Shine a light

Nejmen jag tände ljus igår. På vägen dit började Waiting for you spelas - för det var liksom inte illa nog att tända ljus på sin kompis grav. 
 
Så jävla surreal det är. Det är såhär jag besöker dig nuförtiden. Ah love life :3

So get this

Hittade gamla wowvideos på youtube. För några minuter trodde jag att jag skulle få höra din röst. Hörde den aldrig. Videon för dålig kvalitet för att kunna se om det var du. Ångesten när jag inser att jag inte kommer få höra din röst. Skulle jag känna igen den?
 
Varför alltså duuu! Varför fick jag aldrig veta om vi faktiskt var så bra vänner som jag tyckte du var för mig? Jag har ingen aning om hur pass mycket du tyckte om mig. Om det var tvärtom skulle det vara du sittandes här? Skulle du desperat försöka hitta allt som fanns - som om alla delarna skulle göra en ny mig. Skulle det vara så? 
 
Avgrundssorg idag. Panikartade tårar. Nu kan jag inte andas genom näsan. Alls. HAH vad fånigt. Allt jag letar efter är du. 

Aaish

Jag vill också drömma om dig. Jag vill ju. Jag vill åka hälsa på. Jag lovar. Men ingenting blir av längre - jag måste skärpa mig på så många nivåer.
 
Men jag har iallafall mailat om att få vara fadder åt utbytesstudenterna så jag kan få större chans att själv få bli det sen. Finns massa roliga ställen man kan åka till. Sydkorea.. sydkoreaa och såklart sydkorea. Sen så har jag sökt 5 jobb - fått avslag på ett redan men ändå! Ska lämna CV på affärer i Kista.. hoppas~~
 
Jag har din bild här bredvid datorn. Alltid i ögonvrån är du nuförtiden. And i liek it. Fast det gör ont. Jävlar vad ont det gör. 
 
 
<3

mongot är tillbaka

Och jag vet att ni saknat mig. Jag hade ju nästan saknat mig. Nu är ordningen återställd och jag är ännu en gång ute och gör dumma saker. Så jävla dumt.
 
Ångesten är på topp. Men det är ju som sagt som det ska vara. Speciellt eftersom jag inte får internet på två veckor. Jag har ingenting som kan distrahera mig. Nåväl. Nåväl.
 
 

Jag tror jag kan?

Vad är det med folk och typ tjata på att man ska ses? Vad är det för grej? Inte för att jag.. liksom.. hört av mig på nån vecka eller så men ÄNDÅ! Jag hör av mig när jag har tid. Lugna ner er. Kan vara så att jag inte ens vill träffa er? Men den tanken verkar undvikas. 
 
Nu bråkar dom igen. Men det här är ju sista dagen jag kommer höra det. Sista timmarna i rummet. Ska bli skönt att flytta. Det har hänt saker här jag inte vill behöva se varje dag. Det där lät ju dramatiskt? Och värre än vad det faktistk är. Men här hörde jag ju om dig först. Här har jag ju legat i halvkoma. Jag behöver ett nytt plejs som jag kan fylla med massa fint. Matrialistiskt. För det kommer bli mer halvkomor igen. Det går ju inte att flytta ifrån.
 
Ja börjar tvivla på mitt beslut om att vara med i Mental, guildet på WoW remember?, för nu frågade en ännu en gång var den där Shirou håller hus. Men du var ju tydligen väligenkänd och ihågkommen som en av de roligaste. Så det var ju trevligt.
 
Något annat som är trevligt:
 
 

I tusen bitar

Sen så ska det pysslas. Pysslas. Snask. Fett. As. Chill. Balle. Alla hatord borde jag göra bok av. Bara skriva dom helst en på en sida och sedan hata dem. 
 
Jag orkar inte den här veckan. Men så måste man. Och då inser man att man visst orkar. Jag går inte sönder i dom där tusen bitarna faktiskt. Jag undrar om det kommer en dag då det faktiskt brister och man sitter där och har hjärnan i knät. 
 
Kommer somna på tåget. You love it. Och mig. Mest mig. 
 
