänner. Vi båda använder Skype för att kunna kommunicera under spelningen, men Frans hade inte med sig sitt headset så han tänkte att han kan ju använda micen på datorn och högtalarna.
 
De flesta som läser här är väl folk som träffat mig på riktigt och ni vet att min röst.. är.. liiiite.. jag är inte speciellt högljudd av mig? Jag har fått  höra hela mitt liv hur jag måste prata högre, vilket känns fruktansvärt onödigt. Jag pratar inte så lågt att ingen hör, det är bara det att andra är respektlösa nog att föra oväsen medans man pratar. Anyways - sidenooote~~
 
Frans blev väldigt arg när han spelade, först trodde jag att det var för att han tyckte det var onödigt att komma hit om vi inte skulle umgås liksom vilket vore fair enough. Men jag hörde att de sa mitt namn i deras samtal en gång vilket gjorde att jag undrade vad de pratade om mig för. Så jag frågade Frans efteråt vad de sa om mig. Han sa att de undrade vem som pratade. Vilket jag tyckte var fruktansvärt undvikande och jag är ohyggligt nyfiken. 
 
Turns out att en av Frans kompisars kompis Robert hade ohyggliga problem med att höra min röst. Inte för att jag var speciellt högljudd och han inte kunde höra Frans eller att jag konstant pratade och var irriterande (vilket jag iinte gör jag kommenterar ibland) utan för att det var en kvinnoröst. Frans förklarade att Robert hatade kvinnor. Bland annat. Jag blev väldigt arg. Så jävla respektlöst av Robert att sitta och prata skit om mig till Frans, hur tänkte han ens där? Sen plus att jag satt bredvid och kunde höra men inte svara gjorde mig också arg. Inte för att jag faktiskt hörde, eftersom headset på mig men ändååå...
 
Sen häromdagen skulle Frans spela med dem igen och han blev påskyndad av Robert för att om inte Frans skulle joina gamet så var de tvungna att spela med en kvinna. OHhhhhnoooooessss!
 
Så bara så alla vet, vill jag spela med Robert. Jag vill spela med Robert och prata konstant, och var bättre än Robert för att.. Robert feedar varje game och gör så att teamet förlorar. Robert, du kan åtminstone vara en dick to my face. Eller ja.. via Skype iallafall där jag kan svara.
 
Emil hade en teori om att Robert kan ha aspbergers, vilket verkar logiskt. Men desto mer skäl till att faktiskt ifrågasätta varför han säger såna saker?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0