Kiss and the blue pants

Alltså hörni, det må vara fint att gymma men jag måste få dela med mig av en upplevelse som eh.. var väldigt berikande för mitt liv. 
 
Jag brukar gymma som så att det är styrka sen kondition och i fredags var det ett extra drygt konditionspass. Naturligtvis svettades jag som en liten gris. Oftast brukar det droppa om mig, true story, men den här gången var det liite extra svettigt. 
 
Jag upptäckte det the hard way. För somehow hade jag svettats så mycket i ljumskarna, hur gör man ens det?, så det hade bildats mörka fläckar på mina klarblåa träningsbyxor. Det såg exakt ut som jag hade kissat på mig. Och jag är rätt så erfaren inom det området, jag kissade på mig väldigt ofta som liten - true story. 
 
Ett tag tänkte jag att jag borde försöka dölja den här skamfläcken, huehuehue, men sen så orkade jag inte. Varför ens bry sig? Jag vet exakt varifrån fläcken kommer - jag har svettat arslet av mig ju för att skapa den. Så efter passet var slut, och jag så nitiskt hade stretchat mina arma ben och höfter, så traskade jag glatt in på Kista galleria med kissbyxor. 
 
Jag är lite förvånad över att ingen tittade extra meneh.. ja.
 
Känns rätt så skönt att ha blivit så.. självsäker? att man inte skulle bry sig över en sån sak. 
 

Kommentarer
Postat av: Ragna

Det är skönt att bli äldre vettu. Går och handlar efter träning med svettiga träningskläder på. Hade DÖTT om jag varit tvungen att göra det när jag var nitton.
Och de där pissfläckarna -been there done that. Eller vad sägs om den där fina blöta randen rakt över röven ibland?
Det fina är att alla svettas ju. På ett ställe i fräsch-Sverige är det okej att bli dyngblöt - på träningen!


2014-11-17 @ 22:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0