 

Mardrömmar

Alltså jag vet inte ens varifrån de kom. Men två nätter i rad ska man envisas med att drömma att folk dör. Helst i hemska olyckor. Min hjärna kan tydligen koka ihop de allra konstigaste dödsfallen. Typ religös grupp blir galen och åker runt och skjuter folk som inkräktat på deras mark eller att vi bor under marken och det börjar brinna, lite sådär a la vault i Fallout.
 
Jag fattar ju varför jag drömmer, jag är inte dum. Men jag hade ju helst sett att jag inte mindes det så eeh.. vividly sen. 
 
Jajust nu glömde jag publicera igen. Här ta ett halvfärdigt inlägg hörrni. OCH en bild på mig. You're welcome.
 
 
Och min fot. Jaja. Whatevz
 

Störningsmoment no. 1

Har ni sett den där.. klicka på 8:an reklamen här på blogg.se? VET NI! Vet ni att det inte spelar någon roll VAR man klickar man hittar alltid 8:an. Vem är det som sätter ihop den här jävla skiten egentligen? Varför blir jag så svårt provocerad utav den också? Så många frågor, så lite svar. Kom och ge mig lite svar på tal sådär som du alltid brukade utan att vara ett dugg jävla nedlåtande.
 
Om jag saknar? Ja. Om jag förstår? Nej. Jag fattar fortfarande inte. Mitt i allt mitt svamlande mitt i natten till Axl på fredagspuben så uttryckte jag det många gånger. Jag fattar inte hur människor försvinner. Hur går det till? Vad är det som finns i oss som gör oss till den vi är? Varför.. jag förstår inte? Och sen när man dör så försvinner det. Ut i ingenstans. Det går aldrig mer att få tillbaka. Vad.. jag va. Va?!
 
Oändlig. Oändlig saknad. Men också sådär alltså. Oändlig kärlek till alla jag känner ändå. Alla. Vadtusan nu förstår jag ju verkligen. Det finns bara en av alla. Borde ta hand om dessa alla. Mer. Mermermer!!
 
 

Why WoW

Jamen jag prövade ju igen. Kidsen tjatade ju om att jag skulle spela WoW och trots att jag lovat mig själv att aldrig mer så sitter jag här igen. Och spelar jävla WoW. 
 
Men till historien nu då. För att jag sprang ju in i en druid idag, från Mental. Kommer du ihåg Mental? Jag minns nog allt att jag var så avundsjuk över ditt superraidguild och att du var classleader. Lille OP-magen. Lille Ullner liksom. 
 
Iallafall, dom kommer ihåg dig. 
 
 

Don't you worry

Gud vad mycket klockan är. Jag borde verkligen ta mig iväg till gymmet men jag är så jävla trött idag. Grinig. Som vanligt mest? Jag vill verkligen flytta nu. Det är som jag väntar på det, det är det jag behöver. Inte börja med något förrän jag flyttat, typ så. 
 
Jag var ju orolig häromdagen om att jag sagt för mycket och skrämt iväg folk. Men tydligen är en del rätt immuna mot min rättframhet ibland alltså. Plötsligt händer det? 
 
Jag har inte så mycket mer att säga?
 
 

Fear the reaper

Jag tror.. jag har gjort det igen. Men det här blir nog bara roligt. Konstigt men bra. Jag blir alltid så imponerad av min sidecut när den är nytrimmad. Det är liksom falling inlove all over again. Men det är ju trevligt att fortfarande tycka om sin frisyr.
 
Nejmen nervös kan jag nog bli isåfall. Men vi .. äsch. Förresten jag har laddat ner några fler låtar. Och jag vet nog fanimej att ni väntar med spänning. Om inte annat fyller det ut min utunnande blogg.
 
 
Dayum guuuurl you kick some ass. På riktigt spana in videon. Many stronk girl.

Spårade

Det spårade igår igen. Vad äär det här?! Från zombieapokalypsen till droger. Nu var det typ som att droger är värre än zombieapokalypsen men alltså vissa samtalsämnen är värre än andra. Men idag är en ny dag!
 
Vad är det egentligen med nätter som gör att jag tänker om helt? På morgonen känns min nattlogik helt vansinnig. Vem är det som har bra logik, morgonEllen eller nattEllen?
 
Jag har trimmat min sidecut idag. Och som vanligt när jag står där med hårtrimmern så tänker jag att jag borde fanimej raka hela skallen. Värsta grejen! Men jag klarade mig utan det idag igen. Mitt hår är dock out of control, se bildbevis nedan.
 
