Skor på Tradera!

Förresten, ni som är på jakt efter partyskor kan spana in dessa godingar jag lagt upp på Tradera idag!
Klicka på bilden för att komma till auktionen!

Na-e!

Igår var jag faktiskt ute hela dagen och träffade på Madelene. Det var skönt att träffa henne och efter så pass lång tid så hade vi mycket catching up to do liksom. Så vi traskade runt på stan i fem timmar. Rätt så bra gjort i en stad som typ har 4 affärer jag tycker om.

Så imorgon blir det jobb, på lördag ska jag städa mitt rum och plugga och sedan på söndag, äntligen!, så kommer Adam till Sverige. Jag har planerat så mycket roligt! Ska tvinga honom att ta tusentals foton och vara cool turistas.
Ett axplock är silvergruvan, aquaria och paddla kanot. Variation är the KEY TO LIFE!

Jag och Sara har även bokat kryssning!

Det blir nog några köriga par veckor nu!
<3

Btw!


Oh bother..

Nu när jag har fått mer lön än planerat kan man ju tycka att jag borde införskaffa någon slags frisyr. Just nu befinner mitt hår sig på det stadium där allt bara är ivägen. Det vill säga i ögonen - hela tiden. Det värsta är att jag inte kan göra något åt det, på grund av ovan nämnda problem.

Men nej ni! Jag är snål. Sparar jag tillräckligt mycket pengar kanske jag kan ha råd med en ny dator. Känns lite dumt att säga så men jag hörde från Sara att tydligen så pajar inte bara batteriet, vilket är en vanlig åkomma för laptops, utan även adaptern. Vi har alltså likadana datorer.

Så här såg mitt hår ut, när det var nyklippt.

Föreställ er mig, såsom bilden ovan visar. Fast med 4cm mer hår som är fruktansvärt slitet. Om jag ändå bara ville klippa av mig det. Men det känns som en 100points achievment att ha lyckats spara ut håret så här långt!

Synd bara på den där förbannade sidecutten. Skaffa ALDRIG sidecut. Det må vara snyggt, men det slutar med att ni måste kapa allt hår ni mödosamt lyckats samla ihop. Tro mig, jag har gjort det två gånger. Shame on me.


Ovah and out homeboizz

Snabbisinlägg innan pizza :D

Jag börjar sakta men säkert komma på fötter igen efter den intensiva stressen från förra veckan. Faktiskt ligger jag lite före i tiden när det gäller mina fysikstudier. Förhoppningsvis är de klara imorgon!

För övrigt har jag scannat mina promarker teckningar.

Are youuu readyyy?

Alla är bajs.

Men vad ska man göra åt saken? När jag nästan är klar inser jag att ögonen sitter helt fel i skallen. Inget man kan göra åt saken då, inget sudd i världen kan sudda :(

För att uppväga det hela gör vi pizza här hemma nu. Men det planerade nog mama omedvetet med tanke på mig.
Hoooiii

Huvudvärk och stress... eller är det samma sak?

Hejhejhallååå huvet! Kan du inte sluta värka nu?

Jag tror jag lider av stresshuvudvärk, då jag haft huvudvärk i rätt precist en vecka nu. Känns inte som jag minns hur det var att inte ha huvudvärk. Oh lord how was it to really be alive?

Så för att kurera min huvudvärk hade jag tänkte att måla litegranna! Trots detta blir jag inte nöjd. Jag envisas med att försöka lära mig hur man använder sig av promarkers. Det går sådär:


Frank Zappa

Jag tycker liksom inte det blir likt. Men det är ju iofrs inte på samma vis jag är van vid att rita, med blyerts LIKSOM. Och ja, det är Frank Zappa som röker ur en dockrumpa.


Trött med huvudvärk, kan vara snygg ändå xD

Adam kommer nästa söndag! Innan dess måste jag jobba och göra ett prov till D:

RSS 2.0