Okej!

Jag skrev värsta långt inlägg om Ante nurå men jag vet inte riktigt.. det blev alldeles för privat och konstigt. Men alltså jag är väldigt sådär.. vet inte vad jag ska göra egentligen? För att å ena sidan vill jag inte berätta mer och typ.. folk envisas ju med att snoka? Och å andra sidan vet jag ju att det här lär ju se jättekonstigt ut för min familj som läser det här, och andra också som inte riktigt vet.
 
11e september så gick iallfall en av mina kompisar bort. För mig så betydde han ju galet mycket, för han var ändå den jag visste att jag kunde vända mig till hela tiden. Jag försökte verkligen alltid hålla kontakten med dig, jag vet att du försökte också egentligen så mycket oftare än förut. Så jag är egentligen värsta osäker på vad jag betydde för dig, vilket är förvirrande, men jag vet att för mig var du en foundation i mitt liv. 
 
Och nu är du borta. 
 
 

Alltså hörniii

Jag orkar verkligen inte alls idag. Det var ett helt jävla projekt att ta sig till skolan idag, jag snoozade i 45minuter liksom och sen tog det mig extra tid att göra mig iordning. Sen så orkade jag inte riktigt ta mig heeela vägen fram genom dimman på handledningen så jag tänkte jag gör färdigt det hela hemma i lugn och ro nästa dag.
 
På vägen hem får jag punka på min cykel. Jag kan väl fixa ett jävla punka men jag har ingenting alls att fixa det med. Ingenting.
 
Sen så försöker jag installera Eclipse på min dator. Tror ni att det fungerar? Klart det inte gööör, jag får massa felmeddelanden och dimman i huvudet gör allt bara så jävla svårt. Jag är så jävla arg och har ingenstans att få utlopp för det hela. 
 
Men det är lugnt! Imorgon bör jag bara vakna tidigt, GÅ till Kista, skriva ihop koden och sen.. vänta nu. Jag kan ju bara faktiskt.. skriva om print out texten? Det är ju det enda som kommer skilja på min kodning och på någon annans? 
 
ÅH jamengud, då gör jag det nu.

Alltså jag vet ju egentligen..

Jag vet att egentligen är det på fredag och jag måste ta tag i alla frågorna som jag kan tänkas ha nurå så jag vet hur man ska ta sig dit, om jag hinner gå på föreläsning, vad för kläder jag lär ha på mig och när jag måste gå upp på morgonen.
 
Men varenda jävla svar jag får är bara en påminnelse och jag blir bara tröttare och tröttare i huvudet. 
 
Köra bil efter dig. Bära kistan. Åh jävla skit det kommer bli en helvetisk veckan. 

Äntligen tvättaa

Eftersom jag missade min tvättid förut så är idag dagen då jag måste ta itu med en helvetisk mängd med kläder. Men gud vad skönt att faktiskt ha något att ha på sig framöver alltså!
 
Nu är det lite mindre än en vecka kvar. Är det då man kommer faktiskt fatta vad som hänt? Sådär på riktigt? Urs man ska få lite random ont i kroppen på McDonalds bara för jag envisades att logga in på Skype för att försöka prata med dig. Jag får dåligt samvete om jag inte pratar med dig minst en gång om dagen.
 
Å andra sidan brukar det bli minst tre gånger om dagen. Men jag får ju lov att erkänna att det inte är riktigt samma sak som att få ett sånt där konstigt ullnersvar. Jaja jag får väl.. eh.. 
 
Jag saknar dig fortfarande, du vet väl det.
 
Men nu kan vi försöka end it on a happy note? Och eh.. vi eh... hjälp mig, Chunji!?
 
 
 

Teen Top?

Teen Top we gonna rock it, drop it, top it
Hey don't stop it, pop it!
 
 

Så himla trött!

Ni anar inte ens hur trött jag är. Jag vill bara ramla ihop i sängen och skratta mig till sömns idag för att.. för att idag så kan jag? 
 
