HAH!

Hörni ni måste se den här också:
 

Härå?

Har jag ens visat mitt concept art för spelprojektet?
 
 

I'm a loser

Fin Taeyang här - varsegod:
 

Hörni!

Låt oss prata om p-piller idag. P-piller har varit ett oändligt slag i magen. Distruberades fritt lite hipp som happ från UM när jag var yngre. Inget tal om biverkningar eller liknande bara som en medicin. Smärtfritt och praktiskt.
 
6 år senare, eller vad det nu är, så kan jag ju säga att eh lögner? Jag har velat bli av med dessa så himla länge nu. Ena sa folket i England var farligt för de med migrän och blev helt förskräckta över att jag hade sådana. Så då fick jag en annan typ som gjorde mig konstant trött i en månad. Jag sov konstant, vara uppe flera timmar var jättejobbigt och till slut så kunde jag knappt prata. Sådana biverkningarn ska man ju vänta ut, vilket jag tycker är helt jävla sjukt. Jag måste stå ut med horribla biverkningar i tre månader innan jag kan få byta. TRE. MÅNADER.
 
Så kom jag hem, var tvungen att göra undersökning igen där de konstaterade att de tidigare pillren inte alls var farliga för mig och jag ska ha sådana igen. Kändes ju väldigt rimligt och så vidare. Framförallt väldigt välgrundade argument liksom eftersom ingen utav de jag träffat verkar hålla med varandra.
 
Så long story short, fast inte så kort egentligen, så har jag skaffat Natural Cycles. Det är en sån där med att man mäter varje morgon och så för man in data så kan appen tala om för en om hur safe det är att ha sex nu. Imorgon har jag använt den en vecka, jag vet inte hur pass bra den fungerar då den envisas med att man inte ska mäta när man sovit dåligt vilket jag gör heeela tiden. Men vi får se. Den kanske fungerar väl.
 
Just nu är jag dock så fruktansvärt lättad över att inte trycka i mig hormoner. Thaankyou~ Sen kan jag ju återkomma med hur frälst eller arg jag blivit över denna produkt. 
 
 

Nae nu jävlar

Nu ska jag fan erkänna något jag knappt kan erkänna för mig själv. All inna ba. 
 
När jag började lära känna Ullner insåg jag att den här grabben är sjukt rolig, förstående och snygg - han var typ en sån som tog fram trevligheter i de han umgicks med. Först så kände jag att jag bör vara vän med den här, det är min pojkväns bästis ju, kom igen. Men det var mer, let's just admit. 
 
I had a thing för Ullner i flera år. Så. Varsegod. Sen kan jag ju vara den första som erkänner att jag gillar konstiga killar. Alltså såna man inte förstår direkt. Men ofta när jag börjar prata med såna blir det ointressant snabbt. Det är få som faktiskt fortsätter vara intressanta efter man tagit reda på hur de fungerar. Han var en dock, fortfarande intressant efter 6 år. 
 
Jag insåg själv, tidigt, att det aldrig kommer hända. Inte nog med att han var way out of my league utan han var även min pojkväns bästis. So imma gon settle for second best. Jag tänker vara hans vän, det var liksom bra nice att ta del av allt det där roliga liksom. 
 
OCH sen missförstå mig aldrig, under tiden jag var tillsammans med Joakim var det aldrig något mer än det. Jag älskade Joakim och gav upp väldigt mycket av mitt liv för att vara med honom. 
 
Men det här hemsöker mig fortfarande. Kommer aldrig få veta liksom, om det överhuvudtaget var besvarat? Vet inte om det ens vore det bästa alternativet. BRA? Vet inte. 
 
Har ni haft så någon gång? Det var inte som om jag stannade, jag moved on och när jag hade förhållanden så var det ju true. Men ba nånstans där inne låg det och grodde, en öppen dörr liksom. Ett annat alternativ som jag knappt vågade tänka på. Men det fanns där. 
 
Jag saknar dig fortfarande. Ibland tänker jag på dig alldeles för intensivt, som i hissen häromdagen och jag måste liksom påminna mig om att jag fortfarande är bland folk. 
 
Nåväl. 
 
 

Dis song doe

Asså den här är old, såg den på Ragnas blogg för ett tag sen, men ibland känner jag litesådär.. sådär
 
https://open.spotify.com/track/7wPxPOzOpt12nAcqPbknLD

Ahh vindkraftverk!

Det är ju även problematiskt att sätta vindkraftverk ute i havet. Vi bara tränger oss på med vårat energibehov. I försök att sänka energibehov inför vi lågenergilampor med kvicksilver ett ämne vi försökt fasa ut i flera år. 
 
Allt sånt här skit, är bara politik. Det är en fasad som politiker gillar att sälja in till oss. Mitt favoritparti när det gäller sådana lösningar är Miljöpartiet som gillar att ta fram lösningar som mer vattenkraft och vindkraftverk utan någon som helst tanke på hur mycket av miljön dessa förstör. Framförallt vattenkraft - herreguh vad mycket djur som får sätta livet till på det ena eller andra viset genom dessa dammar.
 
