Gamersss~

Jag tror de flesta av mina vänner är fullt medvetna om att jag hyser en väldigt stor förkärlek för spel. Helst MMORPG. Kan komma sig av att jag har spelat WoW i snart 6 år. Nu på senare tid har jag testat olika online spel av samma sort för att hitta en ny favorit med litet annat innehåll.


På så vis prövade jag Tera. Som min pojkvän köpte häromdagen åt mig. Jag tycker om det! Mycket om det faktiskt, även fast de har samma stereotypiska kvinnodesigner som de flesta asiatiska spel har. Stora tuttar, barnsliga röster och kan för sitt liv inte springa utan att vifta med armarna lite tafatt. 

Jag står ut med det! Det gör jag. Mest för att det inte finns något bättre.

En annan sak i gamingkulturen, om man kan kalla det så, är den lite roliga uppfattningen folk har om folk. Det är ständiga skämt om kvinnor som ska vara i köket, mörkhyade som stjäl etc. Jag tror att de flesta uppfattar detta som att man försöker driva med de konstiga uppfattningarna om olika folk. Sanningen är ju den att man vet inte alls vem som finns på andra sidan skärmen, och det spelar ingen som helst roll. Jag har själv skämtat om kök och mackor.

Men det finns de som jag tror tar allt detta på störstaste seriösaste allvaret:

‎"D---- R---,hey you...i think you can go now to the kitchen...enought playing for one day,bitches like should be raped 20 hours a day in all your huge holes...stupied ignoret bitch....You cannt compare your forest gamp intelligence to mine...stupied sheep...go suck to your futher or mother dono how it is in the ape kingdome..."

Och sådana folk finns alltså i världen. Detta är inte anonymt, utan över facebook. Mannen ifråga har även flickvän och är inte 12, utan 26 år.

Fail-lab

För några veckor sedan fick jag hotbrev från Hermods om att om jag inte pallrade mig iväg och gjorde en "riktig" laboration på Fysik B skulle jag bli underkänd.

Nåväl! Dagen för labben var idag. In i det sista velade jag om jag skulle åka eller inte. Men tänk om jag blev underkänd!? Ack o ve! Så jag åkte, i god tid för jag hatar att vara försenad, och anlände till skolan en halvtimme innan starten. Väl där, i den tryckande hetta som jag är alldeles för vintervan för, så hittade jag rätt snabbt dit jag skulle. 

Sedan väntade jag. Och väntade.


Här väntar jag med mina skor.

Till slut kom läraren traskandes. Kort gubbe, med keps och väska. Såhär i efterhand tycker jag lite synd om honom. Väldigt synd om honom tillochmed. 

MEN DÅ!! Ajaj! Då tyckte jag inte mycket synd om honom. För salen hade blivit dubbelbokad. Så vi fick vänta en extra kvart. Sedan kunde han inte ett endaste dugg om labben. Sådärja. Why did I go?

För jag blev ju godkänd i Fysik A, även fast jag inte gick på en "RIKTIG" lab.

Pyttsan.

Grumpyboots

För sådan är jag idag!

:@One.. more.. day..!

Kämpaa~ !

Idag ska minsann Madelene och Sara komma till butiken vid stängningsdags. Förhoppningsvis ska vi kunna spana på Facebook efter hundmisshandlare. You cannot hiiide..

Jag är så fruktansvärt trött! Jag har ändå sovit typ 8 timmar. Jag tror det är en förkylning i faggorna! Så därför intar jag Echinagard. Jajjemänsan! Röd solhatt ska rädda min dag!


Jag är inte trött... U_U zzZZZzzz

Stop makin a fool outta meee~ Nu börjar dagen!

Sååå trött~

Det enda jag känner för är att bara rulla ihop mig här på golvet och sova. Synd bara att jobbet blir lidande. Leksaker säljer inte sig själv!

Så här såg man ut när man skulle re-invent sig själv för ett år sedan.Toodelpoo!

Boohh ,_,

Ibland efter jag lästs bloggar, artiklar eller liknande så känns allt så fruktansvärt hopplöst. Folk hatar folk de inte känner, än mindre träffat, man ska se efter det som är ens eget och inte dela med sig, man ska se ner på de som mår dåligt och inte drar sitt strå till stacken... Man ska framförallt klumpa ihop människor till en fin liten grupp, som antingen är bra eller dålig.

Vi är alla människor, vill jag vråla. Men ingen kommer lyssna. Precis så känns det. Sedan får jag ont i magen.

Så idag ska jag nog, efter jag avslutat mitt prov, spela Tera. Spela Tera tills jag mår bra i själen igen.

Typ så här glad ska jag bli


Och träna förstås. Skall hinnas med!

Herpes!

Stressss~

Nu har jag nog minsann varit konstant stressad i snart en månad. Jag fick tidigare en skärande smärta i vänster axel. Känns som hjärtattacken inte är långt borta nu!

Trots att jag försöker ta och göra mig van vid att blogga så går det uppenbarligen sådär. Men nu har faktiskt Adam åkt hem, jag och Sara har varit på kryssning och det enda som återstår är försöka göra färdigt prov samt överleva på en hundralapp fram till löning.

Om Macguyver kan bygga bomber av pennor och tejp så kan jag nog överleva på hundralappen. Får cykla till jobbet. Tar nog bara halva dagen.

RAHHH!! 

(Som tur var har jag faktiskt besparingar, men det sitter långt inne att använda mig utav dem. Det känns poop)

Kryssningen var superduper! Vi dansade och dansade. Tyvärr ingen Kareoke. Nån gång kanske man tar mod till sig :( Livin on a prayer!

Dancin queeenss~

Boobalachooo~

RSS 2.0