Life eh?

Eh well jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Inte nog med att fredagspuben brakade loss i världens största kaos utan jag drog på mig ännu en förkylning. Bihålorna dis tiem. Orkar knappt tänka. 
 
Funderar på om det är karma som är i farten. Skulle inte förvåna mig nämvärt. För sådana nivåer av självförakt känns inte riktigt som det är nog. Även fast det är worse than ever.
 
En av mina värsta, och bästa, personlighetsdrag är min oerhörta envishet. Just nu förhindrar den mig att tänka klart. Den och min vilja att alla ska må bra. Jag vill att alla ska vara lyckliga, samtidigt som när jag försöker göra just detta blir allt.. bara tvärtom. 
 
Vad jag vet säkert är att jag har världens bästa pojkvän. Inte nog med att han tog hand om mig hela lördagen, genom att köpa fil åt mig och springa ner till apoteket åt mig bland annat, utan han lyssnar på allt. Han lyssnar när jag säger alla dessa hemska saker till honom och förstår. Oh det är ju det som är det jobbiga, han är den jag borde vara med för resten av mitt liv. Den jag alltid kommer överens med, som lyssnar utan att dömma och ställer inga krav alls. 
 
I'm the bad one this time. Och jag kommer aldrig förlåta mig själv, så where do you go from there? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0