Kärnkraftverk är det lösningen? Det är det tills vi hittar en bättre lösning känner jag sådär spontant, även om det i vissas ögon ses som jordens undergång. Men de producerar sjukt mycket mer energi än vindkraft, med mycket mindre. I Sverige har vi trots allt inte många naturkatastrofer som kan komma att påverka dessa kraftverk nämnvärt. I och med Tjernobyl har vi lärt oss mycket också... Men det är såklart också problematiskt.
 
Den absolut bästa lösningen är ju att sluta med el. Ba lägg ner skiten. Eller åtminstone använd inte så mycket EXTRA. Samma sak känner jag om vatten, det är så många som slösar på vatten jag blir så imponerad. Låter vattnet rinna medan man borstar tänderna typ. 
 
För övrigt är det sjukt hur vi har förtryckt samerna, de fick inte tillåtelse att prata sitt eget språk i skolan och så vidare. Så mycket hemskt vi har gjort dem, och sedan skyfflar vi in dem i ett litet hörn så vi bara ska slippa prata om det. Det är så man hanterar problem i Sverige. Out of sight, out of mind.
 
 

Fritid? :D

Så då gör man sånt man gör i skolan, givetvis.
 
Här kan ni få se sneakpeak på ett projekt jag jobbat med sen i vintras.. Alltså jag har precis börjat för haft extreeemt mycket i skolan.
 
 

Fel av mig

Jag tar 9gag som en slags representation av den allmänna publiken i Sverige. Det kanske inte riktigt stämmer, finns nog rätt mycket mer trevligt folk i Sverige än i resten av världen eftersom vi ändå har det previlegiet att ha det rätt så jävla bra. 
 
Men en observation bara, av mig, som tycker om spel väldigt mycket. Jag har typ fem spel jag spelar relativt aktivt och ibland så tittar jag på streamade matcher av kända spelare. Om man ska titta på streamade matcher så brukar de flesta streamers använda sig av Twitch. Twitch är en väldigt bra tjänst även om deras UI är kasst. Min absoluta favorit på Twitch är en streamer med nicket Hafu. Hon brukar spela Hearthstone och är sjukt jävla duktig på arena.
 
Jag brukar även helst välja kvinnliga streamers och jag har lagt märke till att de oftast klär upp sig på något vis. Ibland är det cosplay men oftast bara en hel del make-up och fina kläder. Och jag klandrar dem inte för det eftersom kom-igen det är en genväg till viewers och genom viewers kan man jobba med det man tycker är roligt. Det är som att Pewdiepie egentligen inte alls är som han är i videosarna - han gör det för sina viewers.
 
Men det finns så ohyggligt många som skammar dessa kvinnor. Som ser dem som väldigt lågt nere på worthy-humans-skalan. Jag såg nånstans att nån hade rankat alla typer av streamers och alla de kvinnliga var typ längst ner för att de är ju oseriösa. LIksom riktiga gamers blir streamade med massa viewers pga skills inte pga boobs. 
 
Sen hittade jag en annan som rankade alla kvinnliga streamers efter deras utseende. Och sen undrar jag lite hur man inte kan förstå att det är faktiskt inte riktigt de kvinnliga streamersarna som väljer. Supply-demand. Av nån anledning finns det ett behov av att se kvinnor utklädda till Ahri, Katarina eller vem som helst annan från League of Legend MEDANS de spelar League of Legends. Annars skulle det ju inte riktigt fungera va?
 
Så varför är det så? Bortse från individer. Varför kan vi inte ha duktiga kvinnliga streamers utan allt det där? För att kvinnor måste vara extra bra. Det finns kvinnor som varit med i DotA turnerningar och de har verkligen fått utstå massa skit. Allt de gör blev granskat, bedömt och förkastats extra mycket. Det är därför det finns women-only turneringar inom DotA. För att det finns ett behov. 
 
Inom den atletiska världen kan jag förstå att man inte kan blanda kvinnor och män i lag. Eftersom de har mer muskelmassa än kvinnor och därför alltid kommer vara snäppet starkare och snabbare. Även om jag funderar på hur stor skillnad det egentligen är inom t ex fotbollen. Anyways i spelvärlden är vi mer lika. Här behöver jag inte vara lika stark som dig för att slå dig. Trots detta finns det en uppfattning om att kvinnor, genetiskt, är sämre än män. 
 
Ett kvinnligt dota lag fick en spelare bannad och kunde därför inte delta i en turnering. Varför blev hon bannad? För att hon spelade som en man. 
 
 
Ah ranting. Tack för mig hörni~~ 

Hahah

Alltså det HÄR inlägget satt jag och skrattade åt idag. Föratt..Roligt. Testa själv vettja! Sen kan ni samla poäng på igenkänning.
 
"HAHAHA, trodde du att du skulle få vara ifred ens klockan fyra på morgonen? Tough shit gumman. Du är faktiskt på speeddatingstället tunnelbanan. Här är du instängd med mig i minst två minuter till."
 
 

Idag

Idag har Frans och jag varit ihop i ett år. Så nu ska vi äta koreanskt och gå på bio.. som vilken annan helg som helst typ. Sen ska vi spela massor.
 
Skönt
 
Shit var jag är oaktiv överallt. Alla sociala medier faller i glömska. Skärpning~~

RSS 2.0