Varje dag

Varje jävla dag kämpar jag mot lusten att stanna hemma. Bara stanna i sängen, bara sov. Jag känner mig dock som en jävla krigare som ändå kommer upp ur sängen och jobbar på bra i skolan. 
 
Idag till exempel - hade fått 2h sömn, vilket i och för sig inte kan liknas med den jättelika sömnbrist jag led av förra året, ändå gick jag till skolan. Och inte nog med det jag gymmade även och sedan gick jag till skolan igen för att träffa ett gäng studenter som utvecklar ett spel. De ville ha en extra designer, och det mina vänner är jag. 2D och pixelart, det lär bli intressant. Sedan uppdaterade jag ArcheAge i skolan och lyckades skapa en karaktär. De lider av hög population och det tar cirka 6h att logga in på de äldre servrarna. Tre nya blev tillagda idag så jag hoppas de håller sig lowpop ett tag.
 
Sedan drog jag mig iväg och handlade. Hade tänkt att göra vegetariska fyllda paprikor idag med linser och feta ost. Och vegetariskt är det bara för att jag tycker det är alldeles för dyrt med kött. Jag köper dock ägg, men är jävligt noga med att köpa de ekologiska för jag blir så ledsen i själen på höns som bara få gå inomhus. Hade jag dock haft mer pengar hade jag köpt kött, ekologiskt och svenskt. Men inte närapå varje dag i veckan, kanske.. 3-2 av dagarna hade det blivit något åt det hållet. 
 
SIIIDENOOOTE~~ 
 
Jag är jättehungrig så peace out homebroooesss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0