Nae

Jag har ingen mjölk hemma. Alltså.. jag har mjölk men den lär jag ju spara till imorgon. Om jag inte tar mig till ICA ikväll. Gå utanför dörren.. näe. Nej. 
 
Försöker bygga ett rum i Maya. Det går väl sådär, blir mest frustrerad över den luddiga inlämningsbeskrivningen. Jag borde gå på handledning imorgon. Handledningen börjar klockan 9. So that's not going to happen.
 
Jag har aldrig haft lätt för att sova. Det finns verkligen vissa som kan somna direkt på kvällen och visserligen händer det mig - typ en gång vartannat år, men oftast tar det en hel del tid för mig att somna. Det hjälps lite av att läsa. 
 
Men senaste året så har det liksom eskalerat ibland. Igår somnade jag runt klockan 6. Jag gick och la mig runt 1, var jättetrött. Men sen så går det inte. Det slutade med att jag läste ut en hel bok.
 
Det kommer och går, så snart kommer det att gå igen. Det gäller bara att försöka hålla sig vaken nu. Vaken till dess att jag måste gå och lägga mig. Jag måste försöka undvika den där oh-så-lockande eftermiddagsluren. För efter den så är det kört, 100%. Utan den har jag iallafall en viss chans att kunna somna innan nästa morgon.
 
Jag har druckit kaffe. Kaffe är min dedikerade tentadryck. Så det här är.. rätt konstigt att dricka den.. utan tenta. Men ibland är det sannerligen behövligt. Jag kanske lär dricka en gigantisk mugg till bara för att kunna.. hålla mig vaken. Utan.. eftermiddagslur. Ska inte sova.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0