Hörni!

Låt oss prata om p-piller idag. P-piller har varit ett oändligt slag i magen. Distruberades fritt lite hipp som happ från UM när jag var yngre. Inget tal om biverkningar eller liknande bara som en medicin. Smärtfritt och praktiskt.
 
6 år senare, eller vad det nu är, så kan jag ju säga att eh lögner? Jag har velat bli av med dessa så himla länge nu. Ena sa folket i England var farligt för de med migrän och blev helt förskräckta över att jag hade sådana. Så då fick jag en annan typ som gjorde mig konstant trött i en månad. Jag sov konstant, vara uppe flera timmar var jättejobbigt och till slut så kunde jag knappt prata. Sådana biverkningarn ska man ju vänta ut, vilket jag tycker är helt jävla sjukt. Jag måste stå ut med horribla biverkningar i tre månader innan jag kan få byta. TRE. MÅNADER.
 
Så kom jag hem, var tvungen att göra undersökning igen där de konstaterade att de tidigare pillren inte alls var farliga för mig och jag ska ha sådana igen. Kändes ju väldigt rimligt och så vidare. Framförallt väldigt välgrundade argument liksom eftersom ingen utav de jag träffat verkar hålla med varandra.
 
Så long story short, fast inte så kort egentligen, så har jag skaffat Natural Cycles. Det är en sån där med att man mäter varje morgon och så för man in data så kan appen tala om för en om hur safe det är att ha sex nu. Imorgon har jag använt den en vecka, jag vet inte hur pass bra den fungerar då den envisas med att man inte ska mäta när man sovit dåligt vilket jag gör heeela tiden. Men vi får se. Den kanske fungerar väl.
 
Just nu är jag dock så fruktansvärt lättad över att inte trycka i mig hormoner. Thaankyou~ Sen kan jag ju återkomma med hur frälst eller arg jag blivit över denna produkt. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ragna

... varför inte bara kondom? Hormonfritt vad jag vet. Höll på med p-piller .. eller p-ring i två år. Sen ba. Näh.


2015-06-27 @ 06:38:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0