Ack du huvudvärk

Huru jag hava saknat dig. Inte alls. Snälla lämna mig ifred för att jag har inte tid med huvudvärk. Det räcker faktiskt att ha huvudvärk i en dag för mig. När det blir fem dagar är det för mycket.
 
Frans och jag har varit och tittat på Game of Thrones utställningen. Eller ja det var ju förra veckan faktiskt men jag har inte riktigt haft tid att skriva. För jag har haft en inlämning i vetenskapligt skrivande där jag har gjort allting. Grupparbete at its finest.
 
Grejen med den här utställningen var att den var gratis. Första dagen köade folk i timmar, folk ställde sig utanför utställningen klockan fem på morgonen. Däremot var det en halvtimmes kö på tisdagen, alltså tre dagar efter första utställningsdag, så det satt fint.
 
Jag älskar Game of Thrones, mest böckerna men även serien så det var rätt intressant att gå dit. Inte för att det var så mycket att se. Det intressanta var ju kläderna för de hade sjukt många intressanta detaljer. Sedan hade utställningen även lite aktiviteter såsom fotas framför greenscreen så ser du ut som en white walker. Eller som om du blir uppäten av Drogon, draken alltså. Eller köa i en timme för att få använda Occulus Rift, alltså ett par datorglasögon som man använder istället för en skärm för t ex spel, för att kunna klättra upp på the Wall. Allt detta var extremt ointressant för mig.
 
Men. Kläderna:
 
Sansas halsband - det som innehöll giftet på the Purple Wedding.
 
Stannis rustning
 
Close-up Stannis rustning
 
Daenarys klänning - funderade över vad det var för material här.. Läder måste det vara?
 
Maegary Tyrells klänning med blommor och taggar så himla fiin!
 
Så varsegod!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0