Naej

Asså jag är kass hörni. Lite kass på att leva just nu. Jag har levt på färdigmat i snart en månad. Inte orkat göra mat, inte orkat gå på en enda föreläsning. Inte en enda. På en månad. Det är väl bara att acceptera att jag är såhär ibland, det är inte vitaminbrist eller något jag bara orkar inte mer. Det är stressen och sedan framförallt pressen som jag lägger på mig själv för att få höga betyg.
 
Det blir annat fokus nu. Det gäller att klara av den här terminen. Jag måste klara av den. 
 
Vet ni vad som är sjukt jävla bra med mig? Jag är så sjukt jävla envis. Det spelar inte så himla stor roll hur jävla kasst jag mår, jag fortsätter ändå. Den kan också bli dåligt. Jag försöker uppskatta, tror att jag orkar till sommaren. Det är bara att försöka komma in i det igen. Get my game on. Jag har kompisar som är på gränsen hela tiden. Sista inlämningsdagar som missas, Fx som måste fixas och så vidare men de klarar sig ändå. 
 
Jag ska ändå försöka få A på Animeringen, på VESK dock - not so much.
 
Det är bara att köra. Kom igen. Det är bara att åka. Snart kommer våren. Det var ljust när jag gick till gymmet klockan 17. Det var mysigt. Snart kommer sommaren. Det blir bättre sen. Sen är det bara ett år kvar. 
 
Det kommer att bli bra. För att jag kommer make it good. Jag har kunnat göra det hittills, och jag har ändå varit med om.. en.. heeel del ändå. Och här är jag. Hel och ren. Pengar på kontot, eget plejs och studier som det går bra med. Jag har arbetserfarenhet och vänner. Jag har familj och pojkvän. Fyfan vad mycket nice jag har, jag har skaffat mig det va. Eller ja, familjen var ju per automatik men ni förstår.
 
 
I ar redhed naow. Lav me

Kommentarer
Postat av: sara

alltså herregud vad snyggt ditt hår är. blir fan sugen på att färga mitt också D: fightin habibi, jag är också i en kass period om det är till någon ynka tröst~ nästa gång vi ses är vi förmodligen muchas happier <3

Svar: Fyfan : O vi behöver vår. Eller akshon. ELLER bådeoch <3
Ellen


2015-03-03 @ 18:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0