Det var verkligen en helt galen kväll igår, sådär så jag undrar vad som hände egentligen? Inte nog med att vi träffade två jättesnällisar i barkön utan jag fick både hålla handen med en av dansarna, samt fick en tummen upp efteråt, och krama den andra efter han hade stampat mig på foten. Men det slutade ju inte ens där. Och det var ju det som var så fruktansvärt sjukt. 
 
But the rest shall remain a secret.
 
 
Ser det ut som jag hade aj i axlarna? Jag hade aj i axlarna.
 

Hej

From this:
 
To This:
 
Bästa. Kvällen. Någonsin. 

Nä det.. oj

lol
 
 
Är du naken Taeyang?

Jag glömmer inte.

Men imorgon behöver jag fanimej peppas till. Och med det känner jag lite.. lite.. I'm a Hot Boy!
 

Kaosa alltså?

Kaosningen ska jag nog allt behålla för mig själv. Men den involverade svepa öl med Taco och Treman med typ 10pers. Treman är ett ölspel of doom. Wikipedia knows how it's done.
 
Däremot kan jag ju avslöja att jag hade egentligen sjukt kul, som alltid, att Taco inte alls kom till skolan idag samt att jag inte har någon som helst aning om var mitt passerkort är. Jag måste ha tappat det när jag cyklade hem.. Jag försöker hålla ögonen på FirstClass för att kunna se om nån hittat det!
 
Idag hade vi UDK, sista dagen och tydligen har massa pajat nu när jag försökte öppna det igen. Jag vet inte ens.. var.. hur det gick till men det är iallfall skitdrygt. Får göra om allting. Jag börjar bli måttligt trött på UDK programmet så det är skönt att efter redovisningen imorgon så är vi färdiga med det på ett tag. Hoppas jag iallfall?
 
Sedan ska jag väl försöka mig på Java. Farzan har ju faktiskt lovat att hjälpa mig med det såatt. Han är rolig han! det är så nice när man hittar såna man bara har roligt med utan att ens försöka? 
 
Så kan vi kanske bortse från att de försöker attackkrama mig utan att jag vill. Det är då det blir sån där awkward klapp på ryggen förstår ni väl. Jag.. kramas inte. Så mycket alls. So please stop.
 
 

Note to self

Det är inte bra att kaosa med Taco på en onsdagspub. Gör inte om det. Redovisning och Beatburger imorgon.
 
Shape up nurå

Whoever reads this

Jag har arbetat ihop en mängd text på Skype nu till Ullner. En del av mig är helt skräckslagen att han kommer logga in och läsa allt sen. Fortfarande. 
 
Det är bara drygt att det fanns så mycket jag egentligen ville säga men det liksom.. sånt säger man ju bara inte egentligen? Sen så satt jag ju och funderade på att hälsa på honom men för att vara helt ärlig så är det ju så att vi nästan dealade på att inte ses förut precis när jag och Joakim gjort slut. Bara för att det skulle kunna missuppfattas och ja.
 
Så här lookin back. Så tror jag inte det hade skadat att hälsat på honom, som jag tänkt, innan jag flyttade. Jag bara sköt på frågandet, och sköt på det. Så jävla dumt.
 
Bara fått se dig en sista gång, ordentligt hade varit så sjukt skönt. Att stanna en kortis och ge dig mobilen var inte riktigt meet. Nåväl, nästa gång va!

Så trött D:

Gud satte mig just och landade såhär precis hemkommen. Idag har jag UDK:at massor och sen har jag spelat poker med Elliot, Emil och en ny bekantskap vid namn Ninni. Alltså vet ni vad? Jag orkar inte ens editera, jag vet liksom att egentligen kommer det här synas för alla men jag orkar inte ens bry mig längre, dessutom står inte mitt hela namn någonstans.
 
Han med halsbanden var ju där, surprise surprise liksom, och meningen var ju att han skulle så praktiskt byta skola men tydligen är han fortfarande med i SK. Och det blir ju såklart knepigt när jag förra gången vi pratade var wasted och helt förstörd, slutade med att jag bad honom hitta Taco och jag grinade resten av kvällen. Ni vet sådär riktigt jävla storböl, där man inte vet var tårarna börjar och snoret tar vid? Välbehövligt å ena sidan, å andra sidan jävligt konstigt bara.
 
