Naeej ba.. nej

Jag lyckades bli sjuk tidigare den här veckan och det svider lite i själen att behöva lägga träningen på is. Det är mycket lättare för mig, av någon anledning, att inte gå och träna för att jag inte vill än för att jag är förhindrad på något annat vis. Som nu med förkylning.
 
Regel: Gå inte och träna när du känner din förkylning nedanför halsen, det är inte hälsosamt. Trots den regeln så traskade jag iväg i tisdags av ren envishet, alldeles precis innan förkylningn bröt ut, och tränade. Det gick väldigt dåligt och jag snorade på mig själv. Sedan blev jag rent ut äcklad, vafan håller jag på med? Om jag hade sett någon gå och snora och hosta på gymmet hade jag blivit förskräckt och undrat varför hen inte försöker undvika alla andra stackare. Så jag var tvungen att avbryta och lomma hemåt.
 
Onsdag är en ledig dag från träning så jag tog hela dagen och verkligen tillät mig vara sjuk. Bara vila upp mig och fokusera på att bli bättre. Trots det var jag helt slut på kvällen och somnade faktiskt relativt tidigt. För er som kollar klockan på det här inlägget så.. eh ja. Jag har nappat idag för att jag fortfarande mår halvkasst. Så ja jag var tvungen att hoppa träning idag igen. 
 
Imorgon är jag störtsäker, på't igen bara! Även om jag mår dåligt. Jag ska även på fredagspuben, så det kan ju bara braka loss vad som helst efter det. Men jag ser helt sjukt mycket fram emot den puben så.. jag förtjänat att vara ledig från alla.. måsten.
 
Och så idag välte jag ner en skål med nudlar, med stor del kokande vatten med, i knät och brände mig. Brände mig till den grad att huden bubblade, som om jag rört vid brännässlor. Det röda märket var ungefär likastort som min handflata på innersidan av låret. Så då grät jag. Jag har inte gråtit av smärta sen jag hade såna fruktansvärda migräner när jag var liten. Det är verkligen inte något jag skulle tänka mig att gråta över, smärta alltså. Men det här var så jävla frustrerande också. Jag hade migrän, antagligen för matbrist, jag var jättesugen på nudlar, jag hade lagat till nudlarna och var trots allt på bra humör. Tills de brände sönder mitt skinn och bara låg där på golvet. Så jag var TVUNGEN att röra mina ben, med den brända huden, och torka upp skiten. Plus att den dränkte ner min stol.. alltså urs. URS.
 
 
Noooodleessss :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0