It is time!

Det är dags att turn it around nu, vafan, lägga ner liksom. Jag har så sjukt mycket trevligt i mitt liv, världens underbaraste pojkvän - hurr kliché -, en hel del vänner varav några jag verkligen alltid kan lita på, en väldigt fin familj som kan tyckas konstig utifrån men not so bad inifrån och sjukt bra föreläsare som lär mig jättemycket i mitt program. 
 
Idag ska jag få hjälp av Frans mama med mitt CV. Hon har varit chef väldigt länge och vet lite vad de letar efter. Jag har insett att mitt CV är ungefär.. kaos. Jag är 25. Jag sommarjobbat på Bergsgården, praktiserat, arbetat på lager och butik, startat eget företag där vi skötte allt själva - bokföring, kontakt med kunder och leverantörer, inköp osv, jag har bott utomlands och tagit kurser där samtidigt som jag voluntärarbetade på Wildlife trust:en, studerar på universitet och lärt mig massa nya modelleringsprogram och nu så ska jag försöka sammanföra allt detta i ett CV. Utan att det ser ut som jag har svårigheter med att bestämma mig vad jag vill göra med mitt liv. Sen så kan jag också köra bil, traktor och truck. Det ska bli intressant och se om det blir enhetligt. Jag hoppas det iallafall. 
 
När jag skriver det såhär så känns det som jag har gjort ohyggligt mycket och det ser ut som jag har varit jätteflitig. Men det.. stämmer ju inte riktigt heller. Allt känns som jag hade kunnat göra det litet bättre. Måste börja saker ordentligt.
 
Fast å andra sidan har jag ju verkligen börjat skärpa mig i skolan. Jag har hittills inget betyg under B (VG+ för old schoolers) förra terminen och jag har verkligen försökt. Jag tycker det är svårt att behålla tron på sig själv. Jag tycker mycket om mig själv, men det jag tvivlar på mest av allt är inte utseende utan på det jag kan. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0