 

I'm not a monster

Vad äre om? Migrän idak. Men jag lyckades ju ändå göra färdigt min bild 1. Tror jag. Så nuu bara göra om ljud 1an så den är enligt standarden. Sen så. Klar med den här kursen.
 
Jag vet inte vad det är med mig. Jag borde ju eh.. äsch. Det kommer ju inte hända, jag borde drop it. Kom igen, det kommer vara såhär. Sluta våndas över att jag inte är annorlunda. Lägg av med det. 
 
Jag tror jag hoppar gymmet idag, det är migrän i utkanterna av hjärnan fortfarande. Det märktes tydligt när jag gick och handlade. Huvudvärk efter uppförsbacke. Tog hissen på det. Jag behöver inte ursäkta jag bara säger. Ordbajsar för jag inte riktigt vet.. vet vad jag ska skriva. Eller egentligen vet jag. 
 
Snart kryssning. Snart flytta. Snart.
 
 

It goes without saying

Så vi hoppar över det tradiga.
 
Hörni! Jag fick reda på idag att Maarten ska flytta till samma ställe som mig. Samma hus. Gud vad roligt! Jag har aldrig i hela mitt liv haft så nära till en kompis ändå. Närmaste var ju ändå när jag bodde tvärs över gatan från Sara. Det var också nice. Vi borde bo så igen! Kom igen flytta till Stockholm~~
 
Jag drabbades som hastigast häromdagen av dåligt samvete av att vi inte kommer betala sista uppsägningshyran men så insåg jag att faktiskt så förtjänas det inte en extra hyra. Varför ska hon ha DUBBEL hyra helt plötsligt? Varför ska jag betala för en månad till när jag redan betalat för en som jag inte bott i rummet? 
 
Sedan så tycker jag allt att det finns roligare saker att spendera hyra-pengar på än att lyssna på två vuxna människor som skriker hora till varandra. Herregud. Ta er i kragen och sluta bete er som dagisbarn. Så vill jag gärna skriva i ett hatiskt jävla avskedsbrev. Avsluta med håll käften. 
 
 

Verklighetsflykt

Så kan man också kalla det. Men whatever floats me boat right? Yolo, right? Eheheehe
 
Nejmen hörni den här tjockishetsen alltså. Allt som gör en tjock ska hetsas om. Hets hets hets. Vad är grejen med det ens? Ät en bit choklad och få sen får du shaming a lá internet. Hetsa hetsa hetsa. Bara du inte hetsäter. Eller äter efter klockan 19. Eller ät inte kolhydrater och för guds skull ät inte vitt bröd. Allt onyttigt måste komma med en ursäkt. Inte bara att du vill ha. Nejdu. Det är inte okej.
 
Trött på hets. Trött på stress. Men så gör jag ju det mer stressigt för mig genom att ta sådana här pauser. Nu måste jag plugga järnet igen imorgon. Skärpning liksom. Men å andra sidan är jag ju faktiskt en tredjedel in på ett E på den här kursen. Behöver bara göra två inlämningar sen behöver jag göra ingenting för resten av tiden. 
 
Jag känner även en intensiv saknad. Just den här veckan av någon anledning är dryg. Igen. Eller är jag konstant såhär? Jag minns inte. 
 
Jag är faktiskt bara ledsen så andra märker det här. Det är mitt enda outlet hörni. Det fåår blii såhär då. Stop judging pless. Hm.
 
 

Long tiem no shee

För att citera herr T.O.P alltså. Förresten så vill ni se vad jag har pysslat med i PS på sista tiden. I know you do. Inte för ni har något val, om ni inte instinktivt stängde ögonen när ni tog er in hit. Which kind of beats the point. Men okej.
 
 
Miljontals timmar och hon får ändå Bom-mun. Vilket å andra sidan inte är helt fy skam men ändå inte alls det jag vill få fram. Nåväl skam den som ger sig. Med alla nyförvärvade kunskaper inom PS genom kursen så kommer det här nog bli.. okej i slutet.
 
Plusgrader för övrigt. Har ni sett! Hade helst sett lite sol, men jag kan nöja mig med det här. Om det nu slutat blåsa isbitar i kinderna vill säga. 

RSS 2.0