Zomdy

The return of Zomdy tittar jag på istället. Herregud vad jag hade glömt hur roliga Shinhwa är. Lilla Special Stupid, snällis Zomdy, Jinnie, Hyesungie råttis och liiiite läskiga Eric med sina läppdarrningar. Varför vill inte hela världen ta del av det här underbara? Skratta sig igenom ett helt program.
 
Jag har fortfarande inte fått min Fx uppgift. Vi är fortfarande inte färdiga med programmeringen, jag har hållit på ett bra tag nu - sen jag vaknade vid 11 ungefär. Den krånglar fortfarande när jag vill lägga till saker och sparar varken ägare eller värdet på den rätta platsen i arraylisten. Jajävlar. Är det verkligen meningen att jag ska kunna det här by now undrar jag litegranna.
 
Sen att jag suttit här hela dagen så min nacke gör ont gör inte saken bättre. Fuck this shit vill jag vråla, men det går inte riktigt va. In a perfect world. 
 
Vill ni veta det roligaste i det hela också? Jag har Prog2 snart. Jajjemänsan! Bring it on ~ 
 
Alltså missförstå mig rätt nu va, det ÄR roligt att programmera. När det fungerar. När det INTE fungerar och man har ingen aning om varför är det fruktansvärt frustrerande. Fruktansvärt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0