Så efter den otroligt trevliga upplevelsen var det roligt att se honom igen. Ungefär lika roligt som att dra ut jävla piggsvinstaggar ur arslet. Nä. Okej.
 
Piggsvinstaggarna är att föredra.
 
 

Åh!

 
 Med text och allt!

Åh som ett reply

26 år, 23 dagar.
 
Du förstår väl att det här inte räknas? Jävla skitstil. 

Måndag då!

Började rätt sent idag, vilket var välbehövligt. Satt och mådde bajs på lektionerna idag så.. vi får se var vårat UDK projekt hamnar egentligen! Jag byggde iallfall en dörr och lite spindelbajs åsådär så jag har faktiskt gjort rätt mycket! 
 
Samtidigt blir jag lite smått irriterad på att min teammate inte lägger samma fokus på utseende som jag. Är man estet i själen så är man liksom. Eller så är man inte det.
 
I min snordimma så försöker jag fokusera på fredagen dock. Fredag och Beatburger. Fredag och K-pop. Fredag och Sara. Fyfan vad roligt det kommer bliii~~  och oj så jävla välbehövligt det kan vara!
 
Lite ledsen över att jag missar In Flames konserten på Grönan men.. ändå inte alls för att fredag <3
 
 
Jag vet nog att ni saknat mina helt orelaterade gifs

SÅ trött

Mitt huvud är helt tomt. Eller helt fullt. Snorpapper med grinpapper. Jag är bara så jävla trött. Jag orkar inte riktigt med det här hörni. Sluta landa en helvetesförkylning on top of it också. 
 
Jaja fick prata med både min lillebror och pappa idag så det var nice. Tydligen hade de planerat, mina föräldrar, att åka för att hälsa på mig och äta mat på Kista Galleria. Är det något man kan lita på inom familjen så är det iallfall att de ska envisas med att äta, ofta och helst mycket. 
 
Sen var det prat om att åka upp i Fjällen till pappas 60årskalas och min fasters 50årskalas. Det är trevligt att veta att livet goes on, på samma gång som det är jävligt konstigt. Kan inte ens föreställa mig.
 
Gud vad trött jag ääär. Lungorna bara gör ont, öronen gör ont och den där jävla halsen. Insidan gör så jävla ont konstant ocksååå. Det här var ju inte meningen, jag var ju så säker på att stänga av grineriet alltså men jag är så jävla trött. Satans feber. 
 
Kan du inte bara komma tillbakaaa~?

How I met your mother

Jag har precis laddat på mitt Netflix. Mest för att jag får dåligt samvete av olaglig nedladdning på nån annans internet. Men också för att jag vill ha nåt skit på ibland som jag inte är intresserad av, mellan RM och alla såna mer intressantare saker.
 
Jag tittar då på How I met your mother. Inte jätteroligt, men enjoyable. Sådär så jag inte behöver pausa när jag gör te eller går på toaletten.
 
Det är sjukt hur allt kan påminna om honom ändå. För inte så länge sen, men egentligen är det väl typ 3år sen, så vet jag att han pratade om hur han tittade på samma program. Och att han hade en teori om att Joakim var en Marshall och jag var en Robin.
 
Och det är nog den bästa komplimangen någonsin. 
 
 
Miss youuu~ 

Näe okej

Det är bra när man blir helt så där sjukt förbannad på väldigt kort stund. Det är en grabb jag träffade några gånger i England som har haft problem hela sitt liv och tar alldeles för mycket droger, och pga de problem han har haft har han inga föräldrar. Jag känner mig smått orolig över hur jag fick höra förut om att han kände att de han umgicks med var liksom hans downfall.
 
Så idag tänkte jag, när hans bild hamnade på min newsfeed på facebook, att jag borde uppmärksamma Adam om saken. Förra veckan försökte Adam prata med mig och jag berättade vad som hänt och sa att jag inte kommer vilja prata med honom på ett bra tag, inte för vi pratat innan men..
 
