How

"Part of me knows what happens.. other part of me thinks I'm dreaming. Am I awake..? I don't feel awake. This must be what death feels like."

It is time!

Det är dags att turn it around nu, vafan, lägga ner liksom. Jag har så sjukt mycket trevligt i mitt liv, världens underbaraste pojkvän - hurr kliché -, en hel del vänner varav några jag verkligen alltid kan lita på, en väldigt fin familj som kan tyckas konstig utifrån men not so bad inifrån och sjukt bra föreläsare som lär mig jättemycket i mitt program. 
 
Idag ska jag få hjälp av Frans mama med mitt CV. Hon har varit chef väldigt länge och vet lite vad de letar efter. Jag har insett att mitt CV är ungefär.. kaos. Jag är 25. Jag sommarjobbat på Bergsgården, praktiserat, arbetat på lager och butik, startat eget företag där vi skötte allt själva - bokföring, kontakt med kunder och leverantörer, inköp osv, jag har bott utomlands och tagit kurser där samtidigt som jag voluntärarbetade på Wildlife trust:en, studerar på universitet och lärt mig massa nya modelleringsprogram och nu så ska jag försöka sammanföra allt detta i ett CV. Utan att det ser ut som jag har svårigheter med att bestämma mig vad jag vill göra med mitt liv. Sen så kan jag också köra bil, traktor och truck. Det ska bli intressant och se om det blir enhetligt. Jag hoppas det iallafall. 
 
När jag skriver det såhär så känns det som jag har gjort ohyggligt mycket och det ser ut som jag har varit jätteflitig. Men det.. stämmer ju inte riktigt heller. Allt känns som jag hade kunnat göra det litet bättre. Måste börja saker ordentligt.
 
Fast å andra sidan har jag ju verkligen börjat skärpa mig i skolan. Jag har hittills inget betyg under B (VG+ för old schoolers) förra terminen och jag har verkligen försökt. Jag tycker det är svårt att behålla tron på sig själv. Jag tycker mycket om mig själv, men det jag tvivlar på mest av allt är inte utseende utan på det jag kan. 
 
 

The stupid

Guys, guys! Jag hatar människor. Mest för att när jag använder mig av internet så blir man påmind om hur jävla dumma alla är innerst inne. Man får liksom veta allt det där extra man inte ville veta när man har folk på sociala nätverk eller läser kommentarer på youtubeklipp eller 9gag eller liknande. 
 
På senaste tiden har läst på facebook om att en tjej blev påhoppad,verbalt, av antirasister för hon sa negerboll, och därefter kom massa kommentarer om hur icke-rasistiskt negerboll var. Av massa white peeps. HMM jag undrar varför ni inte tar illa upp av det ordet. Vidare kommentarer att asiat gick att jämföras med neger, och om man inte fick säga neger så betydde ju det att det var dåligt att vara det. 
 
Sedan var det massa kommentarer på en artikel från en i Fi. Artikeln var rätt korkad och verkligen felaktig. Men kommentarerna var fruktansvärda. Verbala påhopp från antirasister kan inte ens ha varit i närheten.
 
Sen kan vi ta upp the devils den som är 9gag. Här får man ständigt uppmaningar om att män gillar faktiskt när kvinnor ser ut såhär, INTE såhär. Keep notes girls. Eller alla dina manliga vänner har fantiserat om att ha sex med dig, det GARANTERAR jag. Eller du kan inte cosplaya Jinx, du har för stora bröst - varav kommentarerna antingen hyllade big boobs eller kastade bajs på kvinnan på bilden. Verbalt bajs alltså, det är viktigt det här. Hon var ju helt klart ute efter uppmärksamhet, först när hon ba cosplayade - aaattentiooonwhooore, och sen postade om det på nätet. Alltså.. lilla vän, lugna ner dina uppmärksamhetsbehov va. Ett antal kommentarer tvivlade på hennes autencitet.
 
First rule of gaming guhrl - du är aldrig en riktig gamer. Aldrig. 
Second rule of gaming guhrl - du antagligen tjock. Eller lesbisk. Eller bådeoch. Alltså efter du har sagt nej till random erbjudanden om sex. 
Third rule of gaming guhrl - du är alltid en hora.
 
Exempel:

RUNVus, Phoenix, Catalog = Friends

RMP = Random Male Player

Transcript:

RUNVus: Oh shit, son.

Phoenix: Yeah, three of us don’t have those maps.

RMP1[unintelligible]

Me: When we got in, we were like, oh god, we just lost half of our team because no one had the maps.

RUNVus: Yeah.

RMP1: Is that right home girl? You fuckin’ slut? Is that right?

Catalog: Wow.

Me: …You sound like a really cool person, and absolutely definitely really smart.

Oh internet, u haz made my life great but also very sad. Aja. 
 
 
Jag är snygg. Ah guh vad jag tycker om mig själv. Daaayuuummm guhhhrl, you fiiiine~~ <3

Jag kan hantera

Men ibland behöver jag bara en paus. Jag känner mig väldigt ensam utan dig just nu. När allt blir såhär, som det alltid blir, så vill jag bara kunna prata med dig. Eftersom jag inte kan tar det ohyggligt lång tid att återhämta mig. 
 
En oändlig rymd av numbness. Som bara byggs på under flera dagar. Veckor. Som jag inte kan hantera, inga tårar kommer, inga tankar finns det är bara tomhet. Sen kommer sömnbristen, skräcken för sömnen. Sitter uppe sent för att kunna slippa, när jag väl somnar sover jag för mycket - motsägelsefullt.
 
Sen så går jag sönder. Det enda sättet jag kan hantera. För jag påminns igen hur jävla ensam jag är utan dig, hur de andra inte går att lita på. Hur så många andra aldrig verkar lyssna. 
 
Men det är okej, det är okej nu. För tydligen måste man kunna hantera att folk förväntar sig lite förmycket. Även fast felet inte var mitt. 
 
Men jag är rätt så glad över alla andra vänner ändå. Jag har faktiskt folk jag kan ringa till, mitt i natten och som bara lyssnar. Sedan kanske de inte alltid säger rätt saker.. men de finns där. Och det är ju fint.
 
Nåväl! Jag var ringde 1177 igår, för jag kan verkligen inte släppa träningen om jag inte har en riktig orsak. Jag var tvungen att ha någon som visste lite som sa att det var okej, det är okej att inte springa idag. Jag lär ta tag i det där med höften också.. någon dag kommer det också hända.
 
 
A picture of butt. Nästan. Väldigt nära rumpa iallafall...

Jag hade också roligt!

 Men min ork med människor är så obefintlig nowadays. Min ork för många saker är obefintlig nuförtiden. Men det ordnar sig. 
 
Jag vet inte. Jag känner mig bara så fruktansvärt besviken på folk. Det.. som om det inte går att umgås utan att det ska bli dåligt. Nej.. nejtack.
 
Men det ordnar sig också, kanske orkar skriva ordentligt här också. Någon dag. Fram.. framöver. Någon dag framöver.
 
 
<3

RSS 2.0