Jag hatar inte män.

Fast jo. Jag hatar män. Jag gör det bara. Det känns fint att komma ut med det. Och nej jag hatar inte män som individer utan det där underbara manstänket. Manstänket som säger du får skylla dig själv om du går ut och ser ut "så där" så blir du raped/catcalled/stalkad osv. 
 
"If women had testosterone and men didn't, this would be the other way around" som en teorierna löd på youtube. Låt mig bara ta en paus här och beundra det tänket. Inte nog med att man i princip säger att män inte kan hantera temptations på något vis pga deras testosteronnivåer utan man bortser hela det faktum att kvinnor.. också.. har testosteron? Bara fundera på det här ett tag. Män kan inte hantera en kort kjol för är i deras natur att bara.. riva av den direkt. Så kan du ju ha i åtanke att de ohyggligt många män som styr världen. Känns inte som ett genomtänkt uttalande. Men å andra sidan, det är ju inte de flesta på youtuben.
 
Eller bara sättet män aldrig tar det man säger som genuin fakta. Hur många gånger har jag inte berättat om saker och fått "Men så är det inte alls juuuuuduhrrrr"" till svar. För att den personen man pratar med inte gör sådant, medvetet iallafall. Det vore ju out of this world att någon annan sett något med deras ögon och upplevt det. Nej fan sånt finns inte. Nejru, försök inte luras.
 
Ett annat exempel är att män den förmågan att avbryta kvinnor, byta ämne, inte lyssna på dem. Alltså jag tänker inte ens bry mig om att vara PK här, för att.. did I mention? jag hatar män. 
 
Jag brukar säga det till Frans, ofta, att jag hatar män. Han brukar bara fnissa åt det och sedan hålla med lite halvt. Jag är ju även fullt medveten om hur dumt och generaliserande det låter. Men jag sammanfattar gärna hela det där tänket som män. Även om kvinnor ibland tänker så.
 
Why the rage kanske ni undrar nu. Och jag vet inte riktigt, eller jo jag har läst kommentarer. Jag borde bara skriva en how-to-ragequit-life. Det skulle bara vara en punkt på den listan och det skulle vara läsa kommentarer. Sen kan man ranka de olika forum som kommentarerna är ifrån. Typ.. 4chan till LD. Jag skulle dock hellre äta bajs än surfa in på 4chan. Jag har hört tillräckligt om den sidan för att utveckla tio former av cancer. Och aids.
 
Sen hjälpte inte den HÄR insändaren heller.
 
"Måste allt handla om kvinnoförtryck? Kvinnliga gamers som är titeln trogen med maratonspelande, fet gamer-rigg och genuint intresse för spel är extremt populära inom gamerkulturen då de är underrepresenterade i en värld av ensamma killar som inte vill något annat än att träffa en tjej som delar deras enda intresse."
 
Åh snälla kvinnliga gamers, alltså den riktiga sorten som har en riktig fet setup alltså inte dom som bara.. spelar farmville och kallar Link för Zelda, RIKTIGA kvinnliga gamers, kan ni inte bara.. börja spela spel så vi kan dejta er.
 
För så brukar jag tänka, med min feta jävla rigg här asså, att jävlar nu borde jag spela lite för jag känner verkligen för att träffa nån desperat jävel som vill skicka snoppbilder. Det är ju bland det bästa jag vet. Ja eller börja spela med mina vänners vänner, för att sedan få jätteobehagliga sms från vän-vännen om dennes snopp. Bara.. nej. Nej. 
 
Liksom snälla, måste jag välja så berätta om er snopp IRL så jag kan komma hem och slippa undan. Men inte ens när man lirar med sina närmsta vänner är man säker. 
 
Suddenly fucking snopp. Nej. neeeeej.
 
nej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0