Men jag skrev iallfall att med tanke på vad som hänt bör du se efter dina kompisar speciellt Kieran för det kan bara vara så att han behöver någon att prata med, eftersom jag tror han är rätt ensam. 
 
I svaret från mitt ex, som vet om vad som hänt, så påpekade han hur pass orolig han var för sin bror och att Kieran faktiskt inte var hans ansvar men hans bror däremot. Sen så tyckte han att det passade att berätta att han lämnat drogerna bakom sig och flyttat ifrån Shields för det var bara skit där bara för att avsluta det med ett "chin up". CHIN UP. 
 
Det finns inte ens ett slut på ilskan jag känner. 

Eller!

Så kan man envisas med att få feber och sova resten av dagen och fortfarande må bajs. Jag har iallfall lyckats handtvätta lite kläder. Jag missade ju tvättiden, hur vet jag inte, och har sjukt dåligt med kläder. Men det här fungerade ju det med, förutom att jag har kläder hängandes överallt.
 
Fyfan 

Nae

Lite förkylning på det här så blir det väl bra. 
 
Evelina ska komma över idag efter jobbet så det känns väldigt nice, då är det iallfall en dag som jag har något annat att göra än att spela LoL. Gud jag är så trött i huvudet, om det är förkylning eller något annat är svårt att veta just nu. Måste nog sova en stund till.
 
Jag lär väl ha nån slags bild va?
 
 

Det blir alltid värre framåt natten

Åh det var fan inte länge sen jag länkade den till dig, vi skrattade åt hur han uttalade skwashh.. Nåväl.
 
Jag vill inte att någon ska troo att jag mår bra. Eller det gör jag ju egentligen. Men just nu måste jag bara stoppa undan allt för det hinns inte med, vilket är helt fruktansvärt om jag faktiskt tänker på vad jag gör. Jag känner framförallten panik inför att kanske förlora alla jag faktiskt lärt känna här och sedan bli helt ensam här. Jag vet ju att ni finns där hemma, men ni vet vad jag menar?
 
Vad jag egentligen vill säga är att eh.. du vet att jag saknar dig. Och du vet att det fortfarande gör fruktansvärt ont i mig, även om jag ler och skrattar. 
 
Men nånstans nu inför tenta och redovisning ska jag vara normal, utan att inta öl. Jag ska sluta vara helt panikslagen och leta efter någon som alltid kan vara där. Egentligen behövde jag ingen replacement bara någon som kunde hålla i all pain ett tag. 
 
Vad jag försöker säga är att jag vägrar låta någon annan bära mig. Det är skillnad på stötta och bära, just sayin. 
 
Gud jag vet att jag inte make sense. 
 
Kort och lättast sagt så är min fasad hel nu. Men inte jag.

Inte riktigt än

Fortfarande massa pain i kroppen, hur kan sorg ens vara fysisk?, men mitt huvud är mycket klarare. 

En liten bit historia

Jag kan väl dela med mig lite av en liten bit Ullnerhistoria, för jag har en del.
 
 
Alltsåå du är så jävla rolig du va! Sitta uppe till sent på natten och få sånt här skickat till en gör ju så man får våldsamma fnisskramper i magen. 
 
Så nu kan man sitta här och minnas då bara. Minnas lite E-type, lite fika på Dreambook, hur jävla dryg du var att duella mot i WoW sådär så jag blev arg på riktigt eller den gången du faktiskt ville prata om skit i ditt liv och jag hade upp till armhålorna av egen skit att jag inte hade tid. Jag försökte ta mig tid nån dag efter men I think the moment was lost. Och för det är jag så jävla ledsen, så much sorri. 
 
Men mest är jag så jävla glad över att du ens fanns i mitt liv, alltså det är fanimej inte många som har en Ullner i sitt liv. Ni vet inte vad ni går miste om alltså! Och det är liksom inte vilken Ullner som helst, its THE Ullner. 
 
