Räknar timmar

Jag har konstanta ryckningar i ögonlocken nu. För det mesta i vänstra ögat, men ibland båda. Nacken är lagom stel. Jag har även en brännande känsla i maggropen. Stressen är väl rätt måttlig just nu. 
 
Det är sådär att jag vet att jag borde göra mycket, men jag är för trött. Men jag kan inte slappna av ordentligt för jag har inte gjort det jag borde. Alltså the struggle is real.
 
Däremot hade jag en extremt rolig kväll på puben häromdagen. Vi spelade Crash hemma hos mig först. Frustrationen var rätt så hög vid vissa tillfällen. Skrattade tills mina kinder krampade. Även hela den resterande kvällen.
 
Det var nog lite det jag behövde. Men det hjälpte inte stressen.
 
Användartester imorgon, två inlämningar, tre inlämningar på tisdag och sedan redovisning fredag. Men sen har jag även inlämning i programmeringen. Och så behöver jag editera de sista fyra videosarna till kandidatuppsatsen. 
 
Hörni jag tror inte riktigt jag är byggd för sånt här. Blir så fascinerad över folk som gör massa saker hela tiden. Jag blir så himla trött av allt. Mest blir jag trött av att behöva umgås med folk. Har jag varit i skolan och umgåtts behöver jag ta en nap när jag kommer hem, kan inte riktigt hantera det där. Nåväl. 
 
Jag är så himla obrytbar så det är OK.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0