Love of my life

Min lilla Frans fyller år nästa vecka, jag har redan köpt present och funderat på vad jag ska laga åt honom när han kommer hit. 
 
Men gud vad jag är lyckligt lottad på riktigt hörni. Han är feminist, vill inte riktigt kalla sig för det inför okända människor pga alla missuppfattningar men han länkar mig ändå massa feministprylar och påpekar fel inom vissa saker. Han brukar alltid ge mig nackmassage, ibland flera gånger per dag, för att min nacke får så otroligt ont. Han är även helt nöjd med att bara kramas och mysa utan krav - varför är det så många män som inte kan det? Kan inte hantera annan kropp nära need sex.
 
Han brukar även lyssna på mig, och ta åt sig. Till exempel va, så är jag en person som hatar förändringar av mina planer i sista ögonblicket. Jag kan inte hantera folk som cancels plans i sista minuten. Frans har gjort det här en gång, i början av vårat förhållande, och sen har det aldrig hänt igen. 
 
Han brukar köpa med sig lite prylar när han kommer över. Som brago kex. Jag älskar brago kex. Ah jag hoppas han tar med sig brago kex imorgon.. brago kex och te. 
 
So anyhow, glad I stayed för atteh.. det hääär är alldeles för good för att missa.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0