Jag kommer alltid, alltid, alltid sakna dig. 

SK-kväll

Idag var det spelkväll igen, tisdag ännu en gång. Magic-afton var det tillomed idag. Sjukt mycket folk som kom för att spela Magic ändå. Jag satt och tittade på medans peeps spelade Munchkins, det såg roligt ut, inte för att jag hängde med alls på hur man gjorde. Men korten var roliga.
 
Gör om möjligt ännu ondare idag. Om smärtan var en tyngd skulle jag vara ett svart hål.
 
 

En dag till då

Cyklade genom regnet idag och jagade snäckor med däcken. 

Nehej

Snurrat ihop alla bilder som jag kan ha tänkas sparat någonstans. Jag vet att jag hade mer bilder men de har väl försvunnit när min andra dator pajade eller jag vet inte ens. 
 
Iallfall så var det väldigt bra att få åka hem och träffa allt folk. Det känns för den delen inte mer verkligt, inte ett endaste dugg, men mindre panikslaget och förvirrat. 
 
Jag har lämnat massa meddelanden på Skype, men det känns som jag har mer att säga. Så jävla mycket mer. 
 
 
Försöker hitta nån bra låt som passar men det går bajs. Ärs

jag har väl aldrig

Jag vet att egentligen borde jag inte skriva inlägg nu såhär, halvt onykter, men vad ligger tjusningen i att gå genom livet utan att skämmas?
 
Ni vet när man inte vet vad man ska göra? När man undrar om det är rätt att berätta för sina vänner hur man känner om saker och ting? Ni vet när det är sådär veligt om allt? Om vad man vill göra med sitt liv, hur man egentligen tänker om sin pojkvän/girlfriend, och aggressioner man inte vill erkänna?
 
Jag har en person som jag kan säga såna saker till. Utan att bli dömd, som liksom att säga innan man ens erkännt för sig själv. Och jag kommer fanimej att säga har, för jag kommer aldrig att sluta.Vissa saker å andra sidan berättade jag ju verkligen aldrig dock,
 
Älskade jävla mongoUllner. Det gör så jävla ont i mig. Varför finns du inte här så jag kan prata med dig? Du anar inte ens vad jag skulle göra för att det skulle vara så. Men det här är väl inte på riktigt? Du kommer skriva snart, och driva med mig för att jag ens trott något så sjukt.
 
Älskade jävla Ullner
 
Vad ska jag ens göra utan dig? 

Aish

Ohoho what to doo~~ Jag önskar lite jag hade någon hero jag kunde ringa. Någon som kunde komma över för ett tag. But I aint got one, iaf inte som jag känner mig bekväm med. Oh what to dooo~~ 

 

Läser gamla konversationer är väl ingen bra idé? Varför gör jag ens det? 

 

Oh what to doo~~  Hello habibis!

Idag har jag fanimej varit ute hela dagen. Precis, alldeles verkligen precis, kommit hem. Kommer väl landa alldeles strax och bli helt sådär jättetrött men fram tills dess är jag helt härjis. 
 
Jag har verkligen spenderat 12h i skolan idag. Det måste ju, om något, vara ett gott tecken? Större delen av tiden spelades det spel iofrs men ändåå~~ För det första var det ju för poängjakten, så det var både slå rekord i Manio kart och Guitar Hero. Sen så fick man lov att försöka spöa en av drivarna i Soul Calibur och röja på Twister. Extra poäng fick man i Carcassone. Alltså ni hör ju? 
 
Efter det så höll SK i spelkväll till sent. Och jag var en av de sista där, tillomed. Det började med att vi skulle spela spel med Taco, vilket var något tågspel och Carcassone, och sen slutade det med att jag tittade på när två bois spelade Tekken mot varandra till klockan 10.
 
Det är även konstigt när man inser att man verkligen umgåtts med grabbar hela dagen. Vad hände ens där? Och att man faktiskt haft roligt hela tiden. 
 
 
 
 

Vem gör det bättre?


