Känner igen mig själv igen

Nuså, nu är det faktiskt bättre. Jag kan faktiskt vara genuint trevlig mot folk - det var länge sen? Sen också kan jag också försöka mig på att vara.. rolig. Jag och Frans brukar spela med en av hans kompisar som är heeelt adorable. En av de få av hans vänner som verkligen försökt lära känna mig. Eller.. kanske den enda? Nog för jag redan känner Ola men ni förstår.
 
Back on topic ~
Eh ja, igår var jag verkligen genuint trevlig och försökte vara rolig också. Det känns verkligen som om jag hittat mig själv lite igen. Vafan hörni, nu vänder det!
 
Idag fick jag ju prata lite med Sara igen, det händer alldeles för sällan hörrö~~ D: Jag känner ofta att jag inte vill störa dig eftersom jag vet att du har det väldigt stressigt med jobb och allt. Även fast jag vet att du inte skulle ha något emot det. När det väl händer känns det som om jag bara pratar om mig själv hela tiden och sedan avslutar samtalet jätteabrupt för att spela. Rätt dålig vän på det hela taget. Men jag tänker på dig, bara såatt du vet habibi~~
 
Min syster fastställde att hon hade svårt att älska, tycka om mycket ja men älska dunno. Jag älskar allt. Innerligt. Inombords dock. Men så känner jag till alla mina fina vänner, även om jag inte pratar med er så ofta eller finns där hela tiden så hörni I love you guise so much. 
 
Det var det det, nu ska jag plugga vidare.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nenne

<33333


2015-03-05 @ 14:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0