Vafan äre häär

Jag vaknar nästan varje dag med måttlig huvudvärk på grund av stelhet i nacken. Omtöcknad skulle jag vilja beskriva varje dags uppvaknande. Så det känns ju bra. Jag har oändlig med ovilja att gå till skola med huvudvärk, det är bara inbyggt i mig. Jag är livrädd att en full-out migrän ska blossa upp och jag kommer gå runt där och ba.. livin' on the edge med att spy. Plus att med huvudvärken kommer tårar, inte för att jag börjar gråta utan för att det bara överproduceras vätska i ögonen. Alltså ja, jag är rädd för att bli fast nånstans som inte är hemma med migrän.
 
Men eftersom jag är lite av en expert, så tvivlar jag på att den här huvudvärken kommer bli något mer än bara throbbing in the back of my head. Hoppas jag.
 
Det var verkligen iskallt i mitt rum idag när jag vaknade. Inte så konstigt eftersom temperaturen hade sjunkit mot 0 grader under natten. Så nu har jag faktiskt elementet på. 
 
Jag har även ytterst lite gb kvar på mitt mobila nätverk. Känns som att jag är inne på mina sista dagar.. Men jag vet ju att om det går ut, så går jag bara till skolan och spelar. Varför inte liksom? Det är ju bara tvärs över vägen nu och dessutom har de sjukt najs stolar i datorsalen. Enda negativa är att man lär gå därifrån innan midnatt, annars går larmet. 
 
Så det var allt, folks.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0