Nähe

Nä jag somnade visst. Nu mår jag både lite illa och är lite för pigg för att det ska vara klockan 7. Anledningen till illamåendet är att jag åt alldeles för fort på alldeles för tom mage och ja det är väl aldrig bra. Iochförsig har jag bara handledning imorgon och Martin har fanimej varit sen varenda gång hittills så jag tror nog jag kan släntra in lite senare med, faktiskt. 
 
Men alltså jag håller däremot på att förladda ner Amnesia: A Machine For Pigs. Jag är så jävla pepp. Det släpps ju på riktigt liksom den 10:e. Eller pepp alltså oj. Lite rädd också faktiskt? Men å andra sidan, jag kommer ju ha rätt lång tid på mig att spela det här själv nurå och dessutom behöver jag bara göra't mitt på dagen om jag så vill.
 
Dock har jag en känsla av att det ändå kommer vara såhär:
 
 

HAH!

Jag har ju börjat titta om Running man, eller ja jag har aldrig sett de första men ändå. De är fortfarande jättebra. Det blir ju roligare att titta på Running Man när man känner både gästerna och hosts:arna liksom. Jag har bara sett 5 avsnitt i och för sig men.. ja.
 
Gary är så himla rolig dock. Eller alla är väl det. Men peaceful Gary var inte direkt den jag tyckte var rolig alls de gånger jag tittat på typ Bigbang och Shinhwas avsnitt. Såatt.. det är bra att sätta sig in i det här känner jag :D
 
Så nu sitter jag här och ser typ ut såhär konstant:
 
 
Alltså ni märker väl även hur jävla trött jag är? Sängen känns förkrossande tempting nu alltså. Men jag ska nog stå emot!
 

HAH alltså så passande

 
 

Men åh

Insåg just hur mycket jag saknar mina friends at home. Alltså det är fan svårt att slå folk som man varit vän med i flera år, även hur många nya bekantskaper man kan få skapa på nya håll. Tro nu inte att jag vantrivs utan mest åh ni är ju så svårslagna ändå!
 
Och jag vet också att jag faktiskt sa att jag skulle ringa hem. Och jag ska det, men just nu sitter jag faktiskt och försöker pyssla ihop en level i UDK som faktiskt fungerar för en gångs skull. Jag tänkte screenprinta åt er men så insåg jag att det ser för jävligt ut. Need more time.. :x
 
Anyhow, love ya'll så ses vi nog snart :D
 
 

Lite bakis kanske

Eller rätt mycket bakis. Fram till typ.. nyss. Klockan 5 bakis. 
 
Men jag hade så fruktansvärt roligt igår att det var det värt! Mycket dancin och mycket roliga människor!
 
 

Kalasa some more

För idag är det fest i Foobar och alla coola kids ska gå. 
 
 

NU!

Jag fick det att fungera!
 
Men.. varför är .. marken blå?

 
Arghhh!!
 

Nä inte det heller

Alltså jag får sammanbrott snart, med det här jävla UDK. Jag har programmet nu, jag har det installerat, lagt in alla filer men den vill ändå inte ladda dom ordentligt såehh.. ja. Vad gör jag nu? 
 
Liksom det började ju imorse med att jag och Martin prövade typ 10 datorer innan vi kunde logga in på en, bara det tog ju en halvtimme. Sen så när vi skulle börja pyssla med allting så kom vi på att vi skulle göra ett mission då, men då måste vi ha en dörr. Och sen ba gud vad coolt att ha snö? Ingen lär ju ha vinterlandskap!
 
Så vi satt i evigheter och försökte ha snö på allting. Till slut så fungerade det. Sen så fick vi till en riktigt fin dörr också. 
 
Sen så kraschade programmet. 
 
Så att komma hem till det här då, det är ingen överaskning men likväl jävligt.
 
 

Last thing

Sen så släppte GD sin ännu nyare låt idag. Imorse och jag spanade ju in den när jag fortfarande låg i sängen liksom. Och Coup d'etat var ju ehh.. knepig. Inte ens knepig på ett speciellt bra sätt tycker jag. Men han tar igen det i den här låten. 
 
Och MVn dåå~~ liksom jättesnyggt gjord, såklart. GD är jättesnygg också. Hans kläder är jättesnygga också och bildspråket är så himla.. ahhnej ni måste titta. Om inte bara för att se. För ojoj <3
 
 
Jag vet ju att han är inte jättekort egentligen men jag har alltid sett honom som lilla G-dragon. Ändå lyckas han se så läskig och självdestruktiv ut i den här videooon. 

Två saker bara

Ni måste bara lyssna på Hyesungs röst i det här klippet. Alltså ja, jag vet inte vad det är med just hans röst som jag tycker om så himla mycket? Men den är väldigt fin iallfall~ Och här kan han ju verkligen ta i, han har ju nån läskig stand-in i mössa och sådär för att han gjorde illa knäna stackarn :x
 

Running maaan~~

Alltså jag tittade på Running Man idag jag. Finöversatta ep 161 med Shinhwa och ja jag satt verkligen där och fick ont i magen. Även fast jag visste hur det skulle sluta, egentligen. Ahhh~ herreminjeherreminje. 
 
 
Om jag inte var helt slut innan så är jag det nu iallfall. Goodness me~~ 

Inlämningsuppgiften of Doom

Idag hade vi föreläsning om UDK,Unreal Development Kit, vilket är något vi ska bygga en "level" på 3 veckor. Jag är ju rätt säker på att dom veckorna kommer räcka till, men å andra sidan har jag inte riktigt prövat det. Helt sjukt program, jag skulle screenprinta det om jag kunde få ladda ner det genom Microsoft DreamSpark men tydligen ska sidan ligga nere just nudå. Såklart?
 
Fast det känns lite sådär stort. Ni vet som när man tittar på ett papper och inte riktigt vet var man ska börja. Och sen att jag envisades med att teama med någon.. som jag inte riktigt känner så är det ju kanske så att jag får skylla mig själv. Helst skulle jag vilja ha liksom ett smygspel, på natten och att man ska ta sig fram genom skogen och inte bli upptäckt. Jag vill inte ha något sånt där tråkigt, rättframt som bara är gå och skjut zombiegrisen? 
 
Eller kanske om man har typ du måste hitta hints och låsa upp dörren? Jag vet inte! Eller man kanske skulle kunna göra typ en gåta, så måste man trycka på något i rätt ordning. För att kunna plinga det i rätt ordning så måste man hitta lappen i ett hus? Jag undrar jag.. hur mycket det går att göra egentligen..?
 
 
Jag är så lost~~ Skulle ha teamat med Emil istället, känns som då vore det en oändlig stream av coola idéer som skulle komma fram. Men jag ska inte vara bitter hörrni. 

Förresten igen!

Bigbang ska tydligen vara med på Running Man igen? Eller iallfall G-dragon, Seungri och Daesung så det känns ju väldigt spännande! Det är mycket nu asså :x
 
 
Avslutar med en bild på Taeyang. Alltså jag älskar hans stiil, hela tiden såjävla jättecool! Och så är jag så glad att han har tuppkam igen! Men å andra sidan kunde han gärna skippat flamesen på ärmarna. Det får räcka nu, Taeyang.

Idag var en bra dag!

För idag började Venus spela med en gång när jag hade BSplayer på shuffle. Då vet man vad man har att vänta. 
 
Alltså gud vad roligt jag har haft idag. Jättebra föreläsning, som vanligt, fast folk hade jättecoola frågor som mest bara var för att visa vem som spelade mest speciella spelet kändes det som. Eller att de kände igen spelet på bilderna. Och då blir jag lite arg, såklart, för sån är jag!
 
Men roligaste var poängjakten, hör och häpna?! Nejmen gud alltså vi har ju sånt coolt team att jag blir så lycklig i själen utav dem allihopa? Och det är ju coolt på sitt vis. Men speciellt jättefnissig åt Emils coola uttalanden, alltså många gånger ska man behöva vända sig om för att kunna kväva sitt fnisseri. Det är ju han som ser ut som en Ullner, så det är väl kanske bara att förvänta va?
 
Nejmen vi gjorde väldigt bra ifrån oss idag. Vi var t ex dom enda som kom på att utrotat djur på slang! 
 
 

Charader och segways

Idag var en riktigt cool dag. Alltså jag är så rädd för alla lekar. De ger mig såna obehagskänslor i magen att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Så imorgon på poängjakten får alla gärna hålla tummarna för mig då. 
 
Det var just charaderna som var värst. Värsta skräcken i magen när jag insåg att man kanske var tvungen att göra det. Och jag hatar charadeerrr~~ jag är jättedålig på det. Jag tror det nog egentligen är där skon klämmer, jag hatar att göra saker som jag verkligen inte är bra på. 
 
Men annars så var det segway och stå på händerna som också var game idag. Och jag kan INTE stå på händer och vägrade köra segway. Så jag gjorde ingenting alls idag? Stackars Elliot fick stå för 50% av aktiviteterna men han var riktigt duktig på segwayen så det var okej. Och Madeleine på att stå på händer så det var okej att vi missade alla extra poäng på andra saker. Vem vill vinna ens va grabbar?
 
 
Elliot, Linnea, Madeleine och jag som ba.. what the fuck is goin on?
 

En sak!

En sak ska jag få unna mig nudå, när jag får mina CSN pengar. Och det är en skiva. Det var verkligen, till att börja med, evigheter sedan jag betalade för musik så det är väl dags att återvända till the good side och sen så vill jag så gärna stötta mina favoritartister. 
 
En rätt så stor del är dock att oftast när man köper skivor från Korea, för vad för skiva trodde ni att jag skulle köpa?, så får man massa annat med i. Det är inte bara en plastlåda med plastskiva i utan en fotobok, affisch och massa annat pryttel i en fin metallask. 
 
Så idag har jag köpt Shinhwa The Classic, deras 11e album och det är limited edition skivan. Så jag är så himla nöjd. Den får gärna stå framme och pryda mitt rum hur mycket den bara vill! 
 
 
Sedan så har jag bokat plats till BeatBurger den 27:e. Det är helt galet egentligen, de flyger in en DJ från Korea så den ska vi partaja vårat första Kpops parti till. Lite dyrare än vanligt men vad gör det egentligen? Så nu ska jag väl länka något relevant. Om jag minns rätt så har de koreograferat EXOs "Growl"? Måste googla så jag inte gör bort mig ohohoh... Jaha, nej "Mama" var det visst! Där avstyrde vi en katastrof, grabbar!
 

Shinhwa Broadcast hela dagen

Idag har jag städat mitt lilla krypin för första gången och då är jag rätt nöjd med att det är så litet. Det gick fruktansvärt fort. Jag torkade golvet bara av farten också liksom. Jag ser väldigt mycket fram emot fredag den här veckan då det är kalas och tema hatt. Alltså man ska göra egen hatt av folie. Guh alla här är såna nördar och det är så nice~~ <3
 
Resten av dagen har jag LoL't up litegranna och kommit fram till att jag hatar mina co-players. Speciellt på level 3. Alla är som yra höns.
 
Så istället har jag tittat på Shinhwa Broadcast. Och jag måste bara säga att säsong 2 må ha varit dålig men säsong 3 ser bara ljusare och ljusare ut. Jag vet inte vad jag ska ta mig till när det här tar slut, men säsong 4 lär väl börja snart? Annars får jag väl ta och börja beta mig igenom Running Man. Jag har ju bara sett ett fåtal. Eller titta massa Mblaq, det skulle jag ju också göra.. 
 
Jaja jag ser faktiskt fram emot imorrn, love life nu va? 
 

Coola kids

Jag blir alltid så fnissig när jag ser den här videon. Inte för att den är bra.. eller dom är jättesnygga. Utan för det är massa kids som ska vara coola rappare. Och det.. nä jag köper't inte riktigt grabbar. 
 

Vad jag gör?

Jag spelar Anipang! Ser typ ut såhär:
 
 